Liseli kardeşlerim özellik ile okusun

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
Öncelik ile haddim değil bunları yazmak akıl vermek kabul ediyorum. Amacın biraz olsun bilinçlendirmek.

Hayat sizin beden sizin ama bilinçsiz cinsellik baş ağrıtır.

Kaç gündür şahit olduğum canımı sıkan bir durum var.

Eğlence ve oyun salonun da kasiyerlik yapıyorum. İş yerimizde karaoke, guitar hero ve 3D film adına stüdyo odalar var.

Odanıza kapanıp arkadaşlarınız ile keyif yapabilirsiniz.

Buraya kadar normal ama o odaya erkek arkadaşınız ile gidip cinsellik yada yüzeysel sevişme yaşamayın. Evet bunun için gidenler de var direk erkek arkadaşının üstüne atlayan da kapı kapanır kapanmaz.

Yalnız siz erkek arkadaşınızı itseniz de hayır deseniz de tedirgin gözlerle kapıyı kontrol etseniz dahi hala devam ediyorsa hala üstünüzü çıkarmaya çalışıyor ise o erkek size değer vermiyordur. Derdi bellidir ve sizi seven insan size, fikrinize saygı duyar. Lütfen bedeninizi tanımadan bu işlere kalkışmayın.

Peki o odalar da olan biteni ben nereden mi biliyorum hayal ürünü mü ? Hayır asla, güvenlik kamerası var her şeyi ben ve odasında iş yeri sahibi görüyor. Oda parasına bakıyor uyarmazlar bile sizi. Erkek arkadaşınız bunu bilir büyük ihtimal ama size söylemez.

Lütfen kendinizi bu duruma düşürmeyin kendi kıymetinizi, değerinizi bilin. Ve unutmayın erkek başladığı işi yarım bırakmaz sürtünme olacak dersiniz yine bir ani hareketine bakar.

Saygılarım ile...

canım ne güzel uyarmışsın ama o kadar cahiller ki şuan hiç birşeyi gözleri görmiyor benım yegenımde o yaslarda aılelerın bıraz daha hassas olması gereken yaslar rabbım kotuluklerden korusun hepsını.yaş sınırı koysanız o odalara gercı nasıl bır yer bılemedım hıc gıtmedıgım ıcın

Şimdi ki nesil çok hızlı kızlar daha fena ama hala saf temiz kalanlar da var. Ve kayıt altında her şey

Avukat Bir Bayan Arkadaşım Var Son Moda İnternette ''TÜRK iFŞA '' Adı Altında Liseli Kızların, Üniversiteli Kızların ,Evli Kocasını Aldatan Bayanların Videoları ve Resimlerini İfşa Ediliyormuş Avukat Arkadaşım Anlatmıştı Çok Pis Şeyler Yaşandığını Felan...

Neler var bende biliyorum üni.de nişanlısını aldatan çok kadın tanıdım. Ama türk ifşa ne bilmiyom. O videolar böyle yerlerden mi çıkıyor acaba yada gizli çekim

Neler var bende biliyorum üni.de nişanlısını aldatan çok kadın tanıdım. Ama türk ifşa ne bilmiyom. O videolar böyle yerlerden mi çıkıyor acaba yada gizli çekim

Ondan sonra cocuk bunu birakinca "hayatim bitti, yasamim gitti, aileme ne derim, vs." gibi seyler soyluyorlar. Daha da kotusu uyarsan da "hayat benim" deyip sonradan sanki tecavuze ugramis gibi bir hallere giriyorlar. Tamam genclik cahillik donemidir ama cahil cesaretiyle de dusunmeden hareket etmemek gerekir.

Allah hepimizin evlatlarini korusun. Ailelere kimbilir nerede saniyor onlari

Aynen kendi hayatları ünililer de var ama bunlar daha çocuk ya aralarında öyle masumlar var ki onlara üzülüyorum ben
Anliyorum canim ben seni.kendini onlarin ailesi yerine koyuyosun uyarmak istiyosun ama cidden yapilabilinecek bisey yok.cekip koseye uyarsan bu kez oraya gelmeyip baska o tarzda biyerde kosede bucakta yapacaklar yapacaklarini.keske elden bisey gelsr ama malesef yok.kendilerine o muameleyi uygun gorenlere zaten diyecek lafim yok.o masum olarak bahsettiklerine cidden bende cok uzuldum.nasil bi yer orasi gercekten cok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…