Lisedeki arkadaşımdan şimdi hoşlanıyorum

Adam size zamanında ilanı aşk etmemiş ki yalnızca facebook adlı siteden arkadaşlık isteği göndermiş. Bu isteğe çok mana yüklemiş olduğunuzu düşündüm nedense ama umarım olur. İşi gücü, tipi yerinde,vizyonlu adamlar kolay bulunmuyor. Böyle adamlar çok da yalnız kalmazlar elinizi çabuk tutmakta fayda var. Bol şans

bence sana bakmaz daha iyileri doludur etrafı.

amerikalı güzel yazılımcı kızlar vardır etrafında napsın türkiyedeki lisedeki arkadaşını.

bi de adam sadece facebooktan eklemiş zamanında sizden hoşlandığını nerden çıkardınız ki çoktan unutmuştur bence adınızı tipinizi. ben çoğu lise arkadaşımın adını da unuttum tipini de

Geçmiş olsun. Zamanında faceten bile eklemeye tenezzül etmemişsin. Eleman Amerikaya gitmiş güzel bir işi var, yakışıklılaşmış, ne yapsın seni. Bin tane bebek gibi hatun vardır çevresinde ona yazan . İstersen öl aşkından gelip seninle mi olacak burada? Stalka devam ancak sen.

bence sana bakmaz daha iyileri doludur etrafı.

amerikalı güzel yazılımcı kızlar vardır etrafında napsın türkiyedeki lisedeki arkadaşını.

Ablacım ABDde yazılım + kadın kombinasyonu yok yani, işdünyası aşırı derecede cinsiyetçi ve ırkçı. Kadın sadece ben vardım çalıştığım yerde sekreter bile erkekti😂 Bu yorumun realiteyle hiçbir alakası yok valla. Tüm yazılım ofisleri kilo problemli ve ortayaşlı abilerden amcalardan oluşuyor😂

Şaka bir yana, kültür farkı çok zor bir durum. Hiç değilse insan akşam eve geldiğinde kendi dilini konuşmak istiyor. Karşındaki isterse dünya güzeli/yakışıklısı olsun, kendi kültüründen birinin sunduklarını sunması zor. Farklı kültürlerden ilişki başlarda heyecanlı ama heyecanı bitince uzun vadede kültürel paylaşım yapamadığın biriyle kalıyorsun, altı boş yani.

Yani anlıyorum hoşlanmış olabilirsiniz de,sizce de aşırı uzak değil mi ? Arada büyük duygular olur anlarım da ABD ve Türkiye'den sırf bir muhabbet için boş yere kafanızı yormayın bence.Adam sizi hatırlamıyor bile olabilir açıkçası.ABD'ye kadar gittiğine göre bir sürü insan tanıyıp görmüştür,Türkiye'deki lise arkadaşını çok da umursayacağını sanmıyorum.

Şimdi gördüm sadece 1 yıl aynı lisedeymişsiniz üstelik.Bence kafanızı yormayın,başka şeylerle meşgul olun.

Ablacım ABDde yazılım + kadın kombinasyonu yok yani, işdünyası aşırı derecede cinsiyetçi ve ırkçı. Kadın sadece ben vardım çalıştığım yerde sekreter bile erkekti😂 Bu yorumun realiteyle hiçbir alakası yok valla. Tüm yazılım ofisleri kilo problemli ve ortayaşlı abilerden amcalardan oluşuyor😂

Şaka bir yana, kültür farkı çok zor bir durum. Hiç değilse insan akşam eve geldiğinde kendi dilini konuşmak istiyor. Karşındaki isterse dünya güzeli/yakışıklısı olsun, kendi kültüründen birinin sunduklarını sunması zor. Farklı kültürlerden ilişki başlarda heyecanlı ama heyecanı bitince uzun vadede kültürel paylaşım yapamadığın biriyle kalıyorsun, altı boş yani.

benim arkadaşım var da ondan dedim gerçi kendi türk ama amerikalı da vardır muhtemelen elbet

Empati iyidir , empati güzeldir. Siz zamanında facebooktan bile eklemeye tenezzül etmediğiniz adama amerikaya yerleşip, tipi biraz düzeltince ve iyi bir işi olunca bakarsanız, adam ona ayaklı green card muamelesi yaptığınızı düşünür. Üstelik eminim tek değilsinizdir. Bir düşünün aynı şeyi o size yapsaydı ne düşünürdünüz. Yıllarca arayıp sprmamış, facebooktan eklemenizi bile sanki askıntı muamelesi yapıp kabul etmemiş, ama iyi bir ülkeye yerleşip, güzelleşip, parayı bununca aşkı depreşmiş bir adam olsa ne yapardınız. Sizin burada en fazla yapabileceğiniz o adamı eklemek olur, zaten niyeti isteği varsa o yazar. Ama şu satten sonra adama yazıp yürürseniz adamın sizi çevrenize rezil etme durumu hiçte uzak değil ayrıca muhtemelen zamanında sizin ona yüz vermediğiniz için sizin üstünüzden egosunu besler sizinle kafa bulur o da bir ihtimal

Adamin popülaritesi artmis diye eklemek istiyorsunuz bence, boşlukta kalmissiniz hosunuza da gitmiş olabilir. Ekleyin deneyin sansinizi ama şu da var adam okumuş etmis ta amerikalara gitmis calisiyor. Siz ne yapiyorsunuz? Eğitim seviyeniz nedir? Yabancı diliniz? Genel kültürünüz? İş hayatınız? Sonucta adam da kendisini kaldiracak onunla ayni statülere sahip birini ister.

Bakalım arkadaş bıraktığınız yerde mi... belki sevgilisi vardır
Hem amerika türkiye arası ilişki nasıl yürüyecek

Biz buna alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diyoruz...
Her faceden ekleyene hoşlanıyor benden demek ne mana yani ;)
Adam Amerikada iken, ne yapsın Türkiyedeki sevgiliyi ;)
Bence hiç kendini ezdirme

Adamın kabul edeceğini hiç düşünmüyorum. Amerika da iken ne yapsın Türkiye deki sevgiliyi. Bence hiç gerek yok boşuna çaba olur

Back
X