Doğuma Hazırlık Lohusa alışverişi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elooo88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
634
500
53
34
Kızlar ben artık çanta hazırlamaya başladım iki tane pijama koydum size de sormak istiyorum fikirlerinizi uygunlar mı bir de boydan gecelik diyorlar o nasıl bir şey olmalı alan var mı uygun fiyat modern dantelli olmayan?
Aldığım pijama takımlarını size göstermek istiyorum

Eklentiler

• D493F244-2028-4F12-9323-04105198EF36.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 332
  • EA812698-EF51-4D24-8CCC-1B6C84B2BEA1.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 246

Ben de 2 tane pjema takımı aldm yetti. Boydan gecelik falan hiç almadım

Doğum şeklim henüz belli değil sezaryende boydan olsa iyi olur deniliyor acemiyim ilk doğum bilemiyorum İki yeter diyorsunuz öyleyse
Ben sezeryan oldum bir sıkıntı yaşamadm bilemyorum içinize sinen hngisiyse öyle olsun aln bitane daha dursun lazm olursa onu giyirsnz

Sezaryen durumunda gecelik daha mantikli. İlk etapta hemsireler geceliği giydiriyor zaten snra sonra toparlandikca pijamaya gecersin. Dikislerin taze oldugundan gecelik daha rahat olacaktir. Bende 2 pijama takimi 1 gecelik koymayi dusunuyorum cantaya

Kaç haftalık hamileliğiniz acaba alışverişe başladınız mı?

21.haftadayim. Henuz tam anlamiyla başlamadım. Heves edip ufak tefek seyler aliyorum ara ara. Şubat mart indirimlerinde baslamayi dusunuyorum
Benim 28+5 şu an şubatta tam anlamıyla bitirmem lazım ne olacağı belli olmaz diye çantamı hazırladım bir iki eksik kaldı sadece hayırlı doğumlarımız olsun inşallah

Benim 28+5 şu an şubatta tam anlamıyla bitirmem lazım ne olacağı belli olmaz diye çantamı hazırladım bir iki eksik kaldı sadece hayırlı doğumlarımız olsun inşallah
Teşekkür ederim sanada hayirli dogumlar evet senin subatta bitirmem iyi olur bende mart ayi icin bitirmem lazim diyorum. Nisanda ramazan telaşı bayram derken hicbisey yapamam zaten cokta agirlasmayi beklemeden halletmek lazim.

Teşekkür ederim sanada hayirli dogumlar evet senin subatta bitirmem iyi olur bende mart ayi icin bitirmem lazim diyorum. Nisanda ramazan telaşı bayram derken hicbisey yapamam zaten cokta agirlasmayi beklemeden halletmek lazim.
Çok doğru birkaç tane gecelik buldum nasıl yorum bekliyorum üstüne bir sabahlık bulup uydurabilirim

Eklentiler

• 8567F972-EDAC-4EFD-AAE0-62EE5DF431B7.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 205
  • F2F27B94-071F-4F73-8042-798B8688ECBD.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 219
  • 9051DD98-B39C-4DC1-AA98-6C7F171A9B7D.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 214
Çok doğru birkaç tane gecelik buldum nasıl yorum bekliyorum üstüne bir sabahlık bulup uydurabilirim
Puantiyeli olani sevdim. alacağın gecelik onden düğmeli olsun emzirmede epey ise yarar. Sabahlikta mutlaka al sezaryen de bi kaç saat sonra yurumen gerekecek koridora vs çıkabilirsin daha rahat edersin zaten insanin üstüne başı batıyor kanka bulasma durumu oluyor maalesef o yüzden yedekli ve stoklu olmakta fayda var.

Teşekkür ediyorum tavsiyeler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…