Lisedeyken yaşadığım travmam

Aaaaa ben seni büyük sanmıştım.
Çok şaşırdım.

Neyse…

Madem karşılaşıyorsunuz tanımamazlığa gelin.

Ergen kavgalarında herkes kendine göre haklıdır bence.

Bullying'e maruz kalmissin evet ama travma olacak bir durum degil.
Sisman degilsen, yer kapladin diye yapilan zorbalikta travma olusmaz, olusmamali yani bu kadar hassas olmayin, hayat cok zor zira, cok yipranirsiniz.
Ben yer kaplamadım, o yer kaplayarak sırada 2 ay boyunca ders dinlememi engellemişti. Evet, zaten başka sıkıntılarım da var

Aaaaa ben seni büyük sanmıştım.
Çok şaşırdım.

Neyse…

Madem karşılaşıyorsunuz tanımamazlığa gelin.

Ergen kavgalarında herkes kendine göre haklıdır bence.
Şu an karşılaşmıyoruz, çünkü bitti artık. Selam verse de selamını almamalı mıydım mesela, kafamı çevirip gitmeli miydim

Liseler tam olarak böyle şeylerin yaşandığı yerler değil mi ya. Ne abartıp takmışsın kafaya. Hayatını başka şeylerle doldur. Her anıyı olayı hatırlayıp hatırlayıp muhasebesini yapacaksan var ya… çabucak yaşlanırsın

Yok, aynı okuldaydık, aynı sırada. Şimdi hiç görmüyorum
Hic görmediğin birini kafaya takıp, üstelik böyle bir konu için buraya destan yazman cok normal görünmüyor, ozguvenini gelistirebilir yada psikologa gidebilirsin gerçek hayat bu değil, bu senin travmansa tepetaklak olursun kendi kabuğunda.

Haklısınız nası becerebilirim takmamayı, onu da bilmiyorum. Gün geçtikçe taktığım şeyler çoğalıyor gibi

Destek alıyorum, evet. Tepetaklağım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…