lk iddet......

arkadaslar bende hep diyordum ki şiddetin küçüğü büyüğü olmaz evlilik biter ama kendi başıma gelince o kadar kolay olmadığını gördüm.büyük konuşmamak gerekir belkide...2.yi asla affedemem bunuda affedemiyorum kalbimde duracak acısı...ama bir sans daha vermeyi düşünüyorum 4 senedir böle bişey olmamıştı kişiliğindede oldugunu sanmıyorum sanırım sınırını cok zorladım bu krizle iyişe strese girmişti...bir sans daha vereceğim son bi şans...seviyorum da onu yuvamızı kurtarmaya çalışacagım

Ben evliyim bekar değilim..tek tokatla bitiririm diyenlere bekara boşanmak kolay gelir vs demeyin arkadaşlar..Herkesin tahammül gücü farklı...Evli olduğum halde bekar kelimesi duymak da benim canımı sıktı...
bekara boşanmak kolay lafını da ben dalga geçmek diye algılıyorum......
herkese iyi forumlar...........

arkadaslar bende hep diyordum ki şiddetin küçüğü büyüğü olmaz evlilik biter ama kendi başıma gelince o kadar kolay olmadığını gördüm.büyük konuşmamak gerekir belkide...2.yi asla affedemem bunuda affedemiyorum kalbimde duracak acısı...ama bir sans daha vermeyi düşünüyorum 4 senedir böle bişey olmamıştı kişiliğindede oldugunu sanmıyorum sanırım sınırını cok zorladım bu krizle iyişe strese girmişti...bir sans daha vereceğim son bi şans...seviyorum da onu yuvamızı kurtarmaya çalışacagım

çok doğru bir karar vermişsiniz. bundan sonra umarım herşey güzel olur ve ikincisi tekrarlanmaz.

cnm oturup karşılıklı konusun.buraya yazdıklarını ona soyle.nereye kadar boyle ben bunu kaldıramam kaldıramıyorum hep sakinleşir gelirdin şmdi neden böyle oldu de.soruların cevabı onda :) bosuna kendini üzme gidip konus her sey ozaman acıga cıkr

şiddet çok çok kötü birşey sözlü veya fiziksel. arkadaş fiziksel şiddetten dolayı boşanmayı düşünmüş, evet haklı olabilir. ama ben kocasının yerinde olsam o söylediği laftan sonra bende boşanmayı düşünürüm. sonuçta o da sözlü şiddet. yani benim nazarımda durum berabere malesef.

ama verdiğiniz karara sizin adınıza sevindim. sinir anında birbirinize karşılıklı hoş olmayan davranışlarda bulunmuşsunuz. kolay olamicak ama umarım çabuk toparlanırsınız...

office haklısın cnm bende sözlü şiddette bulundum erkeklik gururuna dokundum. teşekkür ederim arkadaslar yorumlarınız için kimseyle paylaşamıyordum rahatladım böylelikle

Cnm senin için oldukça üzücü bi olay,olmaması gereken bi olay. Eşinin sabrı zaten yokmuş stresliymiş adam sen de üstüne gidince tahammülü kalmamış. Ne olursa olsun böyle birşey yapmamalıydı; ama erkekler sinirlendiği zaman ne yaptığını bazen bilemiyorlar o kadar sinir krizine giriyorlar. Zaten senin eşin sana bu davranışı yapmamak için her defasında gidiyormuş sen onu bırakmayıp gurur kırıcı şeyler söylemişin kendini tutamamış; ama bu onun haklı olduğunu göstermiyor. Sakın bırakma eşini devamı gelirse elbette ayrıl; ama şu an zaten zor durumda. Sadece iyi günde değil kötü günde de yanında ol. O tokatı unutamayacaksın, hep aklının bi köşesinde kalıcak ama zamanla acısı daha azalacak.

teşekkür ederim karabiber bende aynı senin gibi düşünüyorum son bi şans verecegim umarım bu sansı iyi değerlendirir yuvamız kurtulur

şiddet ve aldatılma bi bayanı en çok yaralayan 2 şeydir..

aldatmanın bahanesi yoktur da, böle tek bir tokatlık öfke patlamalarında biraz düşünülmeli ve eğer pişmanlık varsa 1şans daha verilmeli diorum ben.. sonuçta sıkıntılarıda varmış, ve sizde biraz üstüne gitmişsiniz, bi anlık öfke patlaması yaşamış.. tabi hoş deil yaptığı kesinlikle, ama çokta pişmanmış, biraz burnunu sürtüp gerekn dersi alınca kaldığınız yerden devam yerimseniben

tabi bi bayanın gönlündeki kırıkları tamir etmek çok kolay değildir, onuda eşinizin yaratıcılığına bırakalım yerimseniben

herşey yoluna girer umarım a.s.

office arkadasıma katılıyorum..ve tebrik ediyorum çok güzel soylemissin :))
2. şansı tanıdığın için evliliğine seni de kutluyorum canım..umarım hersey biran önce düzelir,sorunları birlikte halledersiniz..mutluluklar diliyorum..

Arkadaşım bence arkası gelir diye düşünme 4 yılda ilk kez olmuş.Sende haklısın insan eşiyle vakit geçirmek ister ama oda istememiştir .. Bak çok ta pişmanmış.. o nasıl bir ruh hali içindeyken o kadar çok üstüne gittin bilmiyoruz..ona bir şans daha vermelisin. Hatta bu kadar üzüldün sana daha çok vakit ayırması halinde affedeceğini falan söyle eminim kabul edecektir.Yıkıcı eleştirileride takma.

Son düzenleme:
Bence asıl sorununuz şiddet değil,eşinizin size vakit ayırmaması.
Şiddet sadece bir sonuç..
Asıl soruna inmedikçe,devamı gelecektir..

ben şu açıdan bakıyorum.eşinizin işleri kötü belli ki, kriz ortamında, saçları beyazladı diyorsunuz, intihar etcem diyor diyorsunuz.eşiniz böyle zor bir durumun içindeyken bence ona destek olmalıydınız.önünüzde koca bir ömür var sonuçta.beraber geçireceğiniz çok vakit var.bu kriz de geçecek, onun işleri de düzelecek.yoksa neden sevdiği, evlendiği, hayatının geri kalanında yanında olmasını istediği kişiye vakit ayırmasın ki.eminim ki o da çok istiyordur.ama iş, sorumluluk ve para şu an beraber vakit geçirmekten çok daha önemli.siz kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz ama fabrikası olan bir adamın herşeyini kaybetmesi bambaşka bir olay.her şeye sıfırdan başlamak hiç kolay değil.böyle bir sıkıntının içinde bence anlayışlı olmalı ve sabretmelisiniz.ona destek olmalısınız.evlilik iyi günde kötü günde hep yanında olmaktır.şu anda o kötü gününde.ama tabi hiç bişey size el kaldırmasının bahanesi olamaz.hemen affetmeyin tabi ki.ne kadar kırılmış olduğunuzu anlaması lazım.ama bi kere yapan tekrar yapar diye bir şey yok emin olabilirsiniz.aldatan erkek bir kere aldatınca ve affedilirse %70 devamı da geliyor ama bir tokat atan kocanın hayatının geri kalanında bir daha elini kaldırmadığını defalarca gördüm ben çevremde.kendi ailem de dahil buna.çok canınızın yandığını bi şekilde anlamasını sağlayın yeter.siz de onu anlamaya çalışın.size mutluluklarrrr.her şey gönlünüzce olsun...

Back
X