Şimdi ki nesil çok hızlı kızlar daha fena ama hala saf temiz kalanlar da var. Ve kayıt altında her şeycanım ne güzel uyarmışsın ama o kadar cahiller ki şuan hiç birşeyi gözleri görmiyor benım yegenımde o yaslarda aılelerın bıraz daha hassas olması gereken yaslar rabbım kotuluklerden korusun hepsını.yaş sınırı koysanız o odalara gercı nasıl bır yer bılemedım hıc gıtmedıgım ıcın
Oha!
32 yasindayim ilk kez duyuyorum boyle birseyi
Allah evlatlarimizi korusun kiz ya da erkek ne diyeyim simdi
Neler var bende biliyorum üni.de nişanlısını aldatan çok kadın tanıdım. Ama türk ifşa ne bilmiyom. O videolar böyle yerlerden mi çıkıyor acaba yada gizli çekimAvukat Bir Bayan Arkadaşım Var Son Moda İnternette ''TÜRK iFŞA '' Adı Altında Liseli Kızların, Üniversiteli Kızların ,Evli Kocasını Aldatan Bayanların Videoları ve Resimlerini İfşa Ediliyormuş Avukat Arkadaşım Anlatmıştı Çok Pis Şeyler Yaşandığını Felan...
Neler var bende biliyorum üni.de nişanlısını aldatan çok kadın tanıdım. Ama türk ifşa ne bilmiyom. O videolar böyle yerlerden mi çıkıyor acaba yada gizli çekimAvukat Bir Bayan Arkadaşım Var Son Moda İnternette ''TÜRK iFŞA '' Adı Altında Liseli Kızların, Üniversiteli Kızların ,Evli Kocasını Aldatan Bayanların Videoları ve Resimlerini İfşa Ediliyormuş Avukat Arkadaşım Anlatmıştı Çok Pis Şeyler Yaşandığını Felan...
Aynen kendi hayatları ünililer de var ama bunlar daha çocuk ya aralarında öyle masumlar var ki onlara üzülüyorum bentek kelimeyle rezillik.herkesin kendi hayati yapacak bisey yok malesef
Anliyorum canim ben seni.kendini onlarin ailesi yerine koyuyosun uyarmak istiyosun ama cidden yapilabilinecek bisey yok.cekip koseye uyarsan bu kez oraya gelmeyip baska o tarzda biyerde kosede bucakta yapacaklar yapacaklarini.keske elden bisey gelsr ama malesef yok.kendilerine o muameleyi uygun gorenlere zaten diyecek lafim yok.o masum olarak bahsettiklerine cidden bende cok uzuldum.nasil bi yer orasi gercekten cok merak ettimAynen kendi hayatları ünililer de var ama bunlar daha çocuk ya aralarında öyle masumlar var ki onlara üzülüyorum ben
Tabi ki var ama oda da yok sanıyorlar galiba köşede duruyor oysa fark etmiyorlar ya da erkek bilıyor söylemiyorIsyerinizde güvenlik kameraları olduğunu belirten uyarılar yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?