LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Harika bir evin olcak tatlım. Şİmdiden görür gibiyim:34: Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin:32:

[/B]Eki Görüntüle 477861

cnm baharat takımını nerden aldın çok güzel ben bayadır arıyorum netten böyle bişi ama çiçekli bişi bulamadım paylaşırsan çok sevinirim:16:
Teşekkür ederim kızlar Allah size daha güzellerini nasip etsin

Solitarycim , baharatlığım jowissanın 2 sene önce almıştım züccaciyede çalışırken param içerde kalmıştı:20: yerine çeyiz almıştım :34:
Taç ın nevresim takımıda ha ri kay mış :16:

hangi züccaciyeydi diye sormucam cnm ya birinin hakkını nasıl yer çok kızdım:47::20: neyse canım bende bi kaç züccaciyeye bakayım bari çünkü dışarda vbe sitelerde çok sade modeller var bende öyle sade aldım ama bi takımda böyle çiçekli istiyorum:9:

hangi züccaciyeydi diye sormucam cnm ya birinin hakkını nasıl yer çok kızdım:47::20: neyse canım bende bi kaç züccaciyeye bakayım bari çünkü dışarda vbe sitelerde çok sade modeller var bende öyle sade aldım ama bi takımda böyle çiçekli istiyorum:9:
Tamam bak bakalım :)

dikkat edince baharat takımın benimde hoşuma gitti netten aradığım renklerde bulamadım bende pembe mor yeşil tonlarında istiyorum seninkide tam benlikmiş:) güle güle kullan

dikkat edince baharat takımın benimde hoşuma gitti netten aradığım renklerde bulamadım bende pembe mor yeşil tonlarında istiyorum seninkide tam benlikmiş:) güle güle kullan
Teşekkür ederim :17:

simgeozergen
baharat takımınız çok cici tüm eşyalarınız özenle seçilmiş belli güzel günlerde kullanın :):nazar:

Gerçekten özenerek seçiyorum çok teşekkürler :16:

$Fotoğraf1527.webp $Fotoğraf1525.webp $Fotoğraf1526.webp

kalpli tencerelerin ne kadar sevimli öyle güzel günlerde kullan inş canım :16::16::16:

Back
X