Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canım baya incedir kendisi sagolsun :)güle güle kullan canım yalnız nişanlın bayağı ince düşünmüş bana birisi hatırlatmasa saç kurutma makinesi almayı falan unuturum şimdi görünce aa saç kurutma makinesi lazım dedim![]()
Amin canım inşallah :)turkuaz8Hayırlı uğurlu olsun
Sağlıkla huzurla kullann inş.
Maşallah maşallahValla enisteye masallah nazar degmesin hep boyle olsunlargule gule kullan sende insallah
![]()
YEKTA61Canım çok güzelmiş cicilerin nişanlın iyi yapmış ne güzeell
Evet cnm bnm çeyizim bitdi sayılır ütü masam ve çamaşırlıgım yok sadece o kadar :) birde sebzeligimi plastik almıştım onu degiştiricem istanbuldan bunu alıcam yerine kızlar nişanlıma söyledim görmüştük çünkü bundan fatihte o bakıcakCanım aldığın her şey çok güzel ancak gezme fırsatı buldum tüm sayfaları düğünlerimiz hemen hemen aynı tarihte ama sen maşallah her şeyini almışsın güle güle kullan tatlım çeyizciklerini senden görüp hevesim iyice arttı canım![]()
Evet cnm bnm çeyizim bitdi sayılır ütü masam ve çamaşırlıgım yok sadece o kadar :) birde sebzeligimi plastik almıştım onu degiştiricem istanbuldan bunu alıcam yerine kızlar nişanlıma söyledim görmüştük çünkü bundan fatihte o bakıcak
![]()
Aynen hicrancım ya , hem güzel hem sağlıklı bencedeÇok iyi fikir canım, plastikten daha sağlıklı hem de harika görünüyor. Çok rahat bulunur canım artık heryerde var bunlardan, mutfakta çekmeceli ürünler güzel topluyor etrafı :)
Evet cnm bnm çeyizim bitdi sayılır ütü masam ve çamaşırlıgım yok sadece o kadar :) birde sebzeligimi plastik almıştım onu degiştiricem istanbuldan bunu alıcam yerine kızlar nişanlıma söyledim görmüştük çünkü bundan fatihte o bakıcak
![]()
![]()
![]()
Çok teşekkür ederim duygucumcok guzel bu canım benım sımdıden gule gule kullan cok begendım bunu:)
![]()
Uzun süredir topiğimde ses seda yoktu :) Askerimi gönderdim işe girdim vakit yoktu yemin töreniydi maaşı bekledim derken işte uzun süredir eklemek istediklerim kızlar :)
Dertsiz masa örtüm bimden annem almış
Eki Görüntüle 599296
English home kırlentlerim % 50 indirimden faydalandım adet fiyatı 15 tl
Eki Görüntüle 599292
İşyeri yılbaşı çekilişinden hediye fotograf albümüm
Eki Görüntüle 599291
4 adet minik tablom adet fiyatı 1 tl
Eki Görüntüle 599289
Yine yılbaşı çekilişinden hediye gelen saatim ( çocuk odasına konulmak üzere çeyize konulduu ))
Eki Görüntüle 599290
Görümcemin hediyesi kokulu sabunlar ve duş jeli setim
Eki Görüntüle 599294
Azeri arkadaşımdan baküden gelen mumluğum
Eki Görüntüle 599295
Çamaşır kirli sepetim 2 adet çamaşır sele ve banyo çöp kovası
Eki Görüntüle 599297
Buda mutfak çöp sepetim kızlar :)
Eki Görüntüle 599298
3 adet kuzulu kavanoz setim bunlar :) Bir tanesini çekebildim kutuda kapalıydı çünkü
Eki Görüntüle 599293
İzmirde şirinyerde bir züccaciyeciden aldım canım izmirdeysen tarif edebilirim :)Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle bir şey sormak istiyorm bu kuzulu kavonozlar nerden acaba?
Oğlum kuzu hastası almak isterim ben de
Sarevin uyku seti o canımİlk baştaki beyazlı nevresim takımının markası nedir acaba çok hoş güle güle kullanın :9