LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

cnm gözdecim bayıldım valla hepsi çook güzel:16: ama yemek takımın eksik onuda istiyoruz:34::34: kedicikte çok güzel nasılda şirin çıkmış:9:

cnm gözdecim bayıldım valla hepsi çook güzel:16: ama yemek takımın eksik onuda istiyoruz:34::34: kedicikte çok güzel nasılda şirin çıkmış:9:
Gamzecim çekçem onuda kolisini açayım önce :p öyledir benim balım yaa :D

aysegul34
canım son eklediklerinde çok güzel kahvaltı takımında çok şirin:) ama en güzeli de kediciğin. benimde muhabbet kuşum var çarli:16: annem ondan başka hayvana izin vermiyor.​

Teşekkürler ayşegüüül bnmde kuşum varki adı beyaz:D biz envai çeşit hayvan besledik evde :D

ben en sondaki şirinliği en çok beğendimm:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

annem alerjik olduğundan tüylü hayvan olamıyo bizim evde ama evlenince çok istiyorum bi minnoş.

nasıl bakımı zor mu? tuvalet eğitimi vermesi zor mu?

Yok tatlım zaten kediler kndileri öğreniyor :)

güle güle kullan canım. bitirdin sen çeyiz işini..
Bitirdim sayılırtatlım 1000 tl lik daha ufak tefeklerim kaldı ütü masam yok çamaşır sepetim yok kirli sepetim mandal sepetim kurutma askılığım patates soğan dolabım yokk :) mutfak perdem yok mutfak halım yok

Bitirdim sayılırtatlım 1000 tl lik daha ufak tefeklerim kaldı ütü masam yok çamaşır sepetim yok kirli sepetim mandal sepetim kurutma askılığım patates soğan dolabım yokk :) mutfak perdem yok mutfak halım yok

onlarıda eve yerleşince alırsın canım. ya perde uymazsa ben o işlere hiç bulaşmadım halı perde, küçük ev aleti beyaz eşya vs.

onlarıda eve yerleşince alırsın canım. ya perde uymazsa ben o işlere hiç bulaşmadım halı perde, küçük ev aleti beyaz eşya vs.
Yok tatlım alır koyarım ben eksik götürmek istemem prensibimdir yani :) beyaz eşyalarımı yerleşirken alıcam ama direk eve gidip monte edilsin

Yok tatlım alır koyarım ben eksik götürmek istemem prensibimdir yani :) beyaz eşyalarımı yerleşirken alıcam ama direk eve gidip monte edilsin

herkesin düşüncesi farklı tabi, bende eve uymaz diye düşünüyorum.. halı perde hepsini mobilyalar alındıktan sonra alırız sevgilimde öyle diyor .. daha hiç bir şey alma sakın der hep. küçük ev aletini bile aldırmıyor.. beyaz eşyalarla alırız diyor

herkesin düşüncesi farklı tabi, bende eve uymaz diye düşünüyorum.. halı perde hepsini mobilyalar alındıktan sonra alırız sevgilimde öyle diyor .. daha hiç bir şey alma sakın der hep. küçük ev aletini bile aldırmıyor.. beyaz eşyalarla alırız diyor
Anladım canım tercih meselesi tabiki , mutfak için mobilya alınmıcak sadece beyaz masa ve beyaz sandalyeler alıcam mutfagıda beyaz mutfaklı bakıcam bi fikrim var o yüzden mutfagm pembe beyaz o yüzden perdem ve halımda o tarz olucak pastel tonlarda, geri kalan perde ve halıılar tabiki mobilyalarla beraber alınıcak

Anladım canım tercih meselesi tabiki , mutfak için mobilya alınmıcak sadece beyaz masa ve beyaz sandalyeler alıcam mutfagıda beyaz mutfaklı bakıcam bi fikrim var o yüzden mutfagm pembe beyaz o yüzden perdem ve halımda o tarz olucak pastel tonlarda, geri kalan perde ve halıılar tabiki mobilyalarla beraber alınıcak

mutfakta mobilya olmaz zaten çok yer kaplar en güzeli masa sandalye almak..

Çok şık gerçekten ama hem evimin tarzına cam uymaz hemde bemn çok sakarımdır yani o çok dayanmaz bana , kırık beyaz ahşap yuvarlak ağaç bir masa istiyorum :) böyle çiçekli ahşap sandalyeleri olan :)

inşallah canım hayırlısıyla inşallaah, mutluluk olsunda eşya olur.

Çok şık gerçekten ama hem evimin tarzına cam uymaz hemde bemn çok sakarımdır yani o çok dayanmaz bana , kırık beyaz ahşap yuvarlak ağaç bir masa istiyorum :) böyle çiçekli ahşap sandalyeleri olan :)

öyle kolay kolay kırılmaz bu masalar ben de ileri derece sakarım ve lavabo bile kırmışımdır düşünün:9:
:9::9::9::9::9:

ben de düzz pembiş sandalyeli istiyorum mutfak konseptime uygun olarak.

ya da şöyle düz beyaz alırım diyorum.

Hayırlısı olsun canım yaaa :) Bir an önce sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin rabbim

Kızlar bunlarda daha önce alınıp çekemediklerimdi :)
3 lü çelik tepsim

Eki Görüntüle 553801

Grill ızgaramız
Eki Görüntüle 553831

Touch me Kahve makinemiz
Eki Görüntüle 553832

Kahvaltı takımım bu kızlar çook önceden alındıgından vintage alamadım bu da idare eder :D
Eki Görüntüle 553834

Çelik Çaydanlığım
Eki Görüntüle 553868

Çelik Kepçe setim
Eki Görüntüle 553918

Yağlık sirkeliğim yine bikaç sene öncesinden alınan
Eki Görüntüle 553964

Havlularım Kızlar bunlarda bikaç tanede english homedan vardı buraya daha önce koymuştum :)

Eki Görüntüle 553965 Eki Görüntüle 553968 Eki Görüntüle 553969 Eki Görüntüle 553967
Sahan takımı , çaydanlık, cezve seti 3 ü takım

Eki Görüntüle 553971 Eki Görüntüle 553973

Mutfak masa örtüleri muşamba , buzdolabı içi örtü 6 mt.

Eki Görüntüle 553978 Eki Görüntüle 553975 Eki Görüntüle 553982

BUDA BAAAAAAAAAAAL

Eki Görüntüle 553991

canım hepsi çok güzel mutlulukla kullan inş :16:

kedicik de çok tatlı maşallah aynı adı gibi :52:

Son eklediklerin çok güzel canım özellklede çaydanlık ve cezvelerr :)) Bu arada o resimde birşey dikkati çekti. :) Sen bir odayı çeyizlerine mi ayırdınnnnnn :D

Son eklediklerin çok güzel canım özellklede çaydanlık ve cezvelerr :)) Bu arada o resimde birşey dikkati çekti. :) Sen bir odayı çeyizlerine mi ayırdınnnnnn :D
Aynen öyle yaptımmm :) Hepsi kolilerdeydi bi yek yemek takımlarım koliden çıkartmadım digerleri dışarda komple bi oda çeyiz :D

Hayırlısı olsun canım yaaa :) Bir an önce sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin rabbim

Kızlar bunlarda daha önce alınıp çekemediklerimdi :)
3 lü çelik tepsim

Eki Görüntüle 553801

Grill ızgaramız
Eki Görüntüle 553831

Touch me Kahve makinemiz
Eki Görüntüle 553832

Kahvaltı takımım bu kızlar çook önceden alındıgından vintage alamadım bu da idare eder :D
Eki Görüntüle 553834

Çelik Çaydanlığım
Eki Görüntüle 553868

Çelik Kepçe setim
Eki Görüntüle 553918

Yağlık sirkeliğim yine bikaç sene öncesinden alınan
Eki Görüntüle 553964

Havlularım Kızlar bunlarda bikaç tanede english homedan vardı buraya daha önce koymuştum :)

Eki Görüntüle 553965 Eki Görüntüle 553968 Eki Görüntüle 553969 Eki Görüntüle 553967
Sahan takımı , çaydanlık, cezve seti 3 ü takım

Eki Görüntüle 553971 Eki Görüntüle 553973

Mutfak masa örtüleri muşamba , buzdolabı içi örtü 6 mt.

Eki Görüntüle 553978 Eki Görüntüle 553975 Eki Görüntüle 553982

BUDA BAAAAAAAAAAAL

Eki Görüntüle 553991

Ayy bal da çok güzel... Yani gördüm kediciğini :)

MaxxDepo : Aradığınız Mobilya
Bu sitede eskitme ve country mobilyalar var, çok da güzeller. Ben yaptırmaya karar verdim yoksa bu firmadan almayı düşünüyordum eşyalarımı

Back
X