Kızlar ben artık çanta hazırlamaya başladım iki tane pijama koydum size de sormak istiyorum fikirlerinizi uygunlar mı bir de boydan gecelik diyorlar o nasıl bir şey olmalı alan var mı uygun fiyat modern dantelli olmayan?
Aldığım pijama takımlarını size göstermek istiyorum
Teşekkürler başka yardımcı olmak isteyen varsa da çok sevinirimEffort Pijama Zerre Bebe Kadın Ekru Uzun Kollu Lohusa Hamile Pijama Takımı Sabahlık Set 8094 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Effort Pijama Zerre Bebe Kadın Ekru Uzun Kollu Lohusa Hamile Pijama Takımı Sabahlık Set 8094 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
canım trendyolda baya seçenek var uzun kıza vs vs kuzenimde ordan aldıTeşekkürler başka yardımcı olmak isteyen varsa da çok sevinirim
canım trendyolda baya seçenek var uzun kıza vs vs kuzenimde or
Ben de 2 tane pjema takımı aldm yetti. Boydan gecelik
Doğum şeklim henüz belli değil sezaryende boydan olsa iyi olur deniliyor acemiyim ilk doğum bilemiyorumBen de 2 tane pjema takımı aldm yetti. Boydan gecelik falan hiç almadım
Kuzeninizin aldıklarını fikir açısından görmek isterimcanım trendyolda baya seçenek var uzun kıza vs vs kuzenimde ordan aldı
Ben sezeryan oldum bir sıkıntı yaşamadm bilemyorum içinize sinen hngisiyse öyle olsun aln bitane daha dursun lazm olursa onu giyirsnzDoğum şeklim henüz belli değil sezaryende boydan olsa iyi olur deniliyor acemiyim ilk doğum bilemiyorumİki yeter diyorsunuz öyleyse
Sağ olun yorum içinBen sezeryan oldum bir sıkıntı yaşamadm bilemyorum içinize sinen hngisiyse öyle olsun aln bitane daha dursun lazm olursa onu giyirsnz
Sezaryen durumunda gecelik daha mantikli. İlk etapta hemsireler geceliği giydiriyor zaten snra sonra toparlandikca pijamaya gecersin. Dikislerin taze oldugundan gecelik daha rahat olacaktir. Bende 2 pijama takimi 1 gecelik koymayi dusunuyorum cantayaKızlar ben artık çanta hazırlamaya başladım iki tane pijama koydum size de sormak istiyorum fikirlerinizi uygunlar mı bir de boydan gecelik diyorlar o nasıl bir şey olmalı alan var mı uygun fiyat modern dantelli olmayan?
Aldığım pijama takımlarını size göstermek istiyorum
Kaç haftalık hamileliğiniz acaba alışverişe başladınız mı?Sezaryen durumunda gecelik daha mantikli. İlk etapta hemsireler geceliği giydiriyor zaten snra sonra toparlandikca pijamaya gecersin. Dikislerin taze oldugundan gecelik daha rahat olacaktir. Bende 2 pijama takimi 1 gecelik koymayi dusunuyorum cantaya
21.haftadayim. Henuz tam anlamiyla başlamadım. Heves edip ufak tefek seyler aliyorum ara ara. Şubat mart indirimlerinde baslamayi dusunuyorumKaç haftalık hamileliğiniz acaba alışverişe başladınız mı?
Benim 28+5 şu an şubatta tam anlamıyla bitirmem lazım ne olacağı belli olmaz diye çantamı hazırladım bir iki eksik kaldı sadece hayırlı doğumlarımız olsun inşallah21.haftadayim. Henuz tam anlamiyla başlamadım. Heves edip ufak tefek seyler aliyorum ara ara. Şubat mart indirimlerinde baslamayi dusunuyorum
Teşekkür ederim sanada hayirli dogumlarBenim 28+5 şu an şubatta tam anlamıyla bitirmem lazım ne olacağı belli olmaz diye çantamı hazırladım bir iki eksik kaldı sadece hayırlı doğumlarımız olsun inşallah
Çok doğru birkaç tane gecelik buldum nasıl yorum bekliyorum üstüne bir sabahlık bulup uydurabilirimTeşekkür ederim sanada hayirli dogumlarevet senin subatta bitirmem iyi olur bende mart ayi icin bitirmem lazim diyorum. Nisanda ramazan telaşı bayram derken hicbisey yapamam zaten cokta agirlasmayi beklemeden halletmek lazim.
Puantiyeli olani sevdim.Çok doğru birkaç tane gecelik buldum nasıl yorum bekliyorum üstüne bir sabahlık bulup uydurabilirim
Teşekkür ediyorum tavsiyeler içinPuantiyeli olani sevdim.alacağın gecelik onden düğmeli olsun emzirmede epey ise yarar. Sabahlikta mutlaka al sezaryen de bi kaç saat sonra yurumen gerekecek koridora vs çıkabilirsin daha rahat edersin zaten insanin üstüne başı batıyor kanka bulasma durumu oluyor maalesef o yüzden yedekli ve stoklu olmakta fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?