LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Teşekkür ederim kızlar güzel yorumlarınız için :) Ayşegül bizim pazar çok çeşitli valla züccaciye bölümü o kadar çok ki pazarda bizim :1: Tanesini 1 tl den aldım tabakların :1:

gnnrkcy
canım son aldıkalrın da çok tatlı English Home daki indirimden ben de lastikli çarşaf aldım çok seviyorum English Home u :16:

English home u kim sevmezki :16:İş başvurusunda bulundum yine kabul etmediler :19:

Annemden bana kalan üçlü duvar süsü , zamanında dayımın eşi yaptırmış annem için :)

Ayy ne modaydı bunlar :16: yaşlanmıs gibi konustumm :53: :1:
ama sanki benim hatırladıgım daha farklı ipleydi :)
güle güle kullan canım :)

Son düzenleme:
begendiginize sevindim kızlar :17: Bilmiyorumki ipleri nasıldı :26:annem verdi bende kaptım :27:

Uzun zamandır takipçiyim ama niye yorum yapmamışım bu güzel çeyize bilmiyorum :1:
Çok güzeller hepsi, güle güle mutlu huzurlu kullan inşallah :nazar:

güle güle kullan canım süslerini. ben de yapmıştım bunlardan ortaokulda. geçen senelerde yine yapayım dedim de o çiçeklerden bulamadım kalmamış artık pek:50:

çok cimcimeymiş bunlar :) güle güle kullan canım
Çok teşekkürler :17:

glsns
güle güle kullan canım süslerini. ben de yapmıştım bunlardan ortaokulda. geçen senelerde yine yapayım dedim de o çiçeklerden bulamadım kalmamış artık pek:50:

Çok teşekkür ederim :17:yaa benim hiç el becerim yoktur biliyonmu :31:

Kızlar biraz aradan sonra tekrar geldim , üyeliğimi kendi isteğimle iptal etdirmiştim , bazı sorunlarım vardı halletdim çok şükür şimdi çeyizime yeni eklenenlerle başlıyorum yeniden

Biev Kahvaltılığım , cupcake sabunluğum,coca cola kutusu , ferforje saksım , havlularım ve doğrayıcım
Eki Görüntüle 709932

Eki Görüntüle 709931

Eki Görüntüle 709930

Eki Görüntüle 709933

Eki Görüntüle 709927

Eki Görüntüle 709929

Eki Görüntüle 709935

Buda anneme bievden aldığım hediyem :)
Eki Görüntüle 709934

canım üyeliğin değişmiş sanırsam hayırlı olsun cupcakeli sabunluğu nereden aldığını soracağım çok beğendim canım

Maşallah canım yeni ceyizlerinde cok güzel ve ayrıca annene aldıgın hediyeyide cok begendim :16: güle güle kullanın ana kız :16:

Back
X