• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LogarizmO

deryagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
126
19
96
38
İstanbul
Hanımlar, bizzat kendimin yaşadığım olayları sizlerle paylaşmak istedim. Ben bir logo-melodi çağrı merkezinde müşteri temsilcisiyim ve her gün onlarca kişiyle telefonda konuşuyorum... İşimde yaşamış olduğum bu diyalogları okuyun ve sabrımı anlayın sizler... Sabrımdan dolayı tebriklerinizi bekliyorum... :D

-Bana sapıkça şeyler geliyor.Bu sapıklığı kapatın! (Kendisine ‘itiraflar-sırlar’ kategorisinden mesajlar gidiyor.)
-Bende ‘organizma’ diye bir abonelik varmış. (Servisin isminden bahsediyor.)
-Çok uzun süren video istiyorum,1-2 saat sürsün. (Servisimizin 30 sn’lik videolarından uzun sürelisini talep ediyor.)
-Telefonum kendi kendine kontör yiyor! (Aboneliği var.)
-Bana çabuk yöneticini bağla!Ne mesai saati dışında mı?!Benden aldığı kontörleri karıyla kızla yiyor değil mi? (Kontör nasıl yenirse...)
-Karımdan boşanmak üzereyim.Bu mesajların gelmesini istemiyorum.Ailemi mahvettiniz! (Flirt servisi mesajlarından dolayı eşiyle tartışmış.)
-Bana melodi atsana...Orada yalnız mısın? (Servisimizi 900’lü hat sanan kıro herif)
-Bizim çocuk sizde abonelik başlatmış, onu da dövdüm şimdi zaten.O aboneliği kapatır mısın? (Yorum yok)
-Bu video çok kısa sürüyor.Kontörümü geri verin, yoksa sizi dava ederim! (Yorum yok)
-Senin adın Derya mı?!Bu ne kötü bir tesadüf, benim yeğenimin adı da Derya!Kontörümü geri vermeniz gerekiyor. (Ne alaka)
-Ben yoldayım, şehir dışına gidiyorum.Kontörümü çektiniz ve karımı arayamıyorum.Merak edecek beni şimdi kadıncağız! (Yorum yok)
-Hepinizi dava edeceğim!
-Bir melodi 28 kontör olur mu?Ben salak mıyım melodiye 28 kontör vereceğim? (Ne cevap verilebilir ki böyle bir soruya?)
-Bu gerçek ses şarkının sadece nakaratını çalıyor.Tamamını çalmıyor, sahtekarlar! (Tamamı mp3 olurdu zaten.)
-Ben 46 yaşındayım oyunla ne işim olur benim? (Ben ne bileyim!)
-Bana Logorizmo’dan mesajlar geliyor.

Müşteri Temsilcisi:
-İstemiş olduğunuz içerik telefon modelinizle uyumlu değil beyfendi.
Müşteri:
-Gazetede bu içerik bu modele uymuyor yazmıyordu, dolandırıcılar sizi! (Gazetelerde sadece uyumlu olan modeller yazar,müşteri uyumlu olmadığının belirtilmesini istemiş.)
-Aboneliğimi iptal ettin değil mi?Biliyorsun babamla kavga ettim, telefonumu elimden aldı. (Ben ne bileyim!)

Müşteri Temsilcisi:
-Telefon numaranızı öğrenebilir miyim?
Müşteri:
-Nokıa 6600.

Müşteri Temsilcisi:
-Telefon modelinizi öğrenebilir miyim?
Müşteri:
-En son model. (Yorumsuz!)

Müşteri:
-Meryem hanımdı değil mi efendim?
Müşteri Temsilcisi:
-Derya efendim.
Müşteri:
-Meryem hanım bana mesajlar geliyor. (Yorum yok)

Müşteri:
-Adresinizi verin bana çabuk!
Müşteri Temsilcisi:
-Adres bilgisi veremiyoruz, telefonla destek veriyoruz.
Müşteri:
-Neden mafya mısınız siz?! (Yorum yok)

Müşteri Temsilcisi:
-İstemiş olduğunuz içerik servis mesajı şeklinde geldiğinde GPRS bağlantısıyla yüklemeniz gerekecek.
Müşteri:
-O ne ki? (Bunu soran kişi 21 adet içerik istemiş.Hiçbirini yükleyememiş.)

Müşteri:
-O kadar küfür yazıp gönderiyorum mesajlara, yine iptal etmiyorsunuz!
Müşteri Temsilcisi:
-Beyfendi sistem bu tür mesajları okuyamaz,sadece İptal yazmanız gerekiyordu.
Müşteri:
-Siz okuyun o zaman! (Yorum yok)

Müşteri:
-Aboneliğim iptal edildi mi kızım?
Müşteri Temsilcisi:
-Evet beyfendi.
Müşteri:
-Ben zaten böyle bir abonelik istememiştim ki.Orası dolandırıcı.Orası haram iş kızım.Çık o işten sen.Kendine helal bir iş bul kızım.
Müşteri Temsilcisi:
-Yardımcı olabileceğim başka bir konu var mı?
Müşteri:
-Yok kızım sağolasın, çık o işte tamam mı kızım? (Yorum yok)

Daha önce aramış ve hakaretler, küfürler yağdırarak telefonu kapatan bayan tekrar arar:
Müşteri:
-Heh derya hanım size rastladığım iyi oldu.Ben geçende de aramıştım.
Müşteri Temsilcisi:
-Evet buyurun A... hanım.
Müşteri:
-Ben sizinle konuştuktan sonra şikayetçi olmak için İzmir A..... karakoluna gittim.(Ne alakaysa karakol) Ve oradakilere de söyledim ‘ben istemeden abone yapmışlar, aradım iptal ettirdim,telefona çıkan kızcağıza da küfür ettim.Bunu şikayet etmek istiyorum.Küfür ettiğim için de beni hapse attırsınlar napayım!’ dedim.Canım ben senden çok özür diliyorum.Sana değil firmaya yönelikti konuşmam.Aboneliğim iptal konumunda değil mi?
Müşteri Temsilcisi:
-A... hanım, size aradığınız gün de belirtmiş olduğum gibi aboneliğiniz iptal konumunda ve 04.05.2006 tarihinden sonra herhangi bir ücretlenme yapılmamış.
Müşteri:
-Peki canım, çok teşekkür ederim canım. (Oldukça nazik müşteri canım)

Müşteri:
-Aboneliğim iptal edildi değil mi?
Müşteri Temsilcisi:
-Evet şu anda iptal konumunda.
Müşteri:
-Kesin iptal edildi değil mi?
Müşteri Temsilcisi:
-Evet bugünden itibaren herhangi bir ücretlendirme yapılmayacaktır.
Müşteri:
-İptal değil mi?
Müşteri Temsilcisi:
-??!!!! (Diyecek laf kalmadııııı kiii!)

Müşteri:
Müşteri Temsilcisi:
-Evet beyfendi.
Müşteri:
-Ben zaten böyle bir abonelik istememiştim ki.Orası dolandırıcı.Orası haram iş kızım.Çık o işten sen.Kendine helal bir iş bul kızım.
Müşteri Temsilcisi:
Müşteri:

CİDDEN YORUM YOK :Roflol:

angelica .!.:
deryacım Allah sana sabır versinnnn sabır versinnnnn
ama cok güldüm yaaa kızma sakın :)
Yok canım neden kızayım zaman zaman benim de gülme krizine girdiğim oluyor ama ekleyeceğim çok şey var belki yakında "Logarizmo 2" olarak eklerim. Beğendiğinize sevindim. :laugh:

sinemm .!.:
Allah sabir versin derya"cigim sana kolay is degil,
acaba karisini mi arayamiyor diye üzülüyor.Yoksa isin icinde baska hatun varda onunla haberlesemiyor diye mi üzülüyor.Orasi süpheli:laugh:
Bunu ben de düşünnmedim değil sinemciğim... :laugh: :laugh: :laugh:

cimcimebenim .!.:
Müşteri:
Müşteri Temsilcisi:
-Evet beyfendi.
Müşteri:
Müşteri Temsilcisi:
Müşteri:
CİDDEN YORUM YOK :Roflol:
Yaa cimcime bu müşteri bana kafayı yedirditiyordu yaa... Adam bana pavyonda ya da mafyada çalışıyormuşum gibi hissettirdiii... :laugh:

Ne diyim Allah sabırlar versin... eğlenceli bir o kadarda sabır gerektiren bir iş..

paylaştıgınız için tşkler.. devamını bekliyoruz...

Müşteri:
-Aboneliğim iptal edildi değil mi?
Müşteri Temsilcisi:
-Evet şu anda iptal konumunda.
Müşteri:
-Kesin iptal edildi değil mi?
Müşteri Temsilcisi:
-Evet bugünden itibaren herhangi bir ücretlendirme yapılmayacaktır.
Müşteri:
-İptal değil mi?
Müşteri Temsilcisi:
-??!!!! (Diyecek laf kalmadııııı kiii!):Roflol::Roflol:
Allah sabır versn

Back
X