Aşılama lk alamada hamile kaldm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam arkadaşlar.ben 22 mayısta aşılama yaptırdım.ilk kez yapıldı doktorumuz en fazla 3 tane önermişti.allaha çok şükür ilk aşılamada tuttu.çok mutluyuz.kan testide yaptırdım hamile olduğum kesinleşti.cumartesi doktora gidecem kontrole.allah isteyen herkese nasip etsin.

hayırlı olsun siizn sorun neydi acaba benimde 17 temmuzda aşılamma oldu bu 2. Aşılma sonuç bekliyorum

slm bende pkoluyum ve ilk aşılamamda hamile kaldım 5 şubatta yapılmıştı 19 şubatta hamile olduğumu öğrendim allahım tüm isteyenlere versin inşallah...

tebrik ederim darısı bizlerin başına yarın ikinci aşılamamı yaptırıcam inşallah bende bu mutluluğu yaşarım

ilk aşılamada tutan arkadaşlar sorunlarının ne olduğunu yazabilirlermi bizlere umut olması açısından ve ilk aşılamada tutan arkadaşların hepsinide ayrı ayrı tebrik ediyor allahın sağlıkla kucağa almasını nasip etmesini diliyorum.

çok tebrik ederim canım ALLAH bebeğini kucağına almayıda nasib eder inşallah darısıda benim başıma:Saruboceq:

tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım varikosel nedeniyle mi aşılama oldu onu merakkettim

slm bende pkoluyum ve ilk aşılamamda hamile kaldım 5 şubatta yapılmıştı 19 şubatta hamile olduğumu öğrendim allahım tüm isteyenlere versin inşallah...

merhaba..hayırlı olsun...bende ilk aşılamamı yaptırdım 4 ağustosta bekliyoruz şu an yarın progesteron tahlili yaptırcaz..önümüzdeki pazartesi de bhcg yapılcak..

sanırım progesterondan da anlaşılıyormuş olup olmadığı sizin kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz?

slm hanımlar svd bende 08/08/2009 lik aşılamamı yaptırdım sende herhangi bir farklılık var mı bende ne ağrı ne de akıntı hiçbirşey olmadı sanki aşılama felan yaptırmamış gibiyim

ayrıca progestron tahlilini doktor mu istedi bana doktorum bu konuda bişey demedi niçin yaptırıyorsun bu tahlili

ayrıca progestron tahlilini doktor mu istedi bana doktorum bu konuda bişey demedi niçin yaptırıyorsun bu tahlili

bende hafif ağrı var hala kasıklarda ara ara..öksürürken hapşururken de kasılma gibi oluyor..anlamadım ki neden...

progesteron u doktor istedi bende bilmiyorum neden istediğini ama bu sabah kan verdim...benim bildiğim progesteron yumurtlama olup olmadığını gösteren bi hormon ama niye istedi bilmiyorum belki çıkan sonuca göre bişeyler yapıcak en az 5 çıkması lazımmış sanırım...

arkadaşlar bende aşılama yöntemine başvurcam ama çok korkuyorum korkumun sebebi dr konusunda çok cesaretsizim ..nasıl yapılıyor acı hissediliyormu ve aşılamdan sonra hemen ayağa kalkılabiliyormu ?

tedavi süreci ne kadar sürüyor ve ücretlerin ortalama fiyatı nedir

buı konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilirlermi ??

arkadaşlar bende aşılama yöntemine başvurcam ama çok korkuyorum korkumun sebebi dr konusunda çok cesaretsizim ..nasıl yapılıyor acı hissediliyormu ve aşılamdan sonra hemen ayağa kalkılabiliyormu ?

tedavi süreci ne kadar sürüyor ve ücretlerin ortalama fiyatı nedir

buı konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilirlermi ??

canım aşılamada hiç ama hiç acı hİssetmiyorsun,rahat ol.Adetin 5.günü klomen isimli bir ilaçla yumurtaları uyardılar.İlacı 5 gün günde iki kez kullandım.Sonra doktor çatlatma iğnesi verdi,onu da yaptırdıktan iki gün sonra aşılama oldu.Aşılama sonrası 10 dakika yatırdılar.Çok kolay bir işlem hiç korkma.
Aşılama için 500 ytl aldılar.Çatlatma iğnesi 82,ir de jel veriliyor o da 74 ytl,ama ssk ne kadar ödüyor bilmiyorum.Ben bir kere yaptırdım ama tutmadı,herkeste farklı.

çok sağol bitanem inan azda olsa içimr su serptin .. önümüzdekiay inş.başlıcaz tedaviye

umarım tutar

hepimiz için hayırlısı olsun bitanem

Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

druu allah kucana almayıda nasip etsin arkadaşım hayırlı olsun..PUDUHEPa canım jeli ne için veriyolar aşılama esnasında bayılıpda yapıyolarmı...ya bu konuda pek bilgi sahibi değilimde

:) ilk aşılamada hamileyim bende arkadaşlar..17 ağustosta kanda çıktı:) şimdi değerlerin yükselmesini bekliyoruz..hayırlısıyla bu sürecide atlatırız umarım...hepinize bol şans diliyorum..allah hepimiz için hayırlısını versin

bu sayfa ugurlu sayfa galiba bende ilk asilamami oldum insallah benimkiside tutar bugun sehpayi kendime dogru cekiyim dedim bi agri saplandi kasigima insallah bisi olmaz cok korktum yatiyorum

merhaba arkadaslar........
asilamasi tutan arkadaslar dilerim en kisa zamanda bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza almakda nasip olur,darisida bizlerin basina diyelim.bende ilk asilamami oldum bugun 3.gunum insallah tutar.ama cok kotu bir zamana denk gelen bir bobrek agrisi sardi beni geceleri d\ahi yatamiyorum okadar feci bir agri.dilerim bu asilamami olumsuz etkilemez.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

a.s. ilk aşılamada bende tutturmuştum kızlar geçen yıldı ama sonra nasip deilmiş 18 haftalık ikizlerimi erken dogumla kaybettim.Bir sene aradan sonra 29 agustosta 2. aşılamamı yabtırdım henüz 1 hafta oldu ve heycanla bekliyorum hayrlısı bakalım...Umudunuzu yitirmeyinn:1hug:

selam kızlar bende sonuç bekleyenlerdenim..hayırlısı olur inşallah hepimiz için..ilk aşılamam benimde, pek bi belirtim yok.sadece oturup kalkarken kasığımda bişey varmış gibi sıkışma var..ama bunlar belirti sayılmaz galiba bugün 7. günüm daha..dr. 10 gün sonra kanda çıkar bakalım dedi bana..

Back
X