Hayal kırıklıkları...

Aynen bende çok merak ediyorum fakat ben son zamanlarda üstüne düşmememe rağmen yine bişey bulup çekip gitti farklı bi sorunla.
Sanırım sevgimden çok emin her ne kadar üstüne düşmesemde.
Evet ... Sevgimizden o kadar çok emin oluyorlar ki nasıl olsa bırakmaz , bana aşık diyerekten ne yapacaklarsa yapıyorlar ....
Üstlerine neden çok düşüyorsunuz?
Daha çok sever mi zannediyorsunuz, ya da ilişkinize verdiğiniz değeri mi yansıtıyor çok aramak?
Hele o peşinden ağlamak... Bırakma beni demek...
İnan değmez o insana... Daha niceleri çıkar karşına.
Bana da böyle vaktiyle üzüldüğümde demişlerdi, inanmamıştım...
Çıktı da sevdim de...
İnsan hata yapa yapa doğruya ulaşıyor.
Şimdi inanın ki sevgilimle kavga da etsem konuşmasak da kendimden daha önemsemiyorum...
İsterse geliyor zaten, ya da bir şekilde orta yola ulaşıyoruz...
İnanın kimse için üzülmeye değmez.
Hayat çok kısa... :24:

Tatlım ben ilk kez birisine bu denli aşık olmuştum .
Hayatımın merkezi yapmıştım onu ve bu nedenle de hep el üstünde tuttum .
İnan haksız olduğum durumlarda bile ona sen haklısın dedim . Ve daha niceleri ....
Ama sadece ben yaptım bunları . O hiçbir şey yapmadı ..
Asla beni terk ettikten sonra hiçbir zaman bırakma beni demedim demem de gururluyumdur çok .
Şimdi kızlar benzer durumlardan dert yanarken bırakın diyorum hiç değmez sadece kendini düşün diyorum ..
Çünkü tecrübe kazandım . Aynıları bir bir başıma geldi benim zaten ..
Ve tekrar söylüyorum ki ; insanın kendisinden daha önemli kimsesi yok .
Sevgiliymiş , nişanlıymış , kocaymış ... Gün gelir o çok güvendiğin insan çekip gider kalırsın bir başına .
O anki şaşkın ruh haliyle de her şeyi yapabilirsin amaa güçlü bir ruhla hayatını daha da güzel yaparsın ..
Dediğin gibi "hayat çok kısa"
Bu zamanı da değersiz kişilere harcamamak gerek .
:)

Kızlar bugün biraz gelişmeler oldu sizdende yorum bekliyorum.
Geçen hafta biri benden hoşlandığını söylemişti bende hala eski sevgilimi seviyorum demiştim konuşmamıştım.
Sonra benim arkadaşım ayrıldığım kişinin arkadaşıyla yakın arkadaş. Arkadaşımla o 2 gün önce konuşurlarken laf arasında bi çocuğun benden hoşlandığını ama benim kabul etmediğimi falan söylemiş o çocukta gitmiş ayrıldığım kişiye söylemiş oda kim o hoşlandığını söyleyen diye çok ısrar etmiş 2 gündür...
Bugünde onun arkadaşı benim arkadaşıma mesaj attı şuanda yanımda sorup duruyor ismini kim falan diye dedi.
Arkadaşım cevap vermedi. Sonra bi baktım ayrıldığım kişi bana mesaj atmış sen biriylemi konuşuyorsun diye aslında konuşmadığımı biliyor ama neden böyle bişey demiş anlamadım bende hiç cevap vermedim sizce iyi yapmışmıyım her istediğinde mesaj atmayı her istediğinde dönmeyi kafasından silsin ilk önce bi bir daha yapmasın bunları diye.

Bazen insanlar sevdikleri insanla ilgili bazı şeyleri kabullenmeye çalışır ama bunu hazmedemediklerini fark ederler. Senin sevgilinin yaptığı da bu olmuş bence.
Eğer objektif bakarsak, o kadar çok hata yapmışsın ki maalesef "haklısın, sevgilinin/aşkının peşinden git kendini affettir" diyemiyorum. Çünkü ben de sevgilinin yerinde olsam, aynı şeyleri hissederdim.
Üstüne fazla düşmüşsün, abisi burdayken bunaltmışsın bunları sen de kabul ediyorsun, hata olduğunun farkındasın zaten. Ayrıyken başka birine "Seni tanımak istiyorum." diyen benim sevgilim olsaydı ve biz barıştıktan sonra bana "seni seviyorum" deseydi benim de onunla güven problemlerim olurdu. Bence güven, bir ilişkinin temeli. Sen bu temeli düzgün kuramadığın için şu an ilişkin sallantıda. Belki kötü bir amacın yoktu ama kendini sevgilinin yerine koyduğunda sen de onunla aynı şeyleri hissedeceksin bence.

Sevgilin, seni hala seviyor ve özlüyor olabilir. Ama bazı şeyleri hazmedebilmesi için zaman gerekiyor. Hazmedebilirse, seni tekrar arayacak ve birlikte olmak istediğini söyleyecektir. Şu an senden ayrı olması kesinlikle seni sevmediği anlamına gelmez. Sen ağlarken, yalvarırken eskisi gibi davranmamasının nedeniyse onun bir çeşit intikam alma şekli bence. Umarım bir an önce sorunlarınızı halleder ve tekrar birlikte olursunuz.

Sağlıcakla kal.

Bazen insanlar sevdikleri insanla ilgili bazı şeyleri kabullenmeye çalışır ama bunu hazmedemediklerini fark ederler. Senin sevgilinin yaptığı da bu olmuş bence.
Eğer objektif bakarsak, o kadar çok hata yapmışsın ki maalesef "haklısın, sevgilinin/aşkının peşinden git kendini affettir" diyemiyorum. Çünkü ben de sevgilinin yerinde olsam, aynı şeyleri hissederdim.
Üstüne fazla düşmüşsün, abisi burdayken bunaltmışsın bunları sen de kabul ediyorsun, hata olduğunun farkındasın zaten. Ayrıyken başka birine "Seni tanımak istiyorum." diyen benim sevgilim olsaydı ve biz barıştıktan sonra bana "seni seviyorum" deseydi benim de onunla güven problemlerim olurdu. Bence güven, bir ilişkinin temeli. Sen bu temeli düzgün kuramadığın için şu an ilişkin sallantıda. Belki kötü bir amacın yoktu ama kendini sevgilinin yerine koyduğunda sen de onunla aynı şeyleri hissedeceksin bence.

Sevgilin, seni hala seviyor ve özlüyor olabilir. Ama bazı şeyleri hazmedebilmesi için zaman gerekiyor. Hazmedebilirse, seni tekrar arayacak ve birlikte olmak istediğini söyleyecektir. Şu an senden ayrı olması kesinlikle seni sevmediği anlamına gelmez. Sen ağlarken, yalvarırken eskisi gibi davranmamasının nedeniyse onun bir çeşit intikam alma şekli bence. Umarım bir an önce sorunlarınızı halleder ve tekrar birlikte olursunuz.

Sağlıcakla kal.

Çok güzel yazmışınız gerçekten ilk önce yorumunuz için teşekkür ederim.
İlk ayrılığımızın nedeni ben çok üstüne gitmiştim hata yaptığımın farkındayım barıştığımızda artık eskisi gibi olmadım fakat tekrar başka sorunlar çıktı güvenmeme konusunda haklı her konuda haklı belkide sadece benim öfkelendiğim ben konuşmuş görüşmüş olabilirim ama oda konuştu bunuda söyledi bana ben fazla sorun çıkarmak istemedim mutlu olmak istedim o yine ilişkiyi bitirip gitti tek kızdığım nokta her seferinde bırakıp gitmesi...
Umarım sorunlarımızı hallederiz ve tekrar beraber olabiliriz çünkü birbirimizi sevdiğimizden çok emindim halada emin olmak istiyorum.

Kızlar dün gece ben uyumuştum tekrar mesaj attı tuğçe diye.
Bende cevap vermedim. Ben cevap vermeyince arkadaşımı aramış onunla konuşmuş o çocuk kim ismini söyle falan diye yine sormuş arkadaşımda kim olduğunu söylememiş fazla bi açıklama yapmadan telefonu kapatmış 2-3 kere aramış arkadaşımı ama oda açmamış.
Sizce ne yapmaya çalışıyor ?

Kızlar pazar günü tekrar aradı beni 3-4 kere. Bende açmadım mesaj attı cevap vermedim.
Sonra açtım konuştuk haftaya sınavın var moralinin bozuk olmasını istemiyorum sevgili olmamız önemli değil gibi şeyler dedi.
Biraz daha konuştuk seni çok kıskandığımı biliyosun o olayları hep yanlış anladım gibi şeyler dedi sonra ben kapattım.
Oda tekrar aradı konuşmak istedi. Gece 2ye kadar konuştuk yarın buluşalım demişti bende görüşmek istemiyorum dedim ısrar etti falan görüşmek istemediğimi söyledim.
Ben dün arar sanıyordum ama dün aramadı neden sizce ne yapmaya çalışıyor yani ?

Back
X