• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liseye giderken Sedef hastalarını nasıl tamamen atlattım anlatmak istiyorum.

Zeynepgezer09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2025
1
0
1
31
Kızlar ben liseye giderken tüm vücudumu sedef kaplamisti.göğüs altlarimi özellikle sirtlarimi. Kırmızı pul puldu. Doktor tamamen geçmez ama azaltiriz hafiflediriz dedi. Annem o kadar üzülüyordu ki evlenecek sıkıntı olur tüm vucudum yaralı gibi diye. Bir gün rüya görmüş çiğ keçi sutunu her gun yaralara sürdüğünü ve tamamen geçtiğini görmüş. İnek sütü de olur. Biz her zaman keçi sürü bulamadık. Bir iki hafta surduk renkleri soldu azaldı bir ay sonra birşey kalmadı. Bj kaç sonra az bı kızarıklık olur gibi oldu bazı bölgelerinde annem hemen tekrar sütle azıcık azıcık masaj yaparak sürdü. Şimdi 32 yaşındayım 10 yıli aşkındır maşallah diyim hiç çıkmadı ne izi kaldı ne yaralar kaldı. Hep paylaşmak istedim belki birileri de benim sayemde iyilesir diye düşündüm. Ama buraya üye olamamistim. Annem çok inanarak yaptı siz de inanarak yapjin belki şifa olur. Allah şifa versin simdiden🤲🤲🤲

Back