bugun bi tekrarlayın isterseniz ben de cok merak ettim durumunuzu, gönlünüzce olsunEvet salı günü yaptım silik çıktı dun yaptım hiçbirsey çıkmadı bugünde afedersiniz ama sadece 3 damla kahverengi sulu akıntı gelmiş sürekli bir ıslaklik hissediyorum wc de hicbirsey yok
merhaba tekrar test yaptiniz miEki Görüntüle 3666738 Kızlar benimde böyle çıktı ilk idrar değik kasığım ağrıyo bide lekeleniyorum 1 saatir
Eki Görüntüle 3666738 Kızlar benimde böyle çıktı ilk idrar değik kasığım ağrıyo bide lekeleniyorum 1 saatir
test yaptiniz mi bugunEvet salı günü yaptım silik çıktı dun yaptım hiçbirsey çıkmadı bugünde afedersiniz ama sadece 3 damla kahverengi sulu akıntı gelmiş sürekli bir ıslaklik hissediyorum wc de hicbirsey yok
Ben de her sabah takip etmeyi planlıyorum insallah güzel gider her şey hepimiz için
Evet predictor silik çıktı sabah 7 de ama şuan kanamam başladı.baya kasığım felan ağrıyormerhaba tekrar test yaptiniz mi
benimde bi şekilde xok silik adet olacakmış gibi agriniz var miEki Görüntüle 3666990
Bu sabah yaptığım test elimde çizgi daha belirgin buraya arınca baya düşüyor kalitesi
insallah yerlesme kanamasidirEvet predictor silik çıktı sabah 7 de ama şuan kanamam başladı.baya kasığım felan ağrıyor
Canım sanmıyorum bayağı bi geliyor kimyasal yaşadım büyük ihtimalleinsallah yerlesme kanamasidir
daha önce kimyasal yaşadınız miCanım sanmıyorum bayağı bi geliyor kimyasal yaşadım büyük ihtimalle
bir de sizin bat ne zaman geçti miEki Görüntüle 3666990
Bu sabah yaptığım test elimde çizgi daha belirgin buraya arınca baya düşüyor kalitesi
Hayır yok göğüs agrım var sadece bir de dört beş gün önce çok azbenimde bi şekilde xok silik adet olacakmış gibi agriniz var mi
bat tarihi geçti mi pekiHayır yok göğüs agrım var sadece bir de dört beş gün önce çok azçok açık kahverengi leke geldi o da peçeteye silerken ondan sonra hiç bir şey yok göğüs ağrım var bi kaç gündür o da bugün hafifledi 
evet hayirli olsunKızlar merhaba adetim 10 gün gecikti prodoctor marka test birisi sabah diğerleri de akşam olmak üzere 3 kere test yaptım sizce gebe miyim
Hayır olmadı aynıydı gerçekten kesin hamile miyim bu markanın testleriyle ilgili yorumlar okudum umudum yok açıkçası 5 dakika içinde çizgi çok silikti sonra koyulaştı 10 dakka içindeevet hayirli olsunsağlıkla kucağınıza alırsınız insallah, bir de sorum olacak akşam yaptığınız teslerde sabaha kadar koyulasma oldu mu 
3 aydır adet olmuyordum 10 gün öncr yumurtlama yaşadımbir de sizin bat ne zaman geçti mi
Canım internetten mi aldınKızlar merhaba adetim 10 gün gecikti prodoctor marka test birisi sabah diğerleri de akşam olmak üzere 3 kere test yaptım sizce gebe miyim
Hayır eczanedenCanım internetten mi aldın
Ay o zaman hamiisin benceeeHayır eczaneden
benim de öyle oldu ama kuruyunca daha da koyulması, bu kadar test yapmışsınız bozuk olsa anlatılırdı bence, şu an hamilesiniz bence tutunmaya çalışıyor insallah tutunur, sonradan tutunaminca hcg düşüyor ve oluşan çizgilerin kötülüğü azaliyorHayır olmadı aynıydı gerçekten kesin hamile miyim bu markanın testleriyle ilgili yorumlar okudum umudum yok açıkçası 5 dakika içinde çizgi çok silikti sonra koyulaştı 10 dakka içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?