LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

cnm cnm cnm gözdecim özletiyosun kendini:31: çok güzel ciciler almışsın bayıldım arkadaşım güzel günlerde kullanın hepsini. paşabahçe bardaklarını nerden aldın bende su setlerimi falan ucuza getirmek istiyorum seninkinin fiyatı süpermiş:34: tabi modelide harika:16:

serysery
bi pembe sever olarak bayıldım ben =)) güle güle aşkla kullan :)​

Çok teşekkür ederiiim :17:

psikologozlem
Gözdeeemmm bayıldımm hepsine, özellikle kuzulu kavanozlarına ve Esma-ül Hüsna tablolarına :16:

Güzel günlerde kullan canım benim​

Ayy canımm çok sağoll o tabloya ben bitdim zatenn tabi kuzucuklarımadaa:16:

solitarywoman
cnm cnm cnm gözdecim özletiyosun kendini:31: çok güzel ciciler almışsın bayıldım arkadaşım güzel günlerde kullanın hepsini. paşabahçe bardaklarını nerden aldın bende su setlerimi falan ucuza getirmek istiyorum seninkinin fiyatı süpermiş:34: tabi modelide harika:16:

Gamzee tatlım çalışıyom ya valla bayadır eklemek istiyodum olmuyodu ama artık buradayım :)) Teşekkür ederim güzel yorumun için bardaklarımı yine şirinyer japon pazarından aldımm:32:Bende görünce begendim hazır bu fiyata bulmuşken kaçırmak istemedim:17:

aysegul34
canım yeni çeyizlerin çok güzeller bayıldım güle güle aşkla kullan inş hepsini:16:

Teşekkürler ayşegülcümmm
:17:

dyyg
yeni aldıkların da çok güzeller canım.. güle güle kullan​

Çok sağol tatlımmm :17:

cnm japon pazarı dediğin yer şirinyere dönerken köşede kocaman forbest yazan yermi bende girmek istiyorum ne zamandır oraya ama hiç nasip olmadı:31:

canım maşallah, hepsini güle güle, huzur mutlulukla kullanın inşallah. çok beğendim, zevkimiz aynıymış :) hele gül desenli olan her şeye çıldırırım :D böyle konular okumak çok güzel, hepimizin Allah tamamına erdirsin inşallah!

canım maşallah, hepsini güle güle, huzur mutlulukla kullanın inşallah. çok beğendim, zevkimiz aynıymış :) hele gül desenli olan her şeye çıldırırım :D böyle konular okumak çok güzel, hepimizin Allah tamamına erdirsin inşallah!
Sağol tatlım bgnmene çok sevindim bnde benzer konular gördümmü çok hoşuma gidiyoo

yeni çeyizlerinde çok güzeller mutlu huzurlu günlerde kullan inş canım hepsine ayrı ayrı bayıldım :16:

Yine çok güzel ciciler eklemişsin canım güle güle kullan hepsini :16::16:

Kızlar ev nişanımı sizlerden aldığım gördügüm fikirlerle hayırlısıyla en güzel şekilde atlatdım.Sıra geldi ceyiz için alınan ve alınacakları yine sizlerle paylaşıp fikir edinmeye vede işin en zevkli kısmı olan gidip almaya. Evimi genel olarak Country/Vintage yapmak istiyorum yani mobilyaların düz beyaz olduğu biraz antika biraz şık, eşyaların açık renklerde (krem pembe beyaz ve açık gri tonları) koyu renkleri evime hiiiiiiiç sokmak istemiyorum .Böyle girenin içi açılsın bahçeye girmiş gibi mis gibi kurabiye kokan fransız tarzı bir ev yapmak istiyorum

YATAK ODASI
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

BANYO
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

MUTFAK AKSESUAR
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Annemden ve ananemden kalma eski porselenlerim

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Elektiriklilerim
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

TUPPERWARE GRUBU VE PLASTİKLER
attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

güle güle kullan cnm :) ay hiçmi üşenmiosnz ya bunlrı çekmeeye eklemeyee :1::1:

canım çeyizini güzel günlerde kullan, çok güzeller. özellikle mutfak tekstilini çok beğendim, önlüğünü, masaörtünü.. nereden aldın canım bide bunların yesil tonları varmı :16:bende istiyorummmmm

canım çeyizini güzel günlerde kullan, çok güzeller. özellikle mutfak tekstilini çok beğendim, önlüğünü, masaörtünü.. nereden aldın canım bide bunların yesil tonları varmı :16:bende istiyorummmmm
English homedan almıştm cnm :) çok tşekkürler begenmne sevindim ama yeşil tonları varmı bilmiyorum:26:

Bugün migrostan aldığımm kupalarımız :)
Daha bişeyler alcaktımda salı günü askerimin yanına gitcem bilet param kaldı kardeşimle ikimizin o yüzden alamadım öbür aya artık
$20130115_174731.webp

Back
X