İkisinde de silikte olsa görülüyor canım hayırlı olsunben de tekrar yaptim
iki farlı test bugun de böyle çıktı
Canım var silik çok yeni bebde bugün yaptım ama birinde var birinde yok gibi Laboquick markamerhabalar, lobaquick kaset test yaptım adet günümde ve çok cock silik bir çizgi çıktı iki tane yaptım ikisi de ayni gebe olabilir miyim sizce yoksa kontrol çizgisi mi? şimdiden vereceğiniz cevaplar ici tesekkur ederim
Markası ne canımben de tekrar yaptim
iki farlı test bugun de böyle çıktı
bende bu saydiklatinizdan sadece sizi var arada iğne batmış gibi oluyor bir de adet sanciis var sanki adet olacak misim gibi sizin belirtiler epey uygun gebeliğe, test yaptiniz miBende pkos var reglim çok düzenli değil ne yazık ki, bu ayın 25-26 si gibi bitti,2-3 gündür özellikle dün gece alt karnımda sızı hissettim bazen canımı yakacak derecede bugünde afedersiniz acık kahverengi akintim olmuş,Birkaç gündür sırtım çok ağrıyor batıyor resmen, yaşayan oldu mu hiç yardımcı olabilir misiniz?
biri arti med diğerini predictorMarkası ne canım
Eki Görüntüle 3666738 Kızlar benimde böyle çıktı ilk idrar değik kasığım ağrıyo bide lekeleniyorum 1 bir de erken gebelik testi yapın daha net görünür varsa
insallah insallah cok tesekkurler, kan testi yapmicam henuz 4 5 gün daha beklemeyi planliyorumBence var ben labodan bu şekilde öğrendim
hamile misiniz sizBence var ben labodan bu şekilde öğrendim
tekrar test yaptiniz miVar gibi canım bende mor olan testen yaptım loqpbuick senden daha silikti kuruma çıkarmıyor diye biliyorum güvenilir test hatta adetimden bir gün önce bende yaptım test onu atayım gecikmemin ikinci günü şimdi gidip test alıp tekrar yapıcam bakalım İnşaşşah hamişizdirEki Görüntüle 3666169 
Yarın sabah ilk idrarda yapıcamtekrar test yaptiniz mi
Yarın sabah ilk be
guzel haber verirsin insallahYarın sabah ilk idrarda yapıcam
Ben de her sabah takip etmeyi planlıyorum insallah güzel gider her şey hepimiz içinSen naptın
Evet salı günü yaptım silik çıktı dun yaptım hiçbirsey çıkmadı bugünde afedersiniz ama sadece 3 damla kahverengi sulu akıntı gelmiş sürekli bir ıslaklik hissediyorum wc de hicbirsey yokbende bu saydiklatinizdan sadece sizi var arada iğne batmış gibi oluyor bir de adet sanciis var sanki adet olacak misim gibi sizin belirtiler epey uygun gebeliğe, test yaptiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?