- 11 Ocak 2016
- 47
- 29
- 3
- 35
Madem o kadar beddua ettiğiniz bir kişiydi neden onunla aynı ortama girmeyi kabul ettiniz tekrardan sizinki nasıl bir akıl.Böyle bişeyi hazmedebilmeleri mide bulandırıcı ama Hergün beddua ettiğim teröristlerin arasına katıyorum ben onu Onlar onla arkadaşlık ediyor Nasıl bi akıl
Ben beddua ettiğim derken Hani biz millet olarak tek yürek beddua ettiğimiz it sürüsü var ya O arkadaş onlara dahil bi şahsiyet Onu kastetmiştimMadem o kadar beddua ettiğiniz bir kişiydi neden onunla aynı ortama girmeyi kabul ettiniz tekrardan sizinki nasıl bir akıl.
Şu tavrınıza bakınca arkadaşlarınızı anlıyorum. Sırf sizin sevmediğiniz tarafta diye kötü olmax kimse.
değer kıymet bilmiştir kimbilir kopmaz bağları vardır aralarında sizin bilmediğiniz belki de hiç katmamışlardır sizi aralarına
Ben de onu diyorum o kişi yüzünden hepsi ile koymuşsunuz araya neden şimdi onunla aynı oryama girme isteği oluştuki. Başka zamada gidebilirdiniz. Ben olsam bende çağırmazdım çünkü kavga çıkarma olasılığınız yüksek gibiBen beddua ettiğim derken Hani biz millet olarak tek yürek beddua ettiğimiz it sürüsü var ya O arkadaş onlara dahil bi şahsiyet Onu kastetmiştim
Hay allah senden razı olsun Şu siyasi görüş diyenlere sinir oluyorum Bu siyasi görüş değil Nasıl bu kadar rahat oldu bu insanlar Benim can dostumdu o Aniden böyle bi durumla karşılaştım Yaşadığım travmayı hayal bile edemezsiniz Ben uzun zaman depresyonda geçirdim bunlar yüzünden Tam kurtuldum artık tavrımı koydum Sonra ben kötü oldum hepPüfff allahın terör destekçisi için üzülmene değer mi? Değmez, hele buna rağmen onla görüşmeye devam edenler için hiç değmez.
Bu normal bi mesele değil ki. Siyasi bi mesele de değil. Terörün adı siyaset olmuş, masumlaştırmışlar maşşallahh
Normal bi anlaşmazlıkta, elbette ki insanları kendi yanına çekmek doğru değil, ama bu olay farklı. Terör destekcisiyle de, onun destekçileriyle de işin olmasın.
Onlar seni çıkarmış gruptan bi de, senin onları hayli hayli çıkartman lazım hayatından.. Onlar senden önce davranmış. Senin baştan tekmeyi basman gerekiyodu sırayla.
Üzülme, dünyada insan mı kalmadı da bu tiplerle takılasın yani
Onlar beni hayatımın çok zor bi zamanında terkettiler resmen Kimsem kalmamıştı ki zatenBir insan arkadaslari yuzunden nasil depresyona girer inanin aklim almiyor.bu derecemi onemliler sizin icin.ya ben bir yanlista insanlari cok kolay siliyorum yada siz cok onemsiyorsunuz.dediginize sonuna kadarkatilirim evet teror yandasiysa kesinlikle arkadasim olamaz.ve digerlerideonu destekliyorsa onlarda arkadasim olamaz.ama sizin yanlisiniz onlardan once sizin onlari silmeniz gerekiyordu.gec kalmissiniz.komple sosyal aglardan hepsini silmekle ise baslayabilirsiniz
kimseden kimseye hayir yok bu zamanda.eliniz ayaginiz tuttugu surece kimseye minnet etmeyin.kimseden sevgi saygi beklemeyin.kendi hayatiniza odaklanin.arkadaslariniz bu hayatta bazen size ugrasinlar bazen ugramasinlar dusunmeyin.kimsem yok diyede dusunmeyin.inaninki aslinda kimsenin kimsesi yok.Sadece Allah var.insanlar cok nankor.fazla onemsenmeye gelmez.Onlar beni hayatımın çok zor bi zamanında terkettiler resmen Kimsem kalmamıştı ki zaten
Son 2-3 yıldır böyleyim çok şükür Daha çok arkadaşım var Ama hepsiyle mesafeli Canımdan çok sevdiğim, güvendiğim yalnız bir kişi var benim için gerisi yalankimseden kimseye hayir yok bu zamanda.eliniz ayaginiz tuttugu surece kimseye minnet etmeyin.kimseden sevgi saygi beklemeyin.kendi hayatiniza odaklanin.arkadaslariniz bu hayatta bazen size ugrasinlar bazen ugramasinlar dusunmeyin.kimsem yok diyede dusunmeyin.inaninki aslinda kimsenin kimsesi yok.Sadece Allah var.insanlar cok nankor.fazla onemsenmeye gelmez.
Hay allah senden razı olsun Şu siyasi görüş diyenlere sinir oluyorum Bu siyasi görüş değil Nasıl bu kadar rahat oldu bu insanlar Benim can dostumdu o Aniden böyle bi durumla karşılaştım Yaşadığım travmayı hayal bile edemezsiniz Ben uzun zaman depresyonda geçirdim bunlar yüzünden Tam kurtuldum artık tavrımı koydum Sonra ben kötü oldum hep
Yaa hiiiiiç kusura bakmayın ben bu çeşit insanların değil hayat görüşüne saygı duymak, hayat haklarına bile saygı duymak istemiyorum Bununla da gurur duyuyorum Kimseyi kimseye de fişteklemedim Onursuzlarla arkadaşlık edeceğime yapayalnız kalmayı da tercih ederimResmen kendine dert yaratmışssın. hem kendin siyasi görüşten dolayı nefret et, hem milleti fiştekle arkadaşlıklarını kesmediler diye bozuk at.
hakettiğini bulmuşssun.
yakın arkadaş olsan fişteklemek yerine hayat görüşüne ya da ideolojisine değil insanlığına önem verirdin.
Bundan sonra tavrım daha sert olacak zaten Bittiler benim içinev sahibi hatalı.foto falan atmalar çiğ şeyler bunlar ne bileyim.ben olsam bir daha hiçbirini aramam.alenen seni istemediklerini belirtip nispet yapmışlar işte.hiiiç muhattap olma.ev sahibi arkadaşın seni arayıp davet ederse de işin olduğunu gelemeyeceğini söyle.tavır al görüşme.böyle arkadaşlık kurarsan sinirin bozulur hep.
Yaa hiiiiiç kusura bakmayın ben bu çeşit insanların değil hayat görüşüne saygı duymak, hayat haklarına bile saygı duymak istemiyorum Bununla da gurur duyuyorum Kimseyi kimseye de fişteklemedim Onursuzlarla arkadaşlık edeceğime yapayalnız kalmayı da tercih ederim
Hiç kimseyi hiç kimseye karşı doldurmadım Nasıl böyle iğrenç bi insanla arkadaşlık edebiliyorsunuz deyip şahsiyetsizliklerini yüzlerine vurdum o kadar Tabi vatan sevgisi gibi hassasiyeti olmayanlar bu durumu başka türlü yorumlayabilşyor elbetteTercih değil sonuç olmuş. Onursuzluk bence 4 kişiyi 1 kişiye karşı doldurmaktır.
Hee he.Hiç kimseyi hiç kimseye karşı doldurmadım Nasıl böyle iğrenç bi insanla arkadaşlık edebiliyorsunuz deyip şahsiyetsizliklerini yüzlerine vurdum o kadar Tabi vatan sevgisi gibi hassasiyeti olmayanlar bu durumu başka türlü yorumlayabilşyor elbette
Hiç kimseyi hiç kimseye karşı doldurmadım Nasıl böyle iğrenç bi insanla arkadaşlık edebiliyorsunuz deyip şahsiyetsizliklerini yüzlerine vurdum o kadar Tabi vatan sevgisi gibi hassasiyeti olmayanlar bu durumu başka türlü yorumlayabilşyor elbette
Teror destekcisi insanla hala can ciger olabilen,midesi bunu alan insanlarla ev oturmasina gitmek seni ne kadar memnun ederdi?
Bir de bu yandan bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?