- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
Bende gerekli araştırmaları yapıyorum..
Sizde ekstra olarak 150 ya arayın derim.
Belki işlerine gelmiyor. Sikistitilirlarsa olur belkide gerekli şikayet.
Konu sahibinin çok üstüne gittiğinizi düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gerekli araştırmaları yapıyorum..
Kazen e yazayım direk ben o zamanMune bu aralar yok burda bildigim kadariyla
Düşünüyorum sadece bu kadar ruh hastası ile uğraşmakta cabası. Dedim sana işten çıktım adını adresini de unuttum ok ?Lütfen özelden adres yollar misin ? Lütfen diyorum.
Adın sanın belli olmayacak. Sadece mekanı şikayet edeceğim müşteri gibi.
Eğer gerçekten gençleri düşünüyorsan bunu yaparsın.
İnternet cafeler odasından bir bayanla görüştüm oda şok oldu..oyun merkezinin ismi olsa cezai yaptırım uygulanabilir dedi avmlerde olan oyun parklarından olabilir dedi..başkanla konuşup bana geri dönücekSizde ekstra olarak 150 ya arayın derim.
Belki işlerine gelmiyor. Sikistitilirlarsa olur belkide gerekli şikayet.
Konu sahibinin çok üstüne gittiğinizi düşünüyorum.
Düşünüyorum sadece bu kadar ruh hastası ile uğraşmakta cabası. Dedim sana işten çıktım adını adresini de unuttum ok ?
Düşünüyorum sadece bu kadar ruh hastası ile uğraşmakta cabası. Dedim sana işten çıktım adını adresini de unuttum ok ?
183 ü aradım adres varsa direk ekip gönderiyoruz dediler yoksa basın ve halkla ilişkiler fax numarasını verdi dilekçe yazıp fax çekicem lütfen sizde kayıtsız kalmayın 0312 705 4187(Basın)Demek samimi değildin bu konu başlığını atınca.
O kadar nazik yaklaştım, senin haklı olduğunu düşündüm mesajlar attım.
Yanılmışım.
Konuyu açarken ki amacın neydi ?
Çözüm buldum işte "O BASLIKTAKI KARDESLERINI " uyarmak için.
Yapacağım tek şey isim vermek . Bu kadar.
Samimi değil miydin ?
Amacın neydi ? Senin anlattiklarinla dedikodulara katılmak mi ?
Anlayamıyorsun galiba 15 16 yaşından söz ediyorsun. Göz yumuluyor işletme sahibi tarafından. Fuhuşa izin vermektir bu![]()
183 ü aradım adres varsa direk ekip gönderiyoruz dediler yoksa basın ve halkla ilişkiler fax numarasını verdi dilekçe yazıp fax çekicem lütfen sizde kayıtsız kalmayın 0312 705 4187(Basın)
0312 705 53 49(Halkla ilişkiler)
canım illa mekan adı olmak zorunda değil bence. Bu konunun geçtiği işletme sadece bir örnek. Bu tarz yerlerin hemen hemen hepsinde oluyordur bu tarz olaylar. Topluca denetlenmesini sağlamak lazım.Lütfen özelden adres yollar misin ? Lütfen diyorum.
Adın sanın belli olmayacak. Sadece mekanı şikayet edeceğim müşteri gibi.
Eğer gerçekten gençleri düşünüyorsan bunu yaparsın.
canım illa mekan adı olmak zorunda değil bence. Bu konunun geçtiği işletme sadece bir örnek. Bu tarz yerlerin hemen hemen hepsinde oluyordur bu tarz olaylar. Topluca denetlenmesini sağlamak lazım.
Aynen öyle göz göre göre fuhuş yaptırılıyor çocuk yahu bunlar çocuk!Evet bende aradım. Adres varsa ekip yollanır hemen dendi.
Kayıtsız kalmayacağım.tabi.
Konunun takibini de isteyeceğim.
Bu konu aslında bir ihbar. Fuhuş yapılıyor diye 15,16 yaşındaki çocuklar, izleniyor , uyarilmiyor , göz yumuluyor diye.
Bu konuda köpüren herkesi davet ediyorum şikayete.
Topluca denetlenmesini sağlamak için önce olayı açıklığa kavuşturmak kamuya duyurmak lazım!canım illa mekan adı olmak zorunda değil bence. Bu konunun geçtiği işletme sadece bir örnek. Bu tarz yerlerin hemen hemen hepsinde oluyordur bu tarz olaylar. Topluca denetlenmesini sağlamak lazım.
Pes diyorum!Bak ya...kici kirik atesli ergenler yuzunden isletme sahibi suclu :)
Buyuk haksizlik
Çok korkunç birşey. Ne yazık ki ne kadar yanlış yaptıklarının farkına vardıklarında herşey için geç olacak. Uyardığın için ve duyarlılığın için sana teşekkür ederim. Özellikle kamerayla izlendiklerini bilmek onları rahatsız edecektir.Öncelik ile haddim değil bunları yazmak akıl vermek kabul ediyorum. Amacın biraz olsun bilinçlendirmek.
Hayat sizin beden sizin ama bilinçsiz cinsellik baş ağrıtır.
Kaç gündür şahit olduğum canımı sıkan bir durum var.
Eğlence ve oyun salonun da kasiyerlik yapıyorum. İş yerimizde karaoke, guitar hero ve 3D film adına stüdyo odalar var.
Odanıza kapanıp arkadaşlarınız ile keyif yapabilirsiniz.
Buraya kadar normal ama o odaya erkek arkadaşınız ile gidip cinsellik yada yüzeysel sevişme yaşamayın. Evet bunun için gidenler de var direk erkek arkadaşının üstüne atlayan da kapı kapanır kapanmaz.
Yalnız siz erkek arkadaşınızı itseniz de hayır deseniz de tedirgin gözlerle kapıyı kontrol etseniz dahi hala devam ediyorsa hala üstünüzü çıkarmaya çalışıyor ise o erkek size değer vermiyordur. Derdi bellidir ve sizi seven insan size, fikrinize saygı duyar. Lütfen bedeninizi tanımadan bu işlere kalkışmayın.
Peki o odalar da olan biteni ben nereden mi biliyorum hayal ürünü mü ? Hayır asla, güvenlik kamerası var her şeyi ben ve odasında iş yeri sahibi görüyor. Oda parasına bakıyor uyarmazlar bile sizi. Erkek arkadaşınız bunu bilir büyük ihtimal ama size söylemez.
Lütfen kendinizi bu duruma düşürmeyin kendi kıymetinizi, değerinizi bilin. Ve unutmayın erkek başladığı işi yarım bırakmaz sürtünme olacak dersiniz yine bir ani hareketine bakar.
Saygılarım ile...
Buraya kadar normal ama o odaya erkek arkadaşınız ile gidip cinsellik yada yüzeysel sevişme yaşamayın. Evet bunun için gidenler de var direk erkek arkadaşının üstüne atlayan da kapı kapanır kapanmaz.
Hayır sen olmuyorsun tabi sen olsan direk sana derdimRuh hastası ben mi oluyorum bu durumda.
Nazikçe yaklaştım, çözüm etmeye çalıştım.
Siz ise işten çıktım, adını unuttum diyorsunuz.
Amacınız neydi konu açmak için , kamu spotu mu bu.
Saçma sapan bir sitenin reklamı bile yapıldı konunuzda. Tesircilige yaradı bir tek konu.
Kardeşlerini düşünüyorsan isim.vermelisin.
Niye ya...orasi oyun salonuPes diyorum!