LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

güle güle kullan tatlım çok güzeller kedicikli saksıya ba-yıl-dımmm :16:

gözde sakın üyeliğini iptal etme senin topiğine bakınca gözümüz gönlümüz açılıyor:1::1:yeni ciiclerin çok güzel aşkla kullan canım:16:

Kızlar biraz aradan sonra tekrar geldim , üyeliğimi kendi isteğimle iptal etdirmiştim , bazı sorunlarım vardı halletdim çok şükür şimdi çeyizime yeni eklenenlerle başlıyorum yeniden

Biev Kahvaltılığım , cupcake sabunluğum,coca cola kutusu , ferforje saksım , havlularım ve doğrayıcım
Eki Görüntüle 709932

Eki Görüntüle 709931

Eki Görüntüle 709930

Eki Görüntüle 709933

Eki Görüntüle 709927

Eki Görüntüle 709929

Eki Görüntüle 709935

Buda anneme bievden aldığım hediyem :)
Eki Görüntüle 709934

hepsi birbirinden güzeller huzurla mutlulukla kullan canım :16::16:

ayrıca çeyizlerini severek takip eden biri olarak tekrar üyelik almana çok sevindim

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar çok özlemişim sizi :) Bi anlık sinirle yaptım işte sorada pişman oldum ama geç oldu biraz , aranıza dönmek çok güzell :))

cupcake sabunluk bornova da züccaciye magazasndan saatide ordan aldım anneme , kahvaltılıkta üçyolda biev ürünleri satan züccaciye magazsından biev in ürünü fiyatı 50 tl ve bunlarda abajurlarım yatak odamız için annecim almış iki adet, ikiiside aynı oldugundan birini çektim fiyatı 50 tlden 35 e düşmüş ikisine 70 tl ödendi :) Şirinyer forbes japon pazarından almış annem

Eki Görüntüle 711766

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar çok özlemişim sizi :) Bi anlık sinirle yaptım işte sorada pişman oldum ama geç oldu biraz , aranıza dönmek çok güzell :))

cupcake sabunluk bornova da züccaciye magazasndan saatide ordan aldım anneme , kahvaltılıkta üçyolda biev ürünleri satan züccaciye magazsından biev in ürünü fiyatı 50 tl ve bunlarda abajurlarım yatak odamız için annecim almış iki adet, ikiiside aynı oldugundan birini çektim fiyatı 50 tlden 35 e düşmüş ikisine 70 tl ödendi :) Şirinyer forbes japon pazarından almış annem

Eki Görüntüle 711766

canım noldukı neye kızdın da ıptal ettın :20:
bu arada abajurların harıka gule gule kullanasın :16:

teşekkürler kızlar begenmenize sevindim :) ya kavga etdik de bazı sebeplerden dolayı :) o yüzden ayrılma nktasına kadar geldik ama toparladık çok şükür bnmde hevesim falan gitdi görmek istemedim çeyiz falan :) oda diyoki iptal etdirmeseydin keşke ben biliyorum seni falan :D

teşekkürler kızlar begenmenize sevindim :) ya kavga etdik de bazı sebeplerden dolayı :) o yüzden ayrılma nktasına kadar geldik ama toparladık çok şükür bnmde hevesim falan gitdi görmek istemedim çeyiz falan :) oda diyoki iptal etdirmeseydin keşke ben biliyorum seni falan :D

Aranızın düzelmesine çok sevindim... Sizde bizim gibi uzun bir nişanlılık geçiriyorsunuz. Sabırlı olun. Anlayışlı olun. Allah ımmm ben bu sözleri hep büyüklerden duyuyordum... Yaşlanıyor muyum ne ? :D mutlu olun canımmmm :)

bebeğim kıyamam ya hemen her kavganızda acele kararlar vermeyin öfkeyle insanlar doğru kararlar veremez asıl zorlu günler askerden sonra başlıyacak unutma askerlik sizin aranıza mesafe girmenizle sınavınızdı asıl zorluk inan birlikte yan yana geçinebilmek nişanlılıktan evliliğe uzanan süreci allah'ım hayırlısıyla sorunsuz geçirmenizi nasip etsin:16:

gözde inşallah bida kavga etmezsiniz canım ya korkuyorum her asker dönüşü kavga ediliyo ben etmem inşallah mutlu mesut yaşayın ya :16:

Aminkızlar iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim haftaya çarş iş görüşmesi var yarim istanbula geri döndü malesef :( bnde çeyize devam bu daa nişanlımın aldığı makyaj çantaaaaaaaam

Eki Görüntüle 719121

canım gule gule kullan ınsallah evlenınce temellı beraber olucaksınız ınsallah sabır cek bısey olmaz :54:

Back
X