- 3 Eylül 2018
- 9.201
- 49.025
- 548
- Konu Sahibi gittinyine
-
Haklı olsan ne olacak meselaBiliyorum ama yine de beni baya etkilemişti, o yüzden haklı olup olmadığımı merak ettiğim konulardan birisi.
Aaaaa ben seni büyük sanmıştım.Çünkü hâlâ daha aynı kişiler karşıma çıkıyor. Nası tepki vereceğimi, bazı konularda haklı olup olmadığımı öğrenmek istiyorum. Yıllar geçti, o kadar da çok yıl geçmedi, yaşım daha küçük benim de, aklıma gelip durur bazen bu olay, o yüzden sordum
Hiçbir şey, sadece merak ettim, o zamanlar ezilmiştim çünkü.Haklı olsan ne olacak mesela
Kaplamada
Az önce de bunu dediniz:Yok, aynı okuldaydık, aynı sırada. Şimdi hiç görmüyorum
Ben yer kaplamadım, o yer kaplayarak sırada 2 ay boyunca ders dinlememi engellemişti. Evet, zaten başka sıkıntılarım da varBullying'e maruz kalmissin evet ama travma olacak bir durum degil.
Sisman degilsen, yer kapladin diye yapilan zorbalikta travma olusmaz, olusmamali yani bu kadar hassas olmayin, hayat cok zor zira, cok yipranirsiniz.
Şu an karşılaşmıyoruz, çünkü bitti artık. Selam verse de selamını almamalı mıydım mesela, kafamı çevirip gitmeli miydimAaaaa ben seni büyük sanmıştım.
Çok şaşırdım.
Neyse…
Madem karşılaşıyorsunuz tanımamazlığa gelin.
Ergen kavgalarında herkes kendine göre haklıdır bence.
Ben yer kaplamadım, o yer kaplayarak sırada 2 ay boyunca ders dinlememi engellemişti. Evet, zaten başka sıkıntılarım da var
Karşılaşmıyoruz. O zamanlar karşılaşmıştık, dönem boyu ders dinlememi engellemiştiAz önce de bunu dediniz. Nasıl çıkıyor karşınıza?
Ruyalarda bulusuyolarAz önce de bunu dediniz. Nasıl çıkıyor karşınıza?
Hic görmediğin birini kafaya takıp, üstelik böyle bir konu için buraya destan yazman cok normal görünmüyor, ozguvenini gelistirebilir yada psikologa gidebilirsin gerçek hayat bu değil, bu senin travmansa tepetaklak olursun kendi kabuğunda.Yok, aynı okuldaydık, aynı sırada. Şimdi hiç görmüyorum
İçinden geldiği gibi davran.Şu an karşılaşmıyoruz, çünkü bitti artık. Selam verse de selamını almamalı mıydım mesela, kafamı çevirip gitmeli miydim
Yok, zayıftı.Bu "yer kaplayan" arkadas sisman miydi?
HaklısınızLiseler tam olarak böyle şeylerin yaşandığı yerler değil mi ya. Ne abartıp takmışsın kafaya. Hayatını başka şeylerle doldur. Her anıyı olayı hatırlayıp hatırlayıp muhasebesini yapacaksan var ya… çabucak yaşlanırsın
Nasıl kapladı o kadar yeri sıranın ortasında mı oturuyorYok, zayıftı.
Sen de zayif misin?Yok, zayıftı.
Destek alıyorum, evet. Tepetaklağım zatenHic görmediğin birini kafaya takıp, üstelik böyle bir konu için buraya destan yazman cok normal görünmüyor, ozguvenini gelistirebilir yada psikologa gidebilirsin gerçek hayat bu değil, bu senin travmansa tepetaklak olursun kendi kabuğunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?