Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ayşegülcüm çok teşekkürlercanım yeni cicilerin çok şeker güle güle kullan. Allah cc. ağız tadını bozmasın inş.
Çok teşekkürler tatlımmgözdecim seninde çok güzel yeni cicilerin güzel günlerde giy inşallah![]()
Canımmm çok teşekkür ederimmmmmmmmm AminAyyyy bayıldımhepsi cıvıl cıvıl Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :) çok şekerler
![]()
Teşekkür ederim özlemmmTatlımm İstanbul ganimetlerin hayırlı olsun, hepsi çok güzel pembiş terliklerine bayıldımm
Kıyafetin de yakıyor yalnız, eminim çok yakışacak sana![]()
Sevgicim daha güzelleri senin olsun inşallah canımm :)canım çok güzel şeyler alınmış sana güle güle kullan heveslendim birden bende =)
Sevgicim daha güzelleri senin olsun inşallah canımm :)
Bende işe giricem öbür ay temmuzun sonunakadar çalışıcam :)saol canım ben uzun bi ara verdim bu aralar işten çıktım ama girincec bu sefer beni kimse tutamaz :)
Bende işe giricem öbür ay temmuzun sonunakadar çalışıcam :)
Kesinlikle öyle sevgicim , artık evlendigimdede istanbulda bir iş bulucam çalışıcaminş çıkmazsın çalışırsın hep evde durmak çok zor işmiş parasız kalınca dahada zorlanıcam biliyorum bakalım ne olucak :44:
Kesinlikle öyle sevgicim , artık evlendigimdede istanbulda bir iş bulucam çalışıcam
İnşallah canım :)inşallah yeni işe girerim ya burdan bildiririm sana artık :)
Gelinlikçilere doğru çıkarken arada gümrük malları satan yaşlı bi amca var ondan aldımmtabakları kemeraltının neresinden aldın acba
Teşekkür ederim ayşegülcümaysegul34canım yeni cicilerin çok güzel. özellikle tabaklarına bayıldım güle güle kullan