görünce içim açıldı al pullu takımlar yerine çok şık ve güzel :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimm :) Bende sevmiyorum o tarz şeylerigörünce içim açıldı al pullu takımlar yerine çok şık ve güzel :)
güle güle kullan canım.. biri mi yaptı hazır mı.. çok güzeller
Aaaa keşkeeecanım diğerleri gibi salon takımında çok hoş evini biran önce yerleştirsen de görsek keşke![]()
Aaa kesinlikle bana yaradı bu arada beni işe almadılar sanırım 25 yaş altı olduğum içincnm yeni aldıkların çoook güzeller bayıldım hepsineanlışılan yeni açılan english home sana yaradı
bu arada ben vakit bulamadım gitmek için
![]()
Aaaa keşkeeeAskerden soora inşallahhh
çok teşekkür ederimm :)
Aaa kesinlikle bana yaradı bu arada beni işe almadılar sanırım 25 yaş altı olduğum için![]()
Amin tatlımmm inşallahh :)Allah hayırlısıyla kavuştursun inş canım![]()
Sorma yaaakeşke bende 25 yaş altı olabilseydim cnm yaama 18 yaşını doldurmuş olabilmek yeter sanıyordum cnm eğer bu nedenle almadılarsa çok saçma
![]()
Sorma yaaabaşka bi neden ne olabilirkiii cv doldurdum çağırmadılar bile
![]()
Evet olabilir zaten kızlar değişmişti son gitdigimdetanıdıkları falan alıyor olabilirler cnm herşey beklenir valla![]()
Teşekkürler tatlımm :)güle güle kullan canım beğendimm :))
Kızlar ev nişanımı sizlerden aldığım gördügüm fikirlerle hayırlısıyla en güzel şekilde atlatdım.Sıra geldi ceyiz için alınan ve alınacakları yine sizlerle paylaşıp fikir edinmeye vede işin en zevkli kısmı olan gidip almaya. Evimi genel olarak Country/Vintage yapmak istiyorum yani mobilyaların düz beyaz olduğu biraz antika biraz şık, eşyaların açık renklerde (krem pembe beyaz ve açık gri tonları) koyu renkleri evime hiiiiiiiç sokmak istemiyorum .Böyle girenin içi açılsın bahçeye girmiş gibi mis gibi kurabiye kokan fransız tarzı bir ev yapmak istiyorum
YATAK ODASI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BANYO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MUTFAK AKSESUAR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Annemden ve ananemden kalma eski porselenlerim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elektiriklilerim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TUPPERWARE GRUBU VE PLASTİKLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederiiiiiimsenin çeyizlerine bakıyordum eşim gördü, "aa her şeyiniz aynı nerdeyse, o da zevkli kızmış demek ki" dedi :)))
Teşekkür ederiiiiiimDemekki lily ablamı iyi takip ediyorum ayy gurur duydum şimdi kendim ileeeee
![]()