Liseli kardeşlerim özellik ile okusun

Yuh ya igrenc, siz de nasil izlediniz anlamadim, pess!! Boyle bir durumla karsilassam hemen gider kapiyi calar uyaririm.!!
Yemin ediyorum tekrar tekrar anlatmaktan bıktım painte çizip öyle anlatcam birde yazdıklarım fayda etmiyor

M

Mecazen yazmis canim...aklin aliyor mu :KK70:
Uyarmakta suç siberde uyardı millet kıza neler dedi gerçekte uyarsa dayak yer :)
yapan eden kılıfını bulur kameralı ortamda liselilerin annesi babası ne zaman okula gidip geldiğini devamsızlığını
nerelere kimlerle gittiğini takip etmiyorsa gişedeki kız napsın
ortaokulda kelli felli bir adam gel arabaya gezdireyim dedi babam okula bıraktı okuldan aldı
başı boş bırak normal oyun için girsin o işletmeyide kaldırsın orda yapmasa başka yerde öp... kokl..sıcaklar
lise çağında insanların bunların yapılması normal mı ? oturup ders çalışsınlar
gerci tv dede bir dizi var kızlar yurtta kalıyor liseli hepsinin sevgilisi var öyle olunca çocuklar eksiklik gibi görüyor

Uyarmakta suç siberde uyardı millet kıza neler dedi gerçekte uyarsa dayak yer :)
yapan eden kılıfını bulur kameralı ortamda liselilerin annesi babası ne zaman okula gidip geldiğini devamsızlığını
ortaokulda kelli felli bir adam gel arabaya gezdireyim dedi babam okula bıraktı okuldan aldı
başı boş bırak normal oyun için girsin o işletmeyide kaldırsın orda yapmasa başka yerde öp... kokl..sıcaklar
gerci tv dede bir dizi var kızlar yurtta kalıyor liseli hepsinin sevgilisi var öyle olunca çocuklar eksiklik gibi görüyor
Benim vakti zamaninda boyle bir kiz arkadasim vardi
En sonunda 16 sinda anne oldu...aileyi bi kenara at ailesi berbatti
ben bile engel olmadim kiza...
dusun en yakin arkadasimin hayatina soz sahibi olamadim
kaldi ki disardakileri uyaracaksin...

Burda bile laf yedim gerçekde gidip karışşam linç ederler demek ki

bizimde komşu kızı vardı okulda hocasına bile tuhaf mesajlar atıyormuş ailesi kızı bir serbest bırakmış kınamayımda çocuğumuz olacak allah ıslah etsin bende kıza 12 snde milletle çıkıyordu bu kızı ailesi frenlemezse buna derman mı sığar el napsabilirki çıktığı çocuk uyarınca kapına gelse napıcaksın ...

ne yapsan boş onu yapacak kişi kafaya koyduysa eve bağlasan durmaz. Çocukları nasıl yetiştirmek gerekiyor artık bi fikrim yok bu konuda.

bizimde komşu kızı vardı okulda hocasına bile tuhaf mesajlar atıyormuş ailesi kızı bir serbest bırakmış kınamayımda çocuğumuz olacak allah ıslah etsin bende kıza 12 snde milletle çıkıyordu bu kızı ailesi frenlemezse buna derman mı sığar el napsabilirki çıktığı çocuk uyarınca kapına gelse napıcaksın ...
Bizimkinin de fena kistlayici bir aile yapisi vardi...
Gerci ben rahat veya kisitlayici aile yapilarina da pek inanmiyorum...
yapan her turlu yapiyor....hiccc vhallaa...
yaslar kucuk olunca tabi olay dramatik oluyor ama artik hormonlar mi fazla gelisiyor o yasta bilmiyorum...

benim de masum bir ergenligim oldugu soylenemez:)
Ama her zaman sinirimi bildim...
en guzel en tatli en akli 1000 karis havadaydi...
hic biseye ddgismem o gunleri...
ama sınır bilmek lazim...

bu arada ben diişçiye gitcem dönünce inş kimse ban yemez konuşuruz dilekce yazan bayanlar şunu unutmayın aile çok önemli ailesinin dizginleyemediğini dışardaki hiçbirşey yapamaz orda yapmazsa başka yerde yapar lisede sevgilide neymiş
hadi buldu o yaşta cinsellik ne yahu....orda yapmazsa sinemada arka koltuklardalar uyarın onları bakalım napıyorlar

Bizimkinin de fena kistlayici bir aile yapisi vardi...
Gerci ben rahat veya kisitlayici aile yapilarina da pek inanmiyorum...
yapan her turlu yapiyor....hiccc vhallaa...
yaslar kucuk olunca tabi olay dramatik oluyor ama artik hormonlar mi fazla gelisiyor o yasta bilmiyorum...

benim de masum bir ergenligim oldugu soylenemez:)
Ama her zaman sinirimi bildim...
en guzel en tatli en akli 1000 karis havadaydi...
hic biseye ddgismem o gunleri...
ama sınır bilmek lazim...
Denge çok önemli ne serbest bırakacaksın ne de sıkacaksın. Şimdikiler aşırı vurdum duymaz

Konu sahibi aslında içindeki sıkıntıyı dökmüş burada. Ne kadar haklı değil.bilmiyorum ama en azından bazı konularda gözümü açtı. Duyarlı bir hareket yinede.

Ben inanıyorum ki en azından bundan sonra daha çok yapması gerekeni yapacaktır.

Özellikle oturup izlediğini düşünmüyorum.
Sonuçta önünde bir takip sistemi var ve görüyor ister istemez.

Daha yetkili olsaydı uyaracagina eminim, yani emin olmak istiyorum

Denge çok önemli ne serbest bırakacaksın ne de sıkacaksın. Şimdikiler aşırı vurdum duymaz
Aynen ya..sevismek nedir bu yasta...
Platonik takilirsin yada bakisirsin
el ele tutusursun
en fazla opusursun
ama oksatirmak surtunmek sevismek nedir ya...
bunlar ergenlikte guzel degil ki...
ergenligin icine etmis olursun...

Yuh ya igrenc, siz de nasil izlediniz anlamadim, pess!! Boyle bir durumla karsilassam hemen gider kapiyi calar uyaririm.!!
İnsanın bunları burda açık açık olduğu gibi anlatmaya dili varmaz kimin varır?Bunları konuşmaktan büyük keyif ve haz alan insanların rahat rahat dili varır şekil;3/5

150 buna bakmiyormuş. Ruhsat verilmiş bir işletme olduğu için , yasak konuşamıyor dedi.
Daha üst merciilerr basvuracagim insaallah.

Imza toplamayı düşünüyorum. Yaş sınırlaması gelmeli.

Sigara üstünde duran devlet asıl bunlar üzerinde dursun.
Resmen fuhuş içeren programlar, diziler, mekanlar var. Öncelik bunlar olsun, olmali

Gişeli kızcağız da maaşallah fantazi dünyası xl masum masum takılıyor

150 buna bakmiyormuş. Ruhsat verilmiş bir işletme olduğu için , yasak konuşamıyor dedi.
Daha üst merciilerr basvuracagim insaallah.

Imza toplamayı düşünüyorum. Yaş sınırlaması gelmeli.

Sigara üstünde duran devlet asıl bunlar üzerinde dursun.
Resmen fuhuş içeren programlar, diziler, mekanlar var. Öncelik bunlar olsun, olmali
Bende gerekli araştırmaları yapıyorum..

Burda bile laf yedim gerçekde gidip karışşam linç ederler demek ki
Burda o işi yapmayan tarafsız yorum yapan insanlardan laf yiyorsunuz biz bile uğraşıp en azından bu olayı duyurmaya çalışıyoruz siz oturup öylece izlemekten başka buraya yazmaktan başka neyaptınız?

bu arada ben diişçiye gitcem dönünce inş kimse ban yemez konuşuruz dilekce yazan bayanlar şunu unutmayın aile çok önemli ailesinin dizginleyemediğini dışardaki hiçbirşey yapamaz orda yapmazsa başka yerde yapar lisede sevgilide neymiş
hadi buldu o yaşta cinsellik ne yahu....orda yapmazsa sinemada arka koltuklardalar uyarın onları bakalım napıyorlar

Olsun en azından yapabilecekleri mekanlar azalır ve en azından işletme sahipleri bunlardan para kazanamaz. Haram para olduğunu düşünüyorum.

Kendi evlatları olsa ne yaparlardı acaba ?

Kapıyı tıklayıp uyarmak çok mu zor o müdürün ? Ya da ilk etapta korkutan bir uyarı yapmak.

15 16 yaşında çocuklardan söz ediliyor. :(

Back
X