- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- 108
Oooooo bu süper haber!
Öyleyse istediğimiz gibi oynayabiliriz.
Dediğim gibi yap,arada karşılaş,forma giyiyor musunuz?
Üstümüz serbest olabiliyor ama altımıza mecbur forma giyiyoruz etek yada pantalon...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooooo bu süper haber!
Öyleyse istediğimiz gibi oynayabiliriz.
Dediğim gibi yap,arada karşılaş,forma giyiyor musunuz?
Üstümüz serbest olabiliyor ama altımıza mecbur forma giyiyoruz etek yada pantalon...
Anladım...
Mesela onunla karşılaşmaya karar verdiğin gün onun en sevdiği rengi giy üstüne.
Dediğim gibi aklının onda olduğunu ama adımı ondan beklediğini düşünsün.
He bak belki bu taktik işe yaramaz ama en azından uzaklaştığında ya onsuzluğa alışırsın ya da gelecekse kendi gelir.
Mesela o genelde pantalon giymemi isterdi bende arada etek giyerdim o zaman hala pantalon giyerek onun sevdiği bişeyi yapabilirim...
Bunu yapıcam gerçekten çok rahatlattınız beni en azından işe yaramasa bile deniycem belki neden böyle yaptığını düşünmeye başlar.
Rahatladığına sevindim.
İşe yarar ya da yaramaz bilemicem.
Her erkek ayrı bir cins biliyorsun sen de.
Ben kendi işime yarayanları anlattım.
Biraz mantık biraz duygusal...
Madem pantolon seviyormuş evet pantolonla karşılaş derim.
Lütfen yapmacık kızlar gibi de "hahahahahhihihihihih çoooooooooooooook mutluyum ayol yalan dünya" triplerine girme,emin ol çok itici.
Ondan uzaklaşman senin menfaatine. Eğer dönmezse sen de yolunu daha rahat çizersin,o zaman eşya işine kalkışırsın.
Dönecek diye bekleme,beklediğini hissettirme. Ama sevginin içinde olduğunu pantolon gibi küçücük bir şeyle de olsa ona göster.
Yanlış anlama sadece ben böyle yaparım diye yazdım. Yine de karar senin.
Mutlu ol inşallah!!!
Sevgi anlayışınız çok farklı. Çorap mı değiştiriyosunuz. Sevdiğini söylediğin kişiden ayrılınca hemen başkalarını bulma gayreti nedir anlamıyorum.
Dünyanın çivisi çıktı. Samimiyet lazım en başta. Bence siz sadece alışkanlık edinmişsiniz onu. Sevmek bu değil bence..
Halini anlayabşliyorum bende bugün tartıstım erkek arkadaşımla arada sevgi olunca hiç olumsuz bişey düşünmek istemiyo insan hayal kırıklıklarına ragmen.ama malesef ki en başta sende hata güzelim.unutmak için bii başkasıyla görüşmek? anlamış değilim şu kavramı. çok üzüntülü zamanlarında karar vermemeye çalış tavsiyem bu :44:
O zaman durum şu ki işkinizde birbirinize bağımlı olmuşsunuz. Sevmek bana göre ondan başkasını hayaline bile sokmamaktır.
Ki anladığım kadarıyla yaşınız çok küçük. Bu yaşlarda ne kadar ciddi bi ilişkiniz olabilirki?
Allah'tan herşeyin hayırlısını dilemek lazım, doğru zamanda ve doğru kişiyle inşallah...
Alışkanlık da olabilir sevgi de aşk da...
Bunları sorgulamaktan öte acıları minumuma indirmek gerek.
Her zaman derim,alışkanlık sevdadan daha ağır.
Hele ki sık görüşen çiftler için ayrılık zordur,çok zordur.
Şimdi Tuğçe, sen ona alışmış da olsan unutma ki o da sana alışkın.
O yüzden sensizliği görsün derim.
Ayrı kaldığınız dönemlerde başkalarıyla görüşmeniz bence de doğru değil ama en azından bu hatayı bari sen yapma. O ne yapar bilemem..
Kolay değil ya çok iyi anlıyorum da sabırlı ol biraz.
Yorumsuz kaldım. bir insanın sevdiği olup hatta sevdiğide onu sevdiği halede herhangi bir sebepten ayrıldığında/ilişkilerine zaman verdiklerinde hemen başkasında avuntu-yakınlık arıyorsa sevgide bir eksiklik var demektir. Hatta okadar laftan sonra sevgilin gözyaşlarına merhamet etmedi diyede kırılmışsın ama bunda bir abeslik görmüyorum. tamam sevgilinde birileriyle görüşmüş öyle diyosun neden kendi yaptıklarını kapatıyor diye yakınıyosun hiç olmazsa adam sana gelipte karşında "sanane görüşürüm konşurum" dememiş. resmen adamın sinir katsayılarıyla oynamışsın ondan ondan sana şefkatli olmamıştır bunda anormallik yok.
Yaptiginin hatalarin sende farkindasin zaten.
Keske son konusmanizda aglamasaydin onun yaninda.
Sen agladikca, yalvardikca o daha da güclendi, tabiri caizse "kendini birsey sandi".
Simdi güclü durman gerekiyor.
Karsinda dimdik durmalisin, hatta o gün aglayan bu kiz miydi diye kendine sormali.
Ve eger tekrar bir araya gelmek istiyorsan, güvenini geri kazanman lazim.
Çok haklısınız o gün ben ağladıkça yalvardıkça o dahada güçlendi beni ezdi...
Şimdi benim güçlü durmam lazım ve öylede yapıcam.
Eğer geri dönerse adam akıllı her şeyi konuşmak istiyorum her seferde böyle bırakıp gitmeleri üzüyor beni açıkcası.