LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Yorumlar için teşekkür ederim kızlar :)

giz08
bayıldım nevresmine gerçekten çok güzel fiyatı nedir tepe home mağazalarında karaca home gördüm hattaha masa örtüsü peçetelik takımlı set beğendim çok kaliteli duruyo ürünleri​

Gizcim fiyatı 156 Tl :)

canım kek fanusun çok güzel çok beğendim güle güle kullan :16:

ben de bir kampanyada görmüştüm bunu, almayı düşündüm ama bir tane daha böyle kek fanusum var benim, hem de fanusun 6lı pasta tabağı da var, bunu da alırsam 2 tane fazla olur diye almadım ama çok gözüm kaldı bu şirincikte gözdemm :69:

Eklentiler

• $pasta takımım (2).webp
    $pasta takımım (2).webp
    2 KB · Görüntüleme: 61
canım kek fanusun çok güzel çok beğendim güle güle kullan :16:

ben de bir kampanyada görmüştüm bunu, almayı düşündüm ama bir tane daha böyle kek fanusum var benim, hem de fanusun 6lı pasta tabağı da var, bunu da alırsam 2 tane fazla olur diye almadım ama çok gözüm kaldı bu şirincikte gözdemm :69:
Vaay sennkide çok güzeeel:53:19.90 dan inmiş son pembe kalmıştı onuda ben kaptım:27:teşekkürler bebişim :17:

cnm çok güzelmiş güle güle kullan banada lazım böyle bişi ee biz senin gibi englishhome la komşu değiliz ki haberimiz olsun bunlardan:16::9:
English home bnm komşum tam karşısında iş buldum be göz gözeyiz bütün gün :1:gamze yeni modellerde gelmiş bir bak derim bitmeden

English home bnm komşum tam karşısında iş buldum be göz gözeyiz bütün gün :1:gamze yeni modellerde gelmiş bir bak derim bitmeden

cnm biliyorum nişanlıma giderken pamidorun önünden geçiyorum hep ya tam ortada englishhome duraklara yakın değil inip yürümeğe üşendiğim için bir türlü uğrayamadım ama kısa zamanda gidicem cnm saol:34:

Back
X