lk iddet......

canm ben evli değilim yaşca da küçüğüm senden ama, bence bi tokatla evlilik bitmez. sonuçta ağızımızdan çıkan laflar çok daha kırıcı olabiliyor bi tokattan. ben öyle düşünüyorum. sadece biraz süründürdükten sonra affet derim ben.
hem bu bi fırsat belki de artık sizin üzerinizde ilgisi yoğunlaşacaktır.. beraber vakit geçirmek istediğinizi söyleyebilirsiniz bu fırsatla, şu durumda elinden gelen herşeyi yapar bence senin için :)

Bence asıl sorununuz şiddet değil,eşinizin size vakit ayırmaması.
Şiddet sadece bir sonuç..
Asıl soruna inmedikçe,devamı gelecektir..

herkes için değişiyol benim ailesi için ben 4sene evim ayrı ama elti kaynana bekar kayınla yaşadım yeme içme birdi bütün huzursuzlugumuz bu yüzden oluyo bunu eşimde biliyor ama ayırmasını bilmiyo sinir v sitresten dolayı 5sene bebeğim olmadı 10 aylık bir kızım var yinede biri altımda biri yanımdabunlar yüzünden bir tokat yedim onca laf işittim ve yeri geliyor hala işitiyorum buna şükür kötükedihüsoopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanooonnnnnnnnlarrr ŞEYYYYYTTAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:
sanırım arkadaş eşini affetmiş ama şunu söyleyeyim...
bir tokatla evlilik biter... aradaki sevgiye indirilmiş ağır bir darbedir...
benim sevgim bunu kaldırmaz...

bak canım olumsuz olmak istemem ama kendimden örnek vereyim.eşim evlendiğimiz günden beri hep aldatırdı beni.onun dünyası ayrıydı.gezer tozar kazandığı parayı yerdi bense evde çocuklarımla tek başımaydım.alkol de vardı.ben bunların hepsine katlandım çocuklarımın babası dedim eşim dedim onu çok seviyordum taki ilk şeddet oluncaya kadar.herşey tamam da şiddet asla dedim ve boşanalım dedim.ondan sonra bana söz verdi bir daha asla olmayacak diye ama nerde.2.3.4. yani demek istediğim sana elini kaldırdıysa bunun sonu yok ben dayak yiyen bir kadın olamam dedim ve boşandım tabiki çok zor oldu ama olması gereken buydu.

1 kere yapan yine yapar
bende çok üstüne gittim adamın o yüzden attı gibilerinden sözler
bana kılıf uydurmak gibi geliyor
sonuçta sizde yalnız kaldığınız ve eşinizle vakit geçirmek istediğiniz için üstüne gittiğiniz
bunun karşılığı tokat vs değildir olamaz bence

üstüne gitmesemde ben bıktım hep yanlız kalıyorum...özlüyorum bi bakıyorum sinir küpü olarak eve gelmiş...akşam gelmez sakın gelme dedim görmek istemiyorum ki eşiniz size vursa kabullenebilirmisiniz? evliliğimi bitirmeyi düşünüyorum mantıklı düşünemiyorum belkide off

canım 4 yıllık evliliğinizde eşiniz bunu ilk defa yapmış...bu demek oluyo ki adam sana sürekli şiddet uygulamıyo bi anlık öfkeyle hata yapmış umarım özür diler bir tokat için evlilik bititrilmez ama eğer şiddet uygulamaya devam ederse ki sanmıyorum...o zaman ayrılığı düşün derim ..yoksa sakın ha sakın ayrılığın lafını bile etme olur böle şeyler karı koca arasıında bazen biz kadınlarda çok hatalar yapıyoruz birazda hatayı kendimizde aramamız lazım...
benim eşimde işkolik hatta bi kaç kez şiddtte gördüm...seni anlıyorum inşallah sorunlarınız çözülür aile huzuru herşeyden daha değerli

cok haklısın ben dusn aesımden sıddet gordum benı yere fırlattı 1 yıllık evlıyım esım bılgısayar manyagı yenılıncede bana catıyor ondan nefret edıyorum ama bısı yapamıyorum cunku alılem duyarsa onu oldururler aıleme kıyamıyorum hayattanda nefret edıyorum ustune gıtmedım o bahane cıakrıp yaptı

cok haklısın ben dusn aesımden sıddet gordum benı yere fırlattı 1 yıllık evlıyım esım bılgısayar manyagı yenılıncede bana catıyor ondan nefret edıyorum ama bısı yapamıyorum cunku alılem duyarsa onu oldururler aıleme kıyamıyorum hayattanda nefret edıyorum ustune gıtmedım o bahane cıakrıp yaptı

canım eşini bilgisayar oyunlarından vazgeçirmelisin.ne oynuyor bilmiorum ama bazı oyunlar kişide şiddete eğilim ve özgüvende eksiklik meydana getiriyo...böyle giderse çekeceğin var ALLAH sabır versin

O tokat bence yüze değil, yüreğe atılır canım. Yoksa tokatı kim umursardı? Çoktan acısı geçmiştir, belki de acımamıştır. Ama onun yüreğinde açtığı yarayı kapatmak kolay mı? Ömrün boyunca aklından çıkarabilir misin? Ben olsam çıkaramazdım. Burada sadece yazdığın kadarını biliyoruz, bu yüzden yönlendirmem doğru olmaz. Belki eşin şiddete yatkın biridir, belki de hiç olmayacağı kadar aşırı sinirlenmiştir ve ömür boyu pişmanlık duyar. Bunu bilemeyiz. Ben büyük konuşmayı sevmem ama şiddeti asla affetmezdim herhalde. Yani boşan demiyorum, ama bana böyle bir şey yapılsa ömür boyu unutmaz ve yüzüne vururdum. Bana sadece annem el kaldırmıştır, anneler kutsaldır onun lafını bile etmem. Babam bile bana hiç el kaldırmamıştır hata yapsam bile; ki elin adamı kim ki? Hangi hakla sana şiddet uygulayabilir? Tokat bir yana, senle ilgilenmemesi de ayrı bir şiddet unsuru bence. Dedim ya, ruhta açılan yaralar çok zor kapanıyor maalesef. Hakkında hayırlısını diliyorum. İnşallah eşin çok pişman olur ve kendini telafi eder.

ya canım neyapıcagımı bılmıyorum dama oynuyor hırslı bırı yukselınceye kadar oynıcam dıyor kı sıtede 10 yılını veren adamlar var napcagımı bılmıyorum adam oynayınca kı yenılınce kafayı yıyıyor cocuk ruhlu bırı offff

çok şaşırıyorum yaaa,2 günlük konuyu bulamazken ben,millet taaaa ne zamanın konusunuı bulup çıkarıyor

1 tokatla evlilik biter. bal gibi biter.

sonucta sen onla vakit geçirmek için kavga ettin, sevgin için kavga ettin.
bunun karşılığı tokat mı olmalıydı?

özür dilemesini bekle canım elbette gönlünü alacaktır haklısn çok kötü bir davranış biçimi ama ilk kez yapmış ve umarım bir daha tekrarlamaz

Back
X