• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LİSENİN İLK GÜNÜ

canannur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
11
1
86
MERHABA ARKADAŞLAR.BEN LİSEYE YENİ GEÇTİM . VE ÇOĞU KİŞİ GİBİ İLK GÜN BENDE NE YAPACAĞIM İÇİN ÇOK ENDİŞELİYİM.BİRDE 8.SINIFTA DERSHANEDEN SEVMEDİĞİM BİR OĞLANLA AYNI SINIFTAYMIŞIM.BEN ÇOK SOSYAL BİRİSİ DEĞİLİM.NE YAPMALIYIM.BİRDE BEN GÖZLÜKLERİ Mİ SADECE TAHTAYI GÖRMEK İÇİN KULLANIYORUM.LİSEDE BEN UTANIRIM SIKILIRIM ÇIKARIP TAKAMAM DİYE KORKUYORUM.NE YAPMALIYIM?

neden gözlüğünden utanıyosunki bende takıyorum ve beni böle seviyolar yani sırf tipim için sevcekelrse hiç sevmesinler sonuçta
ilk gün kendini kasma şöle iyi gözüken bi sıra arkadaşı bul arkandakilerle konuş muhabbet et umarım herşey gönlünce olur :)

Canim ben ogretmenim...herzaman ozguvenin yerinde olsun..endise etme simdiden.sunu dusun ilk gun herkes herkese yabanci.zamanla kaynasacaksiniz..sosyal biri degilim demissin..yeni hayatinin yeni doneminde bunu asmaya calis..gozluklerini ise bu kadar dert etme..senin kisiligine bir perde degil onlar.daima kendine guven.
Dilerim basarili bir lise hayatin olur..:)

bende lisenin ilk günü annemle gitmiştim okula
tektim yanımda gelen bir arkadaşım yoktu tanıdık
ne fena bişey ya :)
hatta benim gibi cogu aılesıyle gelmışti o zamanlar sınıflar aynı ılkokulda oldugu gıbı ogretmen ad soyad soyleyerek toplanma yerınde cagrılıyor sıraya gırılıp sınıflara cıkılıyordu
o yuzden bırıyle gıt sende
en azından bekleme suresını bu sekılde gecırırsın

Back
X