- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.020
- 548
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
-
Allah analı babalı büyütsün hayrlı evlat olsun.Merhaba hanımlar. Doğum yapalı bir hafta oldu. Hickirarak ağlamak istiyorum dertlerim var oğlumla ilgili. Bebeğim küçük doğdu sütüm gelmedi ememedi istemedi derken şuan sadece biberonla azcik süt gerisi mama besleniyor. Lütfen şuanda kimse bana sütun şöyle gelir şöyle emer tarzı önerilerde bulunmasın aşırı sinirliyim kafamı duvarlara vurmak istiyorum her şeyi araştırdım deniyorum zaten. Çok gazi var galiba susmadan ağlıyor kıpkırmızı oluyor mama kaynaklı yani benim yetersizliğimden dolayı olduğunu düşünüp kendimi yiyp bitiriyorum. Bir kaç kez benzine sıvı kaçtı nefes alamadı hemen sırtına falan vurdum şükür çıktı ama tekrar olacak diye gözümü kapataniyorum. Ya bir dahakine cikaramazsam ölürse oğlum aklımı kaçırırim heralde. Annem yanımda yanımda sezaryen nedeniyle ev işlerine yardım ediyor. Çocuğa tam bakamıyor bazı şeyleri yanlış yapıyor mama sıcaklığını olcegini falan ayarlayamiyor. Güzelce uyarıyorum ama içim kan ağlıyor 5 dk dahi uyumak istemiyorum annem yanlış bir şey yapar diye. Şimdi de dudağında uçuk çıktı çocuğa bulaşacak diye nasıl eve yollasam çok ayıp olacak bir şey diyemiyorum. Bu endişeler normal mi böyle omut geçmez diye düşünüyorum. 40 in çıkınca düzelir miyim?
1 haftalık lohusayken benim de sütüm azdı git Gide arttı merak etme ben de kolay günler atlatmadim aç kalmasın mama da ver anne sütünü de sagmani öneririm goguslerin i boşaltmaya bakMerhaba hanımlar. Doğum yapalı bir hafta oldu. Hickirarak ağlamak istiyorum dertlerim var oğlumla ilgili. Bebeğim küçük doğdu sütüm gelmedi ememedi istemedi derken şuan sadece biberonla azcik süt gerisi mama besleniyor. Lütfen şuanda kimse bana sütun şöyle gelir şöyle emer tarzı önerilerde bulunmasın aşırı sinirliyim kafamı duvarlara vurmak istiyorum her şeyi araştırdım deniyorum zaten. Çok gazi var galiba susmadan ağlıyor kıpkırmızı oluyor mama kaynaklı yani benim yetersizliğimden dolayı olduğunu düşünüp kendimi yiyp bitiriyorum. Bir kaç kez benzine sıvı kaçtı nefes alamadı hemen sırtına falan vurdum şükür çıktı ama tekrar olacak diye gözümü kapataniyorum. Ya bir dahakine cikaramazsam ölürse oğlum aklımı kaçırırim heralde. Annem yanımda yanımda sezaryen nedeniyle ev işlerine yardım ediyor. Çocuğa tam bakamıyor bazı şeyleri yanlış yapıyor mama sıcaklığını olcegini falan ayarlayamiyor. Güzelce uyarıyorum ama içim kan ağlıyor 5 dk dahi uyumak istemiyorum annem yanlış bir şey yapar diye. Şimdi de dudağında uçuk çıktı çocuğa bulaşacak diye nasıl eve yollasam çok ayıp olacak bir şey diyemiyorum. Bu endişeler normal mi böyle omut geçmez diye düşünüyorum. 40 in çıkınca düzelir miyim?
Teşekkür ederim cevaplarınız güzel temennileriniz için. Annemin uçugu başka bir dertten çıktı o konuda bir suçum yok elimden geldiğince iyi davranıyorum ona sağolsun çok yardım ediyor düşüncelerim normal boyutta değil farkındayim engel olamıyorum kendime. Bu konuyu açmadan biraz önce oğlum yaklaşık bir saat susmadan ağladı bütün üstünü soydum bir şey mi battı çocuğa diye başka yapacak giderecek bir sorun bulamadım çünkü. Çok tok olmasina rağmen heralde sncidan emmek istedi biberon verdim o da genzine kaçtı mosmor oldu iki saniye içinde. Bu psikoloji bozuklugumu pik yaptirdi. İnşallah duzeliriz ya
Merhaba hanımlar. Doğum yapalı bir hafta oldu. Hickirarak ağlamak istiyorum dertlerim var oğlumla ilgili. Bebeğim küçük doğdu sütüm gelmedi ememedi istemedi derken şuan sadece biberonla azcik süt gerisi mama besleniyor. Lütfen şuanda kimse bana sütun şöyle gelir şöyle emer tarzı önerilerde bulunmasın aşırı sinirliyim kafamı duvarlara vurmak istiyorum her şeyi araştırdım deniyorum zaten. Çok gazi var galiba susmadan ağlıyor kıpkırmızı oluyor mama kaynaklı yani benim yetersizliğimden dolayı olduğunu düşünüp kendimi yiyp bitiriyorum. Bir kaç kez benzine sıvı kaçtı nefes alamadı hemen sırtına falan vurdum şükür çıktı ama tekrar olacak diye gözümü kapataniyorum. Ya bir dahakine cikaramazsam ölürse oğlum aklımı kaçırırim heralde. Annem yanımda yanımda sezaryen nedeniyle ev işlerine yardım ediyor. Çocuğa tam bakamıyor bazı şeyleri yanlış yapıyor mama sıcaklığını olcegini falan ayarlayamiyor. Güzelce uyarıyorum ama içim kan ağlıyor 5 dk dahi uyumak istemiyorum annem yanlış bir şey yapar diye. Şimdi de dudağında uçuk çıktı çocuğa bulaşacak diye nasıl eve yollasam çok ayıp olacak bir şey diyemiyorum. Bu endişeler normal mi böyle omut geçmez diye düşünüyorum. 40 in çıkınca düzelir miyim?
Bebek baya büyümüştürkonu 24 haziran konusu :))
3 4 aylik olmustur sanirim ama anne lohusa depresyonundan cikmismidir onu bilemem :))
Bebek baya büyümüştüruyandırdığın için sağol
Siz baya hassassiniz biyle dusunmeyin.en bakimsiz bebekler bile buyuyup gidiyor oyke dusunun.genzine kacma korkusu esimde vardi hep kendini yipratti.ben distan bakan bir goz olarak onun o kadar gereksiz seyleri telas yaptigini gorebiliyordum.kacsa bile oksuruyorlar kurtariyor kendini merak etmeyin.com sik kacar bebeklerin emerken bile.gonul rahatligiyla mamayi verin.stressiz olsaniz sut de gelir.evet zaman gectikce hepsi geçecek simdi en zor donemdesiniz.benim de lohusaliklarimda hep icim cok buruk olurdu sebepsiz cok uzgun olurdum sonra gectiHer sarilip koklamam son defaymis gibi düşünüyorum
Sütünüz gelse idi de bebeğiniz emmek istemeyebilirdi, olabiliyor bu tarz şeyler. Bebeklerde 0-3 ay arası zordur. Sürekli ağlar, kısa uyur sürekli uyanır vs bunlar normal şeyler. Sütünüz varsa vardır yoksa yoktur kendinizi heder etmeyin. Bol su için sadece. Bebeğiniz daha 1 haftalık bakın aylık bile değil, rutin kontrollerine götürün. Çevreniz çok kalabalık ise kafa dinlemeye ihtiyacınız olduğunu söyleyin biraz kendinizi dinleyin, stres her şeyi daha kötü yapar. Bebekler anneleri stresli iken bunu hissediyorlar. Zamanla normale döneceksiniz, şuan anne kartal modundasınız.Merhaba hanımlar. Doğum yapalı bir hafta oldu. Hickirarak ağlamak istiyorum dertlerim var oğlumla ilgili. Bebeğim küçük doğdu sütüm gelmedi ememedi istemedi derken şuan sadece biberonla azcik süt gerisi mama besleniyor. Lütfen şuanda kimse bana sütun şöyle gelir şöyle emer tarzı önerilerde bulunmasın aşırı sinirliyim kafamı duvarlara vurmak istiyorum her şeyi araştırdım deniyorum zaten. Çok gazi var galiba susmadan ağlıyor kıpkırmızı oluyor mama kaynaklı yani benim yetersizliğimden dolayı olduğunu düşünüp kendimi yiyp bitiriyorum. Bir kaç kez benzine sıvı kaçtı nefes alamadı hemen sırtına falan vurdum şükür çıktı ama tekrar olacak diye gözümü kapataniyorum. Ya bir dahakine cikaramazsam ölürse oğlum aklımı kaçırırim heralde. Annem yanımda yanımda sezaryen nedeniyle ev işlerine yardım ediyor. Çocuğa tam bakamıyor bazı şeyleri yanlış yapıyor mama sıcaklığını olcegini falan ayarlayamiyor. Güzelce uyarıyorum ama içim kan ağlıyor 5 dk dahi uyumak istemiyorum annem yanlış bir şey yapar diye. Şimdi de dudağında uçuk çıktı çocuğa bulaşacak diye nasıl eve yollasam çok ayıp olacak bir şey diyemiyorum. Bu endişeler normal mi böyle omut geçmez diye düşünüyorum. 40 in çıkınca düzelir miyim?
Aaa eski konumuymus3 4 aylik olmustur sanirim ama anne lohusa depresyonundan cikmismidir onu bilemem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?