Liseli kardeşlerim özellik ile okusun

İş yeri olarak odalarda kamera olduğunu belirtmek zorundasınız bence. Böyle saçmalık olurmu adam ne halt döndüğünü biliyo görmezden geliyor. Yada bi yazı asılabilir odalara. Sizin yaptığınzda çok yanlış
standart bi şekilde mesela her girene odalarımız şöyle özelliklere sahiptir kameralarla izlenmektedir koltuklarmz şöyledr gbi tanıtma şekilde söylenebilir. Maksat uyarmak yanlıştan uzak tutmaya çalışmak.

İsteyen okul sırasında da yapıyor. Nelerini gördüm daha... Siz her geleni uyarmak zorunda değilsiniz uyarı levhası asın onlar düşünsün
Haklısınız boş sınıf kızlar tuvaleti bilirim ama bazıları çok bilinçsiz :(

Ben hala olayi kavramakta gucluk cekiyorum.önsevisme kisminda mi kalıyorlar yoksa bildigin soyunup esas olaya mi girisiyorlar??

ben biraz geri kafalıyım ama bence bir kız reşit dahi olsa evlenecegi adam dahi olsa bir adamla öpüşme vs işlerine girmemeli erkek milletine hiç güven olmaz

Odalarda ne yaptıkları beni ilgilendirmez de 'kayıt altı' olması herkesi ilgilendirir.
Bu olay suçtur!
Uyarı olmaması ayrı suçtur, reşit olmayan çocukların cinsel görüntülerinin kayıt altına alınması ayrı suçtur, hele bir de patronunuz bunu depoluyorsa ayrı!
Bildiğiniz kumpas, tuzak bu!

Masumiyet koreldi artik.Istanbulun iyi bir semtinde lise okudum.ama boyle degildik.erkeklerde boyle degildi.yuzu kizaran erkekler vardi kizla konusurken.nasil bu kadar cinsel duskunu oldular.ne ara degisti hersey...ben cok uzuluyorum.ve cocuk yetistirmeye korkuyor insan
aynen bizim lisedeki hallerimiz aklıma geldi kızlar utanır platonik takılırdı erkeklerin yüzü kızarırdı genelde tabiki böyle olmayanlarda vardı ama kızlar harcandı gitti bide şimdi ki kızlar evli bekar demiyor daldan dala atlıyor düşüyor kalkıyor sonra da telli duvaklı namus timsaliyim havalarında evleniyorlar ben bunu hazmedemiyorum

Bİ kere bu yazılar görünür yerlere asılmak zorunda. Bu yazıyı göre göre kızların böyle birşey yapacağına inanmam. Demekki görmüyorlar. Artık hangi odalarda yapıyorlarsa böyle şeyler, tam o odaların giriş kapısına koyun yazıyı.

Şu kısımları tekrar belirteyim ifade sorunum vardır doğrudur özür dilerim.

Ben sadece kasiyerim odalardan sorumlu vs değilim ayrı kişiler bakıyor

Ben kasiyer olarak girişteyim ve arkamda vergi levhası vs dışında kamera ıle izlenildiğı belirtiliyor bunun dışında iki yazı daha var farklı yerler de

Kamera öyle minik bişey değil odanın köşesinde tavana yapışık bişey elim kadar sanırım

Girişte karşılama yapıyorum hos geldiniz vs yada uğurlama ama her gelen çifte kamera var oda da diyemem yanlış da anlaşılırım

Hiç şaşırmadım, internet sitelerinde reklam niyetine erotik reklamlar çıkıyor, dizilerde daha ilkokula giden çocukların sevgilisi oluyor ( sihirli annem, selena bu neslin en iyi örneği) ve yine dizilerde evlilik dışı ilişkiler evli bayan ya da erkek kötü bir eşten dolayı melekler gibi(!) iyi bekar birine aşık oluyor, sevişip çocuk sahibi oluyorlar. Şarkılar da erotik sözler klipler paylaşılıyor. Velhasıl etrafımız pislikle dolu, böyle olmaları gayet normal

Şu kısımları tekrar belirteyim ifade sorunum vardır doğrudur özür dilerim.

Ben sadece kasiyerim odalardan sorumlu vs değilim ayrı kişiler bakıyor

Ben kasiyer olarak girişteyim ve arkamda vergi levhası vs dışında kamera ıle izlenildiğı belirtiliyor bunun dışında iki yazı daha var farklı yerler de

Kamera öyle minik bişey değil odanın köşesinde tavana yapışık bişey elim kadar sanırım

Girişte karşılama yapıyorum hos geldiniz vs yada uğurlama ama her gelen çifte kamera var oda da diyemem yanlış da anlaşılırım
Şimdi o ortamları bilmediğim için soruyorum. Odalar karanlık mı, karanlıksa kameralar görünmeyebilir. Yine de, o yazıdan daha görünür bir yere asılmalı. Gerekirse odaların içine yapıştırın. Ben ciddi ciddi patronunuzun bu görüntüleri kullandığını düşünüyorum malesef.

Şimdi o ortamları bilmediğim için soruyorum. Odalar karanlık mı, karanlıksa kameralar görünmeyebilir. Yine de, o yazıdan daha görünür bir yere asılmalı. Gerekirse odaların içine yapıştırın. Ben ciddi ciddi patronunuzun bu görüntüleri kullandığını düşünüyorum malesef.
Canım oda da direk aydınlatma var ama isteyen açar. Ayrıca tavanda köşeler de led aydınlatma var renkli renkli ve 127 ekran tv var karanlık değil ama çok aydınlıkta değil

Konu sahibi uyarı levhası var diyor, kamera gizli değil görünen yerde diyor; ama hala yazı asın diye kızın üstüne gidiliyor. Ben mi anlamıyorum yazılanları anlamadım gitti...
Güvenlik kamerası uyarısı her bulunan noktada olmalıdır.
İşyerinin girişinde olması, odalarda olduğu izlenimini vermez.
Otellerde de var, ortak kullanım alanlarında, odaların içinde var mı?

bende öyle düşündüm çünkü bunların yaşandığını kasiyer bile biliyor iş yeri sahibi neler biliyordur.bunlar yaşandığı halde uyarılar arttırılmıyor bile bile resmen. Ben iş yeri sahibi olsam giriş kapısına kocaman asarım herkesin evladı var diye düşünmek lazım. Biraz da toplumsal sorumluluktr bu

Güvenlik kamerası uyarısı her bulunan noktada olmalıdır.
İşyerinin girişinde olması, odalarda olduğu izlenimini vermez.
Otellerde de var, ortak kullanım alanlarında, odaların içinde var mı?
Birkaç yerde var demiş konu sahibi ben mi yanlış anladım acaba. Ayrıca mekanın durumunu da bilmiyoruz. Yine de sanırım konu sahibi sadece patrona öneri de bulunabilir ötesini yapabilecek bir pozisyonda değil malesef.

Birkaç yerde var demiş konu sahibi ben mi yanlış anladım acaba. Ayrıca mekanın durumunu da bilmiyoruz. Yine de sanırım konu sahibi sadece patrona öneri de bulunabilir ötesini yapabilecek bir pozisyonda değil malesef.
kesnlikle öyle. Ama patron pek tekin değil bence görüntüleri izlemek gayet hoşuna gidiyor olabilir bunun için bile bile çok da kamera olayına vurgu yapmıyor olabilir diye düşünüyorm

Back
X