Aşılama lk alamada hamile kaldm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

druu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
15
0
86
Eskişehir
selam arkadaşlar.ben 22 mayısta aşılama yaptırdım.ilk kez yapıldı doktorumuz en fazla 3 tane önermişti.allaha çok şükür ilk aşılamada tuttu.çok mutluyuz.kan testide yaptırdım hamile olduğum kesinleşti.cumartesi doktora gidecem kontrole.allah isteyen herkese nasip etsin.

canımmmçok tebrik ederim Allahım sağlıckla alırsın kucağına inşallah belirtilerin nelerdi biraz bahsedermisin canım kaçıncı günü öğrendin?

canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Tebriklerr.Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsınnna.s.

tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... demekki ilk aşılamayla da hamiş kalınabiliyormuş.......:CüvCüv:

tebrikler...inşallah benimde ilk aşılamam tutar..

ne güzel bi haber arkadaşım..tebrik ederim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.gerçekten çok güzel bi duygu.Allah isteyen herkese nasip etsin.bende çok belirgin bi belirti olmadı.sadece aşılamadan 2-3 gün sonra belim ve kasıklarım hafif ağrımaya başladı.bir hafta sonra rengi beyaz gibi kokusuz hafif akıntılar oldu.doktorumuz bize 15 bekleyin dedi bende 15'inci gün evde test yaptım ardından da kan testi yaptırdım.Şuanda 3-4 haftalık hamileyim.haftasonu doktora gittim ama doktor çok küçük olduğu için bakmadı.haftaya tekarar gidecem.ben aşılamamı istanbul cerrahi hastanesinde yaptırdım.biz çok araştırdık hastaneleri.oranın labaratuarı çok iyiymiş.

cerrahi hastanesinde üremeye yardımcı birimlerdeki doktorların nerdeyse hepsi profosör.doktorlar çok iyi ve çok ilgileniyorlar.maddi açıdan biraz fiyatlar yüksek ama olsun herşeye değer.ben çok memnun kaldım herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.darısı sizlere olsun.benim sizler için yapabileceğim bişey varsa sorun.

canım çok sevindimkaydirigubbakcemile2inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini.rabbim bizleri de güldürsün inş.:Saruboceq:ben de 17sinde aşılama oldum.29unda kan testim var.inşallah olumlu olur.dualarınızı bekliyorumopuyorumnanaktan

ılk aŞılamada hamıle kalmak mucıze gıbı gelıyor kulaĞıma tebrık ederım bende gelecek ay yaptıracaĞım ılk aŞılamamı ama hıÇmı hıÇ Ümıdım yok bu konu ıle ılgılı nedense kafamda Çok olumsuz dÜŞÜnceler var

slm bende yarın 9 temuzda yaptırıcagım ilk aşılamayı benim saglık sorunum yok eşimde morfoloji 1 çıktı inş ilkinde olur . ben gürgan klinige gidiyorum siz hangi dr gittiniz

bende aşılama yaptıracağım..ilaçlara yeni başlıyorum ilk denememiz olcak..PCOS luyum malesef..daha önce klomen kullandım ancak sonuç alamadık..şu an günlük 75 doz ile başlayacağız siz kaç doz kullandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…