Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kızlar Allah size daha güzellerini nasip etsin[/B]Eki Görüntüle 477861
cnm baharat takımını nerden aldın çok güzel ben bayadır arıyorum netten böyle bişi ama çiçekli bişi bulamadım paylaşırsan çok sevinirim![]()
Tamam bak bakalım :)hangi züccaciyeydi diye sormucam cnm ya birinin hakkını nasıl yer çok kızdımneyse canım bende bi kaç züccaciyeye bakayım bari çünkü dışarda vbe sitelerde çok sade modeller var bende öyle sade aldım ama bi takımda böyle çiçekli istiyorum
![]()
Teşekkür ederimdikkat edince baharat takımın benimde hoşuma gitti netten aradığım renklerde bulamadım bende pembe mor yeşil tonlarında istiyorum seninkide tam benlikmiş:) güle güle kullan
simgeozergenbaharat takımınız çok cici tüm eşyalarınız özenle seçilmiş belli güzel günlerde kullanın :)
teşekkür ederiim amin canım inşallahkalpli tencerelerin ne kadar sevimli öyle güzel günlerde kullan inş canım![]()
Tansaştan aldım izmirden , tek tek çıkarmışlar tansaşın önüne annemde takım yapmış onlarıgözdecim mehtap teflon tencere takımını nerden aldın ne zamandır arıyorum günlük olarak istiyorum bulamadım![]()