Lodos nefes aldırmıyor

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Lodos nefes aldırmıyor
İstanbul'da akşam saatlerinden itibaren etkili olan lodos nedeniyle denizde dev dalgalar oluştu.
Beşiktaş sahile gezmeye gelen vatandaşlar bir yandan dalgaları izlerken bir yandan da hatıra fotoğrafı çekmeyi ihmal etmediler. Diğer yandan deniz yüzeyinde biriken çöp ve atıklar dalgaların sahile vurması ile etrafa saçıldı.

istanbul'da etkili olan lodos nedeniyle Maltepe'de bir evin çatısı uçtu. Beşiktaş da ise lodos nedeniyle dev dalgalar oluştu. Beşiktaş da sahile gezmeye gelen vatandaşlar bir yandan dalgaları izlerken bir yandan da hatıra fotoğrafı çekmeyi ihmal etmedi. İstanbul'da bir kaç gündür etkili olan kuvvetli lodos, Maltepe'de bir evin çatısını uçurdu. Maltepe Gülensu Mahallesi'nde bulunan bir evin çatısı bu sabah kuvvetli lodosun etkisi ile uçtu. Lodosun etkisiyle uçan çatı, hemen yan binada bulunan tek katlı evin çatısına uçtu ve eve küçük çaplı hasar verdi. Olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri de, kuvvetli rüzgarın etkisi ile güçlükle çalışmalarını sürdürdü.

Lodos, Üsküdar- Harem arasında uzanan sahil yolunu da etkiledi. Kıyıya vuran yüksek dalgalar, yolun su ile dolmasına neden olurken, sahilde yürüyen vatandaşlar ve araç sürücüleri de dalgaların etkisi ile zor anlar yaşadı. Öte yandan sabah erken saatlerde yapılamayan Üsküdar - Beşiktaş seferleri yapılmaya başladı. Özel işletmeye ait motorlar, lodosun bölgedeki şiddetini hafifletmesi ile seferlere başladı. Şehir hatlarına bağlı Üsküdar-Eminönü -Beşiktaş seferleri ise hala yapılmıyor.
Lodos yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor

• Dev dalgalar karayla buluştu. Taşan deniz yolları göle çevirdi

Ama lodos ne yaparsa yapsın Hayyal'in İstinye Park senin, Beşiktaş benim, Ortaköy bizim diyerek gezmesine mani olamadı :)

valla dün şöyle bir dışarı çıkalım dedik,eve dönerken uçuyordum az kalsın neye tutunacığımı şaşırdım
rüzgar itti ben koştum :KK70:

X