Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saç renginin nedir acaba. Sanıyorum koyu renklerde modeli pek belli etmez diye düşünüyorum ama fikriniz nedirÇok rahat:) yıllardır uzun olan saçlarımı kestirdim gitti. Saça her model uygulanabiliyor ferah ve modern. Hatta şimdi daha da kısa kestireceğim
Benim saç rengim açık, ben çoğu kadına yakıştırıyorum ara boy bi saç işte, çok düşünmeden kuaföre de güveniyorsan kestir gitsin. Kuaföre güvenmiyorsan önce uçlardan aldırt bak bi kesimine, bir ay sonra da bu kesimi yaptırtSaç renginin nedir acaba. Sanıyorum koyu renklerde modeli pek belli etmez diye düşünüyorum ama fikriniz nedir
Çok teşekkür ederim canım mesajın icinÇok rahat kullanırsın, saçların çok mu koyu bilmiyorum ama bence çok açık saç rengi, saçın yıpranma sürecini hızlandırıyor o yüzden çok tavsiye etmem açık rengi ama,bu modelin biraz daha uzun kesimini (uzun kullandım çünkü benim saçlarım bukleli hemen kabarıyor) 3 4 yıl kullandığım için tavsiye edebilirim gayet modern ve şık duran bir kesim modeli çünkü.