Liv Hospital Ankara

Ya... ben şimdi yapsam bu paketi saçma mı olur sizle ayni haftadayım

Ya... ben şimdi yapsam bu paketi saçma mı olur sizle ayni haftadayım
Tarama testlerini ve ayrıntılı ultrasonu yaptırmışsınızdır şuana kadar.o yüzden şimdiden sonra bakınca 7500 çok gibi geliyor.gerçi tek doğum 5500-6000 civarıydı.hastaneyle görüşürseniz belki haftanıza uygun makul bir paket oluştururlar.paket olunca toplamda daha uyguna denk geliyor.

canım bu dediğin doğum paketi özel sağlık sigortalarındna farklı değil mi?
yani az da değil ki verdiğin para, biz de bu ara özel sağlık sigortası yaptrmayı düşünüyoru z henüz gebe değilim fakat, sen doğum paketi anlaşması yaptrmasaydın ne kadar ödeyecektin ki?

Bu dediğim hastanenin kendi doğum paketi canım.normalde tek doğum 5500-6000 civarı.muayeneler de 215 ti sanırım yılbaşından önce.ekstra tetkikler nst leri filan da koyunca daha pahalı oluyor tek tek.özel sağlık sigortaları da var da hastaneninki daha kapsamlı diye bunu tercih ettik.

merhaba bende liv e gitmeyi planlıyorum başak hoca yoğun bir doktor mu gittiğinizde çok bekliyormusunuz acaba genel olarak kendisi hakkında olumlu yorumlar duydum ama emin değilim henüz

merhaba bende liv e gitmeyi planlıyorum başak hoca yoğun bir doktor mu gittiğinizde çok bekliyormusunuz acaba genel olarak kendisi hakkında olumlu yorumlar duydum ama emin değilim henüz
Başak hanımın hastası çok ama öyle bekleme olmuyor.tam randevu saatinde alıyor.en fazla 5 dakika filan beklemişimdir.

20 hafta gebeliğim var sevtap hamdemir kılıca gidiyorum ve cok memnunum . cok sevecen ve cana yakın birisi .
cokta ıyı bir doktor .

Başak hanımın hastası çok ama öyle bekleme olmuyor.tam randevu saatinde alıyor.en fazla 5 dakika filan beklemişimdir.
Merhaba hala başak hanıma gidiyor musunuz? Ben paket yaptırmıştım Liv de Korhan kahraman a fakat normal doğum yanlısı olmadığını öğrendim ve cok üzüldüm ne yapacağımı bilmiyorum

Merhaba hala başak hanıma gidiyor musunuz? Ben paket yaptırmıştım Liv de Korhan kahraman a fakat normal doğum yanlısı olmadığını öğrendim ve cok üzüldüm ne yapacağımı bilmiyorum
Merhaba evet Başak hanıma devam ediyorum.Başak hanım normal doğum yanlısı ama tabi bebeğin ve benim sağlığım için hangisi iyi olursa ona karar vereceğiz.akışına bırakmış durumdayız şuan süreci.Korhan bey hakkında hiç bilgim yok.doktor değiştirme şansınız yok mu acaba hastaneyle görüşseniz?

Merhabalar, liv de doğum yapanlar doğum süreci hakkında bilgi verebilir mi? Doktorumuzdan memnunuz, oda hizmetleri hemşireler vs memnun kaldınız mı? Odalar küçük ve pencereler açılmadığı için havasız mı olacak diye düşündürüyor. Lohusa şerbeti veriliyor mu kendimiz mi götürmeliyiz önerileriniz var mı acaba

Merhaba. 16 ocakta doğum yaptım. Hemşire hizmetleri iyi olmasa da Başak Hanım çok tatlı ve iyi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Başak Güler'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Para peşinde koşup, daha çok para kazanacağı işler için randevularını iptal eden bir kadın. 10 haftalık hamileyim, 4. haftadan beri randevu alıyorum ve 1 gün önceden "sezaryrn" nedeniyle randevumu 2 hafta sonrasına alıyorlar. Böyle bir şey olmaz. Sezaryenden daha çok para kazanacak diye randevu iptal etmek nedir? 6 Haftadır, 2 hafta aralıklarla randevu alıp, her defasında randevumuz iptal ediliyor. Böyle bir şey olamaz. Biz kendisine güvenip randevu alıyoruz, son dakikada iptal ediliyoruz. Aynı zamanda doktorlar arasında Obsesif Kompulsif bozukluğu olduğu konuşuluyor. O nedenle tekrar randevu almayı da düşünmüyorum, bu tavırlarından dolayı liv hospital'da doğum yapmaktan da vazgeçtim. Son anda ortada kalmak istemiyorsanız bence siz de tekrar düşünün derim. Çünkü mesela ikili tarama testi yapılacak önümüzdeki haftaya ama doktor ya da onun sekreteri, sizin için önemli olan ve 2 hafta önceden aldığınız randevuya daha çok para kazanmak adına sezaryen ameliyatı koyabiliyor, ve gitmeden bir gün önce arayıp, randevunuz iptal edildi diyor. ee bu durumda ikili tarama testimiz doktor daha çok para kazansın diye vaktinden sonra mı yapılsın? Bir düşünün derim.

Ben de kasım ayında doğum yaptım oda ve hemşire hizmetlerinden memnun kaldım ne zaman çağırsam hemen geldiler.Lohusa şerbeti veriyorlar bir sürahi ama bizim yaptığımız gibi değilmlezzeti biz kullanmamıştık.Benim talihsizliğim doktorum beni doğurttu ve istifa etti beni beklemiş.O yüzden biraz kızgınım sonrazında kontrolüme bile gelmedi.Hastaneyle sorunlar yaşamış medicanaya geçmiş.O yüzden doktorunuza baştan sorun istifa falan edecek misiniz diye☺

Hayır canım ayrıldım... bir tane bile normal doğumuna rastlamadım maalesef
Anladim cnm benim ilk dogunda sezeryandi o yuzden sorun olmaz benim icin ben daha cok nasil bir dr.dur diye arastirma icindeyim bir kere gittim ilgisi guzeldi . Sen nereye basladin hangi dr.?

Merhaba. 16 ocakta doğum yaptım. Hemşire hizmetleri iyi olmasa da Başak Hanım çok tatlı ve iyi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Merhaba canim allah saglikla buyutsun bebegini . Odalar nasildi dogum sonrasi bakimi ozellikle bebek emzirme destekleri yani hemsireler?

Tekrar merhaba. Hemşireler emzirme konusunda yetersiz. Özellikle başında ameliyat bandanasi ile gezen hemşire bebeğim başta emip birkaç saat ememeyince ve her defasında kendisinden yardım istediğimiz için bunaldığı için gece elinde mama enjektörü ile gelip " çok aç kaldı mama verelim" dedi. Benim için orada bitti hemşire.

Size bir tavsiye. Eğer Gaye Hanım ( emzirme danışmanı) orada ise hemşireleri bırakın onu çağırın. Size en iyi şekilde yardımcı olur

Merhaba. Böyle bir durum olduğunda Başak Hanım'ın telefonundan kendisine ulaşıp durumu bildirdiniz mi? Ben son dönemde hiç randevu ilr gitmedim. Doğumum yaklaştığı için aradan giriyordum çünkü Başak Hanım çok talep görmeye başladı ve randevu bulmak çok zorlaştı. En az 2 hafta önceden randevu almak gerekiyordu.

Bir de bu kadar yoğunlukla her defasında muayeneye gittiğinizde yerinden kalkıp elinizi sıkarak"nasilsiniz" diyerek gülümseyen bir doktor zor bulunuyor. Bir gece önce nöbette olup ertesi gün randevuya gittigimde gözleri çökmüştü ama o gülümsemekten vazgeçmemişti. Her dönem neler olacağını, nelere dikkat edilmesi gerektiğini tek tek anlatıyor. Ben kendim özel hastanede epiduralsiz normal doğum yapmamı kendisine borçluyum.

Kimsenin ne yaşadığını bilemem ama acımasızca eleştirmek doğru gelmiyor bana. Ayrıca randevu değişikliği Başak Hanım'ın değil hastanenin sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…