- 21 Mart 2014
- 129
- 25
- 48
Ya... ben şimdi yapsam bu paketi saçma mı olur sizle ayni haftadayımBen açıkçası buradan araştırıp bulmuştum Başak hanımı.kendim de memnun kaldım.liv hospital da doğum paketi yaptırdık.8 muayene,2 li tarama,4 lü tarama,ayrıntılı ultrason,kan tahlili,şeker yükleme testi,5 nst,doğum(normal sezaryen farketmiyor epidural dahil),bebeğin ilk kontrolleri dahil 7500 liraya anlaştık.doğum servisini de gezdik odalar güzel.hastanenin zaman zaman ücretsiz hamile eğitimleri de oluyor.
Tarama testlerini ve ayrıntılı ultrasonu yaptırmışsınızdır şuana kadar.o yüzden şimdiden sonra bakınca 7500 çok gibi geliyor.gerçi tek doğum 5500-6000 civarıydı.hastaneyle görüşürseniz belki haftanıza uygun makul bir paket oluştururlar.paket olunca toplamda daha uyguna denk geliyor.Ya... ben şimdi yapsam bu paketi saçma mı olur sizle ayni haftadayım
canım bu dediğin doğum paketi özel sağlık sigortalarındna farklı değil mi?Ben açıkçası buradan araştırıp bulmuştum Başak hanımı.kendim de memnun kaldım.liv hospital da doğum paketi yaptırdık.8 muayene,2 li tarama,4 lü tarama,ayrıntılı ultrason,kan tahlili,şeker yükleme testi,5 nst,doğum(normal sezaryen farketmiyor epidural dahil),bebeğin ilk kontrolleri dahil 7500 liraya anlaştık.doğum servisini de gezdik odalar güzel.hastanenin zaman zaman ücretsiz hamile eğitimleri de oluyor.
Bu dediğim hastanenin kendi doğum paketi canım.normalde tek doğum 5500-6000 civarı.muayeneler de 215 ti sanırım yılbaşından önce.ekstra tetkikler nst leri filan da koyunca daha pahalı oluyor tek tek.özel sağlık sigortaları da var da hastaneninki daha kapsamlı diye bunu tercih ettik.canım bu dediğin doğum paketi özel sağlık sigortalarındna farklı değil mi?
yani az da değil ki verdiğin para, biz de bu ara özel sağlık sigortası yaptrmayı düşünüyoru z henüz gebe değilim fakat, sen doğum paketi anlaşması yaptrmasaydın ne kadar ödeyecektin ki?
merhaba bende liv e gitmeyi planlıyorum başak hoca yoğun bir doktor mu gittiğinizde çok bekliyormusunuz acaba genel olarak kendisi hakkında olumlu yorumlar duydum ama emin değilim henüzBu dediğim hastanenin kendi doğum paketi canım.normalde tek doğum 5500-6000 civarı.muayeneler de 215 ti sanırım yılbaşından önce.ekstra tetkikler nst leri filan da koyunca daha pahalı oluyor tek tek.özel sağlık sigortaları da var da hastaneninki daha kapsamlı diye bunu tercih ettik.
Başak hanımın hastası çok ama öyle bekleme olmuyor.tam randevu saatinde alıyor.en fazla 5 dakika filan beklemişimdir.merhaba bende liv e gitmeyi planlıyorum başak hoca yoğun bir doktor mu gittiğinizde çok bekliyormusunuz acaba genel olarak kendisi hakkında olumlu yorumlar duydum ama emin değilim henüz
Merhaba hala başak hanıma gidiyor musunuz? Ben paket yaptırmıştım Liv de Korhan kahraman a fakat normal doğum yanlısı olmadığını öğrendim ve cok üzüldüm ne yapacağımı bilmiyorumBaşak hanımın hastası çok ama öyle bekleme olmuyor.tam randevu saatinde alıyor.en fazla 5 dakika filan beklemişimdir.
Merhaba evet Başak hanıma devam ediyorum.Başak hanım normal doğum yanlısı ama tabi bebeğin ve benim sağlığım için hangisi iyi olursa ona karar vereceğiz.akışına bırakmış durumdayız şuan süreci.Korhan bey hakkında hiç bilgim yok.doktor değiştirme şansınız yok mu acaba hastaneyle görüşseniz?Merhaba hala başak hanıma gidiyor musunuz? Ben paket yaptırmıştım Liv de Korhan kahraman a fakat normal doğum yanlısı olmadığını öğrendim ve cok üzüldüm ne yapacağımı bilmiyorum
Hayır canım ayrıldım... bir tane bile normal doğumuna rastlamadım maalesefSarayhelvasi canim korhan hocaya devam ediyor musun nasil izlenimlerin
Anladim cnm benim ilk dogunda sezeryandi o yuzden sorun olmaz benim icin ben daha cok nasil bir dr.dur diye arastirma icindeyim bir kere gittim ilgisi guzeldi . Sen nereye basladin hangi dr.?Hayır canım ayrıldım... bir tane bile normal doğumuna rastlamadım maalesef
Merhaba canim allah saglikla buyutsun bebegini . Odalar nasildi dogum sonrasi bakimi ozellikle bebek emzirme destekleri yani hemsireler?Merhaba. 16 ocakta doğum yaptım. Hemşire hizmetleri iyi olmasa da Başak Hanım çok tatlı ve iyi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Başak Güler'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Para peşinde koşup, daha çok para kazanacağı işler için randevularını iptal eden bir kadın. 10 haftalık hamileyim, 4. haftadan beri randevu alıyorum ve 1 gün önceden "sezaryrn" nedeniyle randevumu 2 hafta sonrasına alıyorlar. Böyle bir şey olmaz. Sezaryenden daha çok para kazanacak diye randevu iptal etmek nedir? 6 Haftadır, 2 hafta aralıklarla randevu alıp, her defasında randevumuz iptal ediliyor. Böyle bir şey olamaz. Biz kendisine güvenip randevu alıyoruz, son dakikada iptal ediliyoruz. Aynı zamanda doktorlar arasında Obsesif Kompulsif bozukluğu olduğu konuşuluyor. O nedenle tekrar randevu almayı da düşünmüyorum, bu tavırlarından dolayı liv hospital'da doğum yapmaktan da vazgeçtim. Son anda ortada kalmak istemiyorsanız bence siz de tekrar düşünün derim. Çünkü mesela ikili tarama testi yapılacak önümüzdeki haftaya ama doktor ya da onun sekreteri, sizin için önemli olan ve 2 hafta önceden aldığınız randevuya daha çok para kazanmak adına sezaryen ameliyatı koyabiliyor, ve gitmeden bir gün önce arayıp, randevunuz iptal edildi diyor. ee bu durumda ikili tarama testimiz doktor daha çok para kazansın diye vaktinden sonra mı yapılsın? Bir düşünün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?