- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle doğru tahmin :)Amin inşallah :)Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin, maşallah tatlım hepsi çok güzeller, senle zevklerimiz benziyor sanırım sen de vintage tarzı şeyleri seviyorsun :)
Aşkolsuun küstüm ama şimdiiiiiiiiiBen daha önce neden gelmediysem bu topiğe:44:
Çok çok güzel canım
Ne güzel tüm ufak tefekler bitmiş gibi
Bende büyükleri hallediyorum,küçükler olduğu gibi duruyor
Çok teşekkür ederim inşallah :)Çok cici çok şirin aldıklarınız mutlulukla kullanın inşallah :)
Bugün aldığım 6 kişilik günlük çatal bçak takımım kızlar jowisayı tavsiye ederim bir önceki aldığım 6 kişilik takımımda jowisanın baharat takımım da jowisanın güzel bir marka
Benimkisi altdan 7 numaralı model pembe laleli olan
Eki Görüntüle 538740
teşekkür ederim duyguu :)güle güle kullan canım....
Teşekür ederim damlacımm :)son aldıklarını da mutlulukla kullan canım hepsi gibi çok hoşlar![]()
Bugün aldığım 6 kişilik günlük çatal bçak takımım kızlar jowisayı tavsiye ederim bir önceki aldığım 6 kişilik takımımda jowisanın baharat takımım da jowisanın güzel bir marka
Benimkisi altdan 7 numaralı model pembe laleli olan
Eki Görüntüle 538740
Markafoniden 30 tl ye aldım , markasını bilmiyorumki tantitoni kampayası sanırım :26:Hiç denemeden kaldırdım ama deneyen arkadaşım var gayet keskin olduğunu söylediCanım pembe bıçak setini ne kadara aldın birde markasını merak ettim bende aynısını gördümde alıp almamakta tereddüt ettim fiyatı gayet uygundu ama bilemedim sence keskinmi hiç deneme fırsatın oldumu![]()
canım çok güzel buu :)) nerde bulabilirim bende günlük alıcaktımm çok beğendimm
teşekkür ederim tatlımmmmm[ı]güle güle kullanın canım hayırlı olsun[/ı]