Lisede yurt sorunu

uzakta okuduktan sonra evinin yakınına geçen bir lise öğrencisi olarak konuşuyorum en iyi okul evinin en yakınındaki okul.liseden sonra zaten anne baba evine tekrar dönmeyeceğiz çocuğumuz ergenlik döneminde aile desteğine ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Hiç üzülme canım bu elbet bir gün olacak sen erken seçim yapmışsın ben üniversitedeyim yurtta kalıyorum 14 saat yol otobüsle ha diyince gidemiyorsun mesela ama mutluyum arkadaşlarım var her şey güzel sana gelince bir arkadaşım var odadan lisede başlamış senin gibi bizden önce başladığı için hiç sıkıntısı olmadi yurtta 5.ci senem bıktım diyor tabi ama emeğininde karşılığını almış hukuk okuyor okulun güzelse ve alışırsan iyi olur zaten yurdun rahatlığı uyuyorsun sadece bir şey bile yapmıyorsun umarım gideceğin şehirde gelişmiş ve güzeldir.

Teşekkür ederim ve aslında şey düşünüyorum eğer lisede gidersem üniversitede iyi bir üniversite kazanmak istiyorum ve o şehre ailem de gelecek o zaman.Bir de bende biraz özgüven eksikliği var belki biraz kendime güven kazanırım diye umuyorum.

Ben de lisede yurtta kaldım. İlk zamanlar elbette zor geliyor ama çok eğlenceli. Üniversite gibi değil arkadaşlar univ. yurtlarıyla karıştırıyorlar. Çünkü o yaşta insanlar hırslı ve güvenilmez oluyor. Ama lise öyle mi. Kardeş oluyorsunuz. Çok daha olgun, bilinçli, ayakları yere basan biri oluyorsun. Hem bir yıl git bakalım. Olmadı geçersin zaten. Korkma.

Ay çok teşekkür ederm beni cesaretlendirdinizben de aynı şekilde düşünüyorum lisede insanlar daha masum olur.Umarım yapabilirim tekrardan teşekkürleeer

benim yeğenimde izmirde yaşıyor manisaya liseye gidiyor. buraya başlamadan önce iki kez okul değiştirdi. sana bir abla tavsiyem lise daha masum olur deme canımın içi sokakta öyle liseliler görüyorumki kanım donuyo. anladığım kadarıyla ailende olmayacak yanında bu senin için büyük bir imtihan =( allah yardımcın olsun koru kolla kendini güvenme herkese canım

Zaten hemen kimseye güvenmem fakat üniversiteye göre daha masum olur yaani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…