Merhaba ben lise öğrencisiyim.11 aylık ilişkim 3 hafta önce bitti ve ben ayrıldım.Haklı yere terk ettiğimi düşüyorum neden derseniz beni terslemesinden ve ilgisizliğinden bıkmıştım.Ayrıca ilaç kullanıyorum (anksiyete için) onları uzun zamandır almamıştım kontrolden çıkmıştım.Zaten biraz sinirli bir yapım vardır.Çok seviyordum ve söyledim bu durumun beni çok üzdüğünü onun tek cevabı ben seni üzmüyorum sen kendin triplere giriyorsun oldu.Yani demek istediğim ilk zamanlar üzerime düşen kişi şimdi bana durup dururken sebepsiz ters davranıyordu,istediği zamanda özür dileyip hemen affedilmek istiyordu bende çoğu zaman affettim.Dayanamadım ayrıldım istersen herkese sebepsiz yere ayrıldı de kötüle beni dedim oda zaten öyle dedi hep kendi doğrularını bana kabul ettirmeye çalışıyordu ve kaprisliydi anlayacağınız.Sonra mesaj attım buluşalım diye hediyeleri ve mektupları bendeydi oda istemiyorum at çöpe hayatımda kimseyi istemiyorum dedi.Burda hatalıydım ama dayanamamıştım her neyse şimdi aynı okuldayız ve onu unutmam gerçekten bana çok zor geliyor.Nasıl unutabilirim ne yapmam lazım bana lütfen yardım edin ve yargılamayın tek korkum bu evet hatalarım var biliyorum sadece yardım bekliyorum.