Liseden can dostlarım(!)

Boşver canm sende yalnız gidersin takma
O kıza da sinir oldum şimdi Ev sahibi o sonuçta ya Bana da bi gel denmez mi Ya da onlara ank de gelmiyor mu diye sormaz mı en azındna

Birisinden gorusu icin hoslanmayabilirsiniz nefret edebilirsiniz ama baskalarinida yaniniza cekmeye calismak hos bir tavir degil.
Kimseyi yanıma çekmeye çalışmadım ki ben Ben onlara siz de ondan nefret edin demeism Ben nefret ediyorum diye onlar bana tavır aldı

lisede çok iyi anlaşan, yediği içtiği ayrı gitmeyen 6 arkadaştık. Sonra her birimiz ayrı şehre vs araya soğukluklar girdi, ben ne kadar vefa gösterdimse karşılık bulamadım kendimi aptal gibi hissetmeye başladım , sonra ben de tavır koydum vs derken, uzatmıcam Baya aralarımız açıldı. Aralarından birinin de üniversiteye başladıktan sonra alenen terör destekçisi olması en iyi anlaştığım o olmasına rağmen ona karşı kesin bi nefretimin oluşmasına sebep oldu, bu da yetmez gibi diğerleri abarttığımı söyleyip ondan taraf oldular onla arkadaşlıklaırnı kesmediler iyice bozuştuk. Çoğu buluşmalara , o geliyosa gelmem vs tarzı bozgunculuk yaptığım olmuştu. Aramızdan biri yeni evlendi, evine gitme tebrik etme fırsatım olmamıştı. Bu evlenen arkadaş da en içten , samimiyeti koruyamasak da vefayı elden bırakmayan bi arkadaş. Arkadaşlarımdan biri mesaj attı, onun evine gidicez dedi, hiç mızmızlanmadım bu sefer tamam gelirim deeim Ne zaman dedim Tamam sorayım ev sahibine haber vericem dedi. İki gün sonra bugün, sosyal medyada fotoğraf paylaşmışlar, bana haber vermeden o arkadaşın evine gitmişler , bir de boy boy fotoğraf atmışlar Nasıl sinirlerim bozuldu ya. Ben ne yapmışım bunlara Bu nasıl bi terbiyesizlik
Ev sahibi olan olaylardan ötürü gelmenizi istememis ve size haber vermemisler bunun neresi terbiyesizlik zaten siz o kişiyi sevmiyorsunuz kavga etmişsiniz zamanında oda evine davet etmemis. Birde şu var mesaj atan arkadaşın önce ev sahibine soracakti eğer o kabul etseydi o zaman mesaj atması daha dogru olurdu size yazmadan once ona sorması lazımdı.

Ev sahibi olan olaylardan ötürü gelmenizi istememis ve size haber vermemisler bunun neresi terbiyesizlik zaten siz o kişiyi sevmiyorsunuz kavga etmişsiniz zamanında oda evine davet etmemis. Birde şu var mesaj atan arkadaşın önce ev sahibine soracakti eğer o kabul etseydi o zaman mesaj atması daha dogru olurdu size yazmadan once ona sorması lazımdı.
Ev sahibi o kişi değil Ev sahibiyle aramız gayet iyiydi Hatta seyahatten dolayı düğününe gidemicektim Gidince kız mutluluktan kocasından çok beni bağrına bastı benle ilgilendi düğünde o dereceseviyo beni

bu da yetmez gibi diğerleri abarttığımı söyleyip ondan taraf oldular onla arkadaşlıklaırnı kesmediler iyice bozuştuk.
Kimseyi yanıma çekmeye çalışmadım ki ben Ben onlara siz de ondan nefret edin demeism Ben nefret ediyorum diye onlar bana tavır aldı
Altini cizdigim yer onla gorusmemeleri istemissin o yuzden aramiz bozuldu demek ;)

Altini cizdigim yer onla gorusmemeleri istemissin o yuzden aramiz bozuldu demek :KK66:
Böyle bişeyi hazmedebilmeleri mide bulandırıcı ama Hergün beddua ettiğim teröristlerin arasına katıyorum ben onu Onlar onla arkadaşlık ediyor Nasıl bi akıl

şimdi okudum sevıyormuş sızı ev sahıbı madem öyle sizde tek gıdın. ben onlara haber verın dedım vermedıler de.

Böyle bişeyi hazmedebilmeleri mide bulandırıcı ama Hergün beddua ettiğim teröristlerin arasına katıyorum ben onu Onlar onla arkadaşlık ediyor Nasıl bi akıl
Onlari ilgilendirir bu herkesin akli var bence siz akil vermeyin kimseye belliki bu durumunuz rahatsiz etmis onlari.

Ev sahibi o kişi değil Ev sahibiyle aramız gayet iyiydi Hatta seyahatten dolayı düğününe gidemicektim Gidince kız mutluluktan kocasından çok beni bağrına bastı benle ilgilendi düğünde o dereceseviyo beni
Ev sahibi diye diğer kızı anladım tabi ama yinede demek ki davet etmek istememis yada diğer kızdan ötürü kavga çıkar diye cagirmamis olabilir sizi. demek ki aslında size mesaj atan arkadaş ta hata var ilk olarak karşı tarafa sormalıydi sonra size haber vermeliydi şu gün diye.

Hic kimsenin siyasi gorusunden hoslanmak zorunda olmadiginiz gibi kimsenin sirf dunya gorusu yuzunden butun arkadaslariyla arasinin acilmasini da isteyemezsiniz. Her yerde zit goruslu insanlar var o halde hepimiz birbirimizi asalim keselim dibine kadar haksizsiniz.
Dibine kadar haksız falan değilim Siyasi görüş diye nitelendirilecek basitlikte bi mesele değil Görüşleri değil sadece kız işi eyleme döken fiili bir zararlı hem mesele yalnızca bu da değildi Bunlardan önce de aramıza vefasızlıktan, arayıp sormamaktan soğukluk girmişti zaten Tek onunla da değil Hepimiz böyleydik

Demekki sevmiyor

Dibine kadar haksız falan değilim Siyasi görüş diye nitelendirilecek basitlikte bi mesele değil Görüşleri değil sadece kız işi eyleme döken fiili bir zararlı hem mesele yalnızca bu da değildi Bunlardan önce de aramıza vefasızlıktan, arayıp sormamaktan soğukluk girmişti zaten Tek onunla da değil Hepimiz böyleydik

Bana gore haksizsiniz herkes burada kendi aklinca yorum yapiyor konu actiysaniz her turlu yoruma da acik olun hanimefendi.

onun dunya gorusu oyleymis demek ki, sizin arkadas grubunuzda paylastiginiz seyler farkli siyasi dusunceleriniz farkli.

Madem araniza sogukluk giriyormus zaman zaman pekte umrunuzda olmasin o zaman bu durum

Bana gore haksizsiniz herkes burada kendi aklinca yorum yapiyor konu actiysaniz her turlu yoruma da acik olun hanimefendi.

onun dunya gorusu oyleymis demek ki, sizin arkadas grubunuzda paylastiginiz seyler farkli siyasi dusunceleriniz farkli.

Madem araniza sogukluk giriyormus zaman zaman pekte umrunuzda olmasin o zaman bu durum
Umrumda olmasının sebebi yalancılıkları iki yüzlülükleri. İlk ayrıldığımız zamandan beri, hep ben aradım sordum görmeye gittim, hepsi kendi dünyasına kaptırmıştı kendini Ben arkadaşlığımızı bir arada tutmaya çalıştım beni aptal yerine koydular. Sonra ben vazgeçtim , salaklık ettiğimi anladım, onlara yüz vermemeye başladım, sonra bana Senin yüzünden ayrı düştük hikayeleri okudular Şimdi buna da mı sebep benim Çağırdılar ben mi gitmedim Hep böyle diyorlardı bana

Back
X