Bence korkmaları gereken personel yada görevli değil canım
Allah'tan korkmayan kuldan utanmazmış.Ben Allah'tan korkmayandan çok korkarım.
İşte bu sebepten imanlı ve vicdanlı evlatlar yetiştirin derim.
19 yaşın da bir kız annesiyim bu yazıyı okuduktan sonra kızımı çok iyi tanıdığım halde kafam da "Acabalar" oluşmadı değil.
Kızımın da bir erkek arkadaşı ve seviyeli bir flörtü var erkek arkadaşını da ailesini tanıdık gayet nezih insanlar tabi bunlar genç kanları kaynıyor kavun da değiller ki koklayıp anlayalım?
Birgün kızım (o zamanlar 16 yaşında falan) bana gelip dedi ki anne ben sigaranın tadını merak ediyorum tüm arkadaşlarım içiyor demişti.Bende o zaman neden arkadaşlarında bir tane alıp denemedin diye sormuştum. Bana "Anne sigarayı yakıp bana verdiler ama ben ağzıma götürüp içemedim çünkü sen babam dedem anneannem dayılarım vs aklıma geldiniz vicdanım müsaade etmedi hani sen bana demiştin ya birşeyi meral edersen önce nçbana söyle diye işte söyledim" demişti. Çok duygulanmış ve kızımla gurur duymuştum. Hemen bir sigara verdim kendisine anneannesi dayıları vs hepimizin yanın da yaktı ve içti 3 nefes sonra baş dönmesi kusma baygınlık vs geçirdi

İyi ki de içirmişim diyorum o kötü deneyimden sonra sigarayı gördüğü yerden kaçıyor açık havada bile kokusuna tahammülü yok. Bence gençler çok baskı altında olunca birde ilgisizlik varsa yanlış işlere yönelebiliyor.
Bu arada kusura bakma senin yorumun üzerinden cvp yazmış oldum