Liseden can dostlarım(!)

Nacizane gorusum kimseyi dislayarak hayat gorusunu degistiremezsiniz. İğrenç insan olabilir gozunuzde, benimde oyle ama kimsenin yuzune soylemek doğru degil. Belki o da bizleri igrenc buluyor. Hakarete varan konusmalara donusuyor siyaset cunku tartismayi kavgayla karistiriyoruz. Uste cikma cabasi sonunda somut kanit bulamayinca ses yukseltme ve hakaretle sonuçlanıyor. Dislamaya calistiginiz arkadasiniz sizin sert tavirlariniz sayesinde kendisini cok guzel acindirip, magduru oynamis zaten destekledigi siyasi partinin ozelligide acitasyon. Doldurusa gelen insandan hayır gelmez zaten, bosverin değmez
Siyasi parti desteklemiyor, mesele siyasi değil Resmen fiilen terörist

Evine gidilen insan Onu bana karşı savunmadı Kız pek saf Kimseyle kötü olamıyor Diğerleri gibi değildi Onun hatırına kabul etmiştim
Bosverin iste evine gidilenden bahsetmiyorum zaten. Digerleriyle gorusmek istiyor musunuz gercekten. Ben direkt keserdim iliskimi

Burda terorist savunanlar da sehit haberi aldiginda facebookta profil resmini siyah fon yapiyordur kesin.
Ben de öyle düşünüyorum Teröristlere siyasi görüşürünü savunuyor diye çanak tutup Sonra evlatlarımız ölüyor bu ne biçim ülke diye siyaset kasıyorlar İğrneiyorum

Bosverin iste evine gidilenden bahsetmiyorum zaten. Digerleriyle gorusmek istiyor musunuz gercekten. Ben direkt keserdim iliskimi
Çoktan kesmiş sayılırsüdım zaten yaklaşık 6 aydır hiç konuşmadık En son o arkadaşın düğününde görmüştüm sadece

Bir acarsam agzimi birak ban yemeyi uyeligimi silerler herhalde.
Teroriste hosgoru ne zamandir var oldu ya?
Bi kendinize gelin dunya gorusuymus bilmem neymis.
Sinirimden catlicam simdi.
Allahin serefsiz bebek katillerini mi korucaniz burda?
Kiz siyasi gorus demiyo terorist diyo terorist, eyleme geciyor diyor?
Hala dunya gorusu, fikir ozgurlugu bilmem ne.
Yaziklar olsun ya, yaziklar olsun.
Bir evladim su vatana sehit olsun, kahrimdan ölürüm artik be.
Siz terorist savunun diye onca ana kuzusu toprak olsun.
Allah o teroristlerin, canak tutanlarin, destek verenlerin topunun belasini versin.
Aha da simdi banlayin beni.

Allah o teroristlerin, canak tutanlarin, destek verenlerin topunun belasini versin.
Canım benim çok sağol yaa Çok sağol inan Şu yorumları okudukça Arkadaşlarımın yaptığından daha çok sinirim bozuldu Bu ne ya Bu ülke ne ara böyle oldu ya

Resmen terorist dedigin biriyle nasil ayni ortama girmek istersin anlamiyorum onlarin yuzunden kac yuva dagildi kac cocuk oksuz kaldi kac ana agladi burdada sen haksizsin yanlarinda gidince iyi gitmeyince tu ka ka hic bi sartta gorusmesen anlardimda digerlerinede senin karismaya hakkin yok
Siyasi parti desteklemiyor, mesele siyasi değil Resmen fiilen terörist

O boloculerin yuzunden 2 gundur eve gelemiyor benim kardesim yuregimiz azimizda bekliyoruz rabbim hepsini korusun

Demek ki öyle. Demek ki ben herkese insanlık edip kıymet vermekle, vefa göstermekle çok büyük aptallık etmişim

Bence ev sahibiyle ilgisi yok o da olayın dışında.Sonuçta ona hayırlı olsuna gidiliyor,kendisi düzenlemiyor ki bana hayırlı olsuna gelin diye..öbür arkadaşlarınızla ilgili bir durum.Siz daha önce "o varsa ben gelmem" tarzı tepkiler verdiğiniz için gıcık olmuşlar size belli ki..olsunlar amann..

Canım benim çok sağol yaa Çok sağol inan Şu yorumları okudukça Arkadaşlarımın yaptığından daha çok sinirim bozuldu Bu ne ya Bu ülke ne ara böyle oldu ya
10 tane sehit haberi gelince ah sehidim vah sehidim
Meydanda bomba patlayinca sosyal medyada gereksiz showlar
Bordo klavyelilik
İs lafa gelince ohooo
Ama burda terorist diyorsun, donyo goroso oylo sonono diye cikisiyor
Bu serefsiz pkklilari normallestirenlerin de allah belasini versin
Bu kadariz biz iste bu kadar
Bu kadar sahip cikariz
Sonra biri cikar der ben bu ulkeden gitmek istiyorum
Topa tutarlar topa
Vatanseverler ya, cok severler
insanlari kendi topragindan soguttunuz
Sizin gibi insanlarla bir arada yasamaktan tiksiniyorum

Konu bana hiç masum gelmedi :KK12:

Doğum ziyaretine giden
Liseden arkadaşlarıyla gezen evcil terörist :KK14:
Mune Mune

O boloculerin yuzunden 2 gundur eve gelemiyor benim kardesim yuregimiz azimizda bekliyoruz rabbim hepsini korusun
Bu bizim arkadaş grubumuzdan değil ama liseden başka yakın bi arkadaşımız vardı Şırnakta özel harekat polisi o da şimdi Bu kızın bu tercihinin farkında değilken henüz bi buluşmamızda Bu polis olan arkadaşla benim elimizden zor aldılar kızı Sonra yizsüz yğzsüz öncesinde bile nankörlük edip hal hatır sormayan Sürekli mesaj atıp sempatiklik yapmaya başladı

Konu bana hiç masum gelmedi :KK12:

Doğum ziyaretine giden
Liseden arkadaşlarıyla gezen evcil terörist :KK14:
Mune Mune
Teröristlerin yeni cinsi bilmiyo musun Üstelik entel terörist İğrençler Böylelikle bazılarına sevdirmişler demek kendilerini Şurda savunanlara baksana

Back
X