Liseye gidiyorum,yardımlarınıza ihtiyacım var.

eiderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
118
4
118
İstanbul
Merhaba ben lise öğrencisiyim.11 aylık ilişkim 3 hafta önce bitti ve ben ayrıldım.Haklı yere terk ettiğimi düşüyorum neden derseniz beni terslemesinden ve ilgisizliğinden bıkmıştım.Ayrıca ilaç kullanıyorum (anksiyete için) onları uzun zamandır almamıştım kontrolden çıkmıştım.Zaten biraz sinirli bir yapım vardır.Çok seviyordum ve söyledim bu durumun beni çok üzdüğünü onun tek cevabı ben seni üzmüyorum sen kendin triplere giriyorsun oldu.Yani demek istediğim ilk zamanlar üzerime düşen kişi şimdi bana durup dururken sebepsiz ters davranıyordu,istediği zamanda özür dileyip hemen affedilmek istiyordu bende çoğu zaman affettim.Dayanamadım ayrıldım istersen herkese sebepsiz yere ayrıldı de kötüle beni dedim oda zaten öyle dedi hep kendi doğrularını bana kabul ettirmeye çalışıyordu ve kaprisliydi anlayacağınız.Sonra mesaj attım buluşalım diye hediyeleri ve mektupları bendeydi oda istemiyorum at çöpe hayatımda kimseyi istemiyorum dedi.Burda hatalıydım ama dayanamamıştım her neyse şimdi aynı okuldayız ve onu unutmam gerçekten bana çok zor geliyor.Nasıl unutabilirim ne yapmam lazım bana lütfen yardım edin ve yargılamayın tek korkum bu evet hatalarım var biliyorum sadece yardım bekliyorum.

Bu yaşlardaki arkadaşlıklar,böyle inişli çıkışlı,çabuk parlayıp sönen,aşkla nefret arasında ilerleyebiliyor.
Üstelik erkeklerin geç olgunlaştığını ve kızlar kadar duygusal olmadığını gözönüne almak lazım.
Bazısı doğuştan beyefendidir,bazısının tecrübe ile yontulması gerekir:)

Herneyse,bence senin düşünmen gereken ilk kriter,seni mutlu etmesi,yanında iyi hissetmen olmalı.
Seni mutsuz eden,üzen birisiyle arkadaşlık etmen sana zarar verir.

Bir de söylemeden edemeyeceğim :)
Burada eşi kendisine değer vermeyen,ilgilenmeyen,üzen ablaların var.
Biliyorsun pat diye de boşanılmıyor.
Düşünsene,onlar ne çok isterlerdi keşke evli olmasalardı,sadece "ayrılalım" demekle bitseydi:)

Son düzenleme:
canım unutursun inan kimler kimler unutuluyo :) bence artık derslerine çalış üniversiteni kazanmaya bak inan aşk her zaman karşına çıkıyor ama şmyle bişeyde var yaşın küçük daha belki ama karşındaki insanın doğru insan oldğunu düşünüyorsan aşkın için sonuna kadar savaşmalısın ama seni üzen biriyle de çok yıpranırsın bence umarım herşey istdiğin gibi olur:)

en önemlisi zaman canım.. bazen acıyı da çekmek gerekiyor. birden zaten kurtulamazsın o yüzden biraz bekle unutmaya çalış aklına getirmemeye çalış derslerine önem ver. insanlar neleri zamanla unutuyor sende unutursun ama dediğim gibi zaman.

Dert mi diyenler için diyorum: siz bu yaşlardayken dertleriniz nelerdi? Dertler her yaşta farklıdır. Bu yaşlarda çok normal yaşananlar.
Lütfen kızın şevkini kırmayın..
Aldığın ilaçlar seni biraz depresif ruh durumuna sürüklüyor, biraz başka faktörler olabilir.
Biraz böyle kalsın olay bakalım nereye gidecek. Sen de bu esnada derslerine kanalize ol bence.. o çok daha önemli inan bana.

Şu dert beğenmeyenler öldürüyorlar beni, naapsın insanlar sırf siz okuyorsunuz diye iki kere düşünüp, vaktinizi çalmayacak kadar büyük sorunlarını mı paylaşsınlar? Konu sahibine gelince yadırganacak ya da kendini suçlayacak bir durum yok bence. Bir ilişki yaşamanın temel nedeni sana kendini iyi ve mutlu hissettirmesi olmalı bence bütün hayatın boyunca. Karşındaki insanlayken bunları hissetmemeye başladıysan, ortada aldatma, kavga vs. gibi ciddi bir sebep olmasına gerek yok ayrılmak için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…