niye büyük yazdın anlamadım ama,neyse yurt hayatı zordur ama iyi bir eğitim için katlanılır.tek tavsiyem gözün açık olsun kimseye hakkını yedirme,oda arkadaşlarına bile.Türkiyedeki en yüksek puanlı fen lisesi.Şehrimdeki lise benden 4-5 puan düşükleri aldı EN FAZLA puan olarak ve iyi de değil.
Aslında alacağın eğitim iyiyse hiç kaçırma bu fırsatı.Bende liseyi ailemden uzakta okudum ve iyiki de okumuşum diyorum çoğu zaman.Merhaba ablalarım mı desem.Büyük ihtimalle buradaki çoğu kişiden küçüğüm.Bu sene liseye başlayacağım.Şehrimdeki liseler iyi değil mecburen şehir dışında yurtta kalacağım.İlk başlarda bu fikir güzel gelmişti.Biraz özgüven kazanmak,insanları tanımak.Şimdiyse özellikle akşamları çok üzülüyorum ailemden ayrılacağım diye.Orada ne yaparım?Ya arkadaşım olmazsa?Lütfen lisede yurtta kalanlar varsa içinizden yardım edin
ne var ki bunda ben bence ailen en iyisini yapıyor ben 7. sınıfta londraya gitmiştim 13 yaşında 14 15 yaşında bence gayet ayak uydurur aile özlemi zor ama bence kesinlikle git sonuçta ailenden ayrılıcagın çok zaman olucakLise çağındaki çocuğu da yurda yollamasınlar bi zahmet ama ya... Lafım ailelere. Ergenlik çağları, ailenin en çok yanında olması gereken zamanda çocuk gönderilir mi? Ben üniversite öğrencisiyim, yurtta kalıyorum ki koskoca insanım ve son senem ama BIKTIM yemin ediyorum bıktım yani. Aile gibi yok arkadaş. Okul bitmek üzere, ben o yurda hala alışamadım. Ha duramıyor muyum ayaklarım üzerinde? Duruyorum ama konu o değil. Bir sürü insanla dip dibe yaşamak zor. Okuduğum şehirde ev kiraları yüksek olmasaydı işe falan girip ev tutardım ama kendimi satsam olmaz o iş yani.
Neyse, bana da seni başarından dolayı tebrik etmek düşer ancak ve ancak, üstteki sözüm ailelere yönelikti. :)
Sizin çocuğunuz var mı?ne var ki bunda ben bence ailen en iyisini yapıyor ben 7. sınıfta londraya gitmiştim 13 yaşında 14 15 yaşında bence gayet ayak uydurur aile özlemi zor ama bence kesinlikle git sonuçta ailenden ayrılıcagın çok zaman olucak
Yok ama sonuçta bizde bu yollardan geçtikSizin çocuğunuz var mı?
Tartışmaya açık bir konu değil bu bence, benim düşüncem o şekilde. Tercih meselesi.Yok ama sonuçta bizde bu yollardan geçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?