- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olur yalvarıyom artık yazdıklarımı okuyun gizli kamera yok tavanda elim kadar neredeyse yuvarlak diyebileceğim kamera var.gizli kamerayi izlemenin neresi etik degil anlamadim
tamam bazi yerler, bir vukuat olmadigi sürece acip bakmazlar, kamera kayitda olur sadece
bazi yerlerde var, ekranlar daima acik olur
kameraya özel ekranlar vardir
adam ne niyetle bakiyor orasi onun vicdanina kalmis, uyari olduktan sonra
Ne olur yalvarıyom artık yazdıklarımı okuyun gizli kamera yok tavanda elim kadar neredeyse yuvarlak diyebileceğim kamera var.
Est ya anlatayım3d studyosuna hic girmedim cahilligimi mazur gorun ..milyarlarca olan ne var icerde gercekten merak ettim
Ne olur yalvarıyom artık yazdıklarımı okuyun gizli kamera yok tavanda elim kadar neredeyse yuvarlak diyebileceğim kamera var.
Amin ecmain inşaAllah dediğin gibi olur kardeşim ileri yaş gebesi olduğum için biraz sıkıntılı bir gebelik ve bebeğime sağlıkla kavuşmak nasip olur umarım.galiba degil, öyle gercekten
simdi böyle bir dünyada kizinizin herseyi sizden gizlemek zorunda kaldigini düsünün
üstüne bosanmis anne baba, üvey baba
ve hamilesiniz, yeni bebek olursa benden vazgecerlermi kaygisi...
bu arada Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
herseyi cok güzel kontrol altinda tutmussunuz, tekrar tebrik ediyorum
ve cok takdir ettim
Allah mutlulugunuzu, birliginizi daim etsin
Cikarken kontrolu yokmu sonucta oda kiralaniyor teslim alirken teslim ederken illa kontrol ediliyordur kirip dokme calma durumunda cezai yaptirim zaten uygulaiyormu?Est ya anlatayım
Öncelik ile uyarı yazıları var
Oda da olanlar ;
3D destekli 127 ekran led tv
Playstation 3 ve 4 konsol
Pc
5+1 ses sistemi
Karaoke için mikrofon ve anfı ( galiba adı oydu )
2 tane oyun gitarı
1 tane oyun baterisi
Mikrofonlar
Yani olanlar bunlar
Gizli kamera tabiki olcak izlenicek ama gizli kamera olan yerde bu gibi olaylar olmamali liseye
Amin ecmain inşaAllah dediğin gibi olur kardeşim ileri yaş gebesi olduğum için biraz sıkıntılı bir gebelik ve bebeğime sağlıkla kavuşmak nasip olur umarım.
Kızımın kendi babası olduğu için araları da gayet iyi bu sebepten benim eşim pek üvey baba sınıfına girmiyor daha çok abi kardeş gibiler.
Dediğiniz gibi kızımın ilk başta böyle kaygıları vardı ancak bebek doğmadan bunu anlayamayacağını bu sebepten bu karamsarlığını bebek şayet doğarsa bizim kendisine göstereceğimiz davranışlar da bir eksiklik olursa yapmasını tavsiye ettim.
Yani şimdiden kendini strese sokma dedim.
Kızım anneannesiyle İstanbul da yaşıyor ben Bodrum'da yaşıyorum babası da Istanbul'da kızımın 3 evi 3 odası var ve bu duruma alışık tabi.
Gelmek istediğin de hemen eşimi arar bana bilet alırmısın falanca güne der eşimde hemen alır zaten. Maddi manevi ben ve eşim her zaman yanındayız kızımın.Her ay ve yazın görüşüyoruz mutlaka ayda bir okuluna vs giderim gezeriz tozarız kızımla zaten ingilizce sayısal okuyor dersleri de çok yoğun dersleri varken kimseyi görmez gözü.
Bir düzen kurduk gidiyoruz şimdilik.
Tek sorun benim evlemmeme bişey demedi ama babasına izin vermiyor babası da beni arayıp N... İ... konuş ikna et diyorKaç kere konuştum ama kızım bana "Anne babam bana küçükken dedi ki ben hiç evlenmeyeceğim" diye söz verdi sözünü tutsun diyor
Ama bana izin verdin diyorum ama sen kadınsın ve hala benim annemsin babam evlendiğin de benim babam olmaktan çıkabilir bu riske giremem ben evlenince evlensin diyor![]()
İlla uygulanır da yoğun olduğu vakit dikkat de edemezsin ki ?Cikarken kontrolu yokmu sonucta oda kiralaniyor teslim alirken teslim ederken illa kontrol ediliyordur kirip dokme calma durumunda cezai yaptirim zaten uygulaiyormu?
Ya hu, siz evinize almakta zorluk çekeceğiniz aletlerle dolu bir oyun odasına girerken, cidden oranın izlenmediğini nasıl düşünürsünüz?insanlara laf anlatması ne kadar zor ya
hayır o odadaki kızlardan oğlanlardan falan bahsetmiyorum
bu sitede gerçekten laftan anlamayacak kadar düşük kapasitede insanlar var.
kız yüzbinkere demiş odada kamera bariz kapıda yazı asılı diye.
biriside yoksa görüntüleri internet sitelerine mi satıyosunuz demiş deli midir nedir?
nato kafa!
Bazı kızların fark etmediğini erkeklerınse bilerek söylemediğini düsünüyorumÇok ilginç kamera olduğunu bile bile, böyle davranılması.
Amiiiin cümlemizin evlatlarını hayırlı insanlarla karşılaştısın inşaAllah.
cok tatli ya
ama haklida, baba evlenirse kaybetme riski daha yüksek :)
Allahim güzel insanlarla karsilastirsin
Gece vakti fena oluyor biliyorumKızlar sahillere bir gidin bakın rezilliğin daniskası. Millette utanma kalmamış ki, oyun odalarına kadar düşmüşlerse sorun büyük