LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

tarzını çok beğendimmmm
ben de bu tarzı seviyorum ve yavaş yavaş bişeyler almaya çalışıyorum
ben de takipçin olacağım
güle güle kullan inşallah

herşeyiin çok güzell canımm...english homedan aldıkların hele harikalarr:nazar::nazar:
Rabbim hepsini ağız tadıyla güzel günlerde huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallahh :16:
devamını bekliyoruzzz :21::9:
Amin teşekkürler :) İnşallah aldıkça koyarım

deryaist
Herşey uyum içerisinde olmuş. Umarım herşey gönlüne göre olur. Ama çeyiz kolay bitmiyor valla..:21:

Herşey uyumlu olsun diye elimden geleni yapıyorum :)İnşallah öyle olur :) Bitmiyor bitermi daha dünya kadar eksik var alınacak

aLLeGRia
tarzını çok beğendimmmm
ben de bu tarzı seviyorum ve yavaş yavaş bişeyler almaya çalışıyorum
ben de takipçin olacağım
güle güle kullan inşallah

Teşekkür ederim beğendiginiz için :) İnşallah :17:

$Fotoğraf1318.webp $Fotoğraf1316.webp Bunlar da tepsim ve cezve takımım

Homend Çay Makinesini ne kadar aldın? Teknoloji mağazalarında ürünler çok pahalı geliyor bana, Homend'in adventouch ütüsü 300 liraydı birkaç yerde, ben netten 235'e aldım. onun için çok mesafeliyim indirim olmadığı müddetçe. merak ettim aldığın fiyatı. sanırım ben de ondan alacağım.

mutfak setini de nerden ve ne kadara aldın, çok şekerler :))

bu eşyaların hepsini mutlulukla ve sevgiyle kullanman nasip olsun inşallah :)

Homend Çay Makinesini ne kadar aldın? Teknoloji mağazalarında ürünler çok pahalı geliyor bana, Homend'in adventouch ütüsü 300 liraydı birkaç yerde, ben netten 235'e aldım. onun için çok mesafeliyim indirim olmadığı müddetçe. merak ettim aldığın fiyatı. sanırım ben de ondan alacağım.

mutfak setini de nerden ve ne kadara aldın, çok şekerler :))

bu eşyaların hepsini mutlulukla ve sevgiyle kullanman nasip olsun inşallah :)

Homend in ürünleri gerçekten çok pahalı ben çay makinesini media marketten 120 tl ye aldım , fiyatı uygun geldi homend olupta bu fiyata bulmuşken bunu aldım.Mutfak setimi de japon pazarından aldım hepsi ayrı parçalar halinde işte 5 tl 10 tl gibi :) Amin inşallah cnm çok teşekkürler :)

hım baktığım fiyatlardan en ucuz olanına almışsın, tebrikler :) darty bir ara 90 lira yapmıştı, alamamıştım fakat. o gün bugündür inmedi o fiyata. 120 lira da gitti gidiyor'da gördüğüm en ucuz rakam. güle güle kullan :)

hım baktığım fiyatlardan en ucuz olanına almışsın, tebrikler :) darty bir ara 90 lira yapmıştı, alamamıştım fakat. o gün bugündür inmedi o fiyata. 120 lira da gitti gidiyor'da gördüğüm en ucuz rakam. güle güle kullan :)
Teşekkür ederimm :)

Bunlarda yeni eklenenler çeyizime
$Fotoğraf1376.webp $Fotoğraf1383.webp $Fotoğraf1372.webp $Fotoğraf1377.webp $Fotoğraf1381.webp

canım aldıkların çok güzel, bir çok eşyimiz aynı bu arada :) güle güle kullan hepsini.

sonradan aldıklarının fotolarını ilk mesaja eklersen bakması daha kolay olur canım bu arada. hem de sen bakıp bakıp vaay ne çok şey almışım dersin. ben hep öyle diyordum da :)

Back
X