- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- 113
canım gule gule kullan ınsallah evlenınce temellı beraber olucaksınız ınsallah sabır cek bısey olmaz![]()
İnşallah tatlımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gule gule kullan ınsallah evlenınce temellı beraber olucaksınız ınsallah sabır cek bısey olmaz![]()
angry birdsli şeyi nerden aldın canım ben de izmirdeyim ben de bornovadayım :)
eskilerden birilerinin bir şey alıp eklediğinde daha mutlu oluyorumyeni cicilerin çok şeker güle güle kullan canım. insan o paspasa basmaya kıyamaz ama
![]()
Çook teşekkürler tatlımkansu
gözdecim yeni cicilerin hayırlı olsun aşkla kullan
Sevgicim çok teşekkürler daha güzelleri sizin olsunseh123
canım son aldıkların şahane ya güle güle kullan
Evet kuzu yaa nerlerdesin sen bakayımmsolitarywoman
gözdecim aldıkların çok güzel maşallah evlendim ayrı kaldım kızlar sizden özlüyorum valla birazcık aranıza katılıp hasret giderecem
Nasip kısmet o zamaansağol şekerim de bucaya yolum hiç düşmüyor :)
Bunlarda Bugünkü aldılarım kızlar english homedaki %50 indirimi değerlendirdim masa örtüsü , 12 adet peçete ve 2 adet amerikan servis alındı , tantitoniden salon dekorasyonunda kullanılmak üzere seramik meyvelik alındı %31 indirim ile 13.85 e inmişti fiyatıBirde eski işyerimden patronumun anneme hediyesi olan kermaika baharatlığa el koymuş bulundum zaten annm kutusunu bile açmamıştı
Eki Görüntüle 759007 Eki Görüntüle 759009 Eki Görüntüle 759008 Eki Görüntüle 759006
Bunlarda Bugünkü aldılarım kızlar english homedaki %50 indirimi değerlendirdim masa örtüsü , 12 adet peçete ve 2 adet amerikan servis alındı , tantitoniden salon dekorasyonunda kullanılmak üzere seramik meyvelik alındı %31 indirim ile 13.85 e inmişti fiyatıBirde eski işyerimden patronumun anneme hediyesi olan kermaika baharatlığa el koymuş bulundum zaten annm kutusunu bile açmamıştı
Eki Görüntüle 759007 Eki Görüntüle 759009 Eki Görüntüle 759008 Eki Görüntüle 759006