Lohusa depresyonu

Mcada

🧿
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
5.706
10.153
198
Merhaba tatli anneler 21 ay once kizimi sezeryan ile dunyaya getirdim tam 3 ay lohusa depresyonunu atlatmam surdu.
Simdi yine hamileyim 7 haftalik bu seferde lohusa depresyonu yasarmiyim yoksa ilk oldugu icin mi bunu yasadim yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum

Bu arada canim konunu gördüm yazayim dedim bende kizimda yasamistim lohusalik dönemim sikintiliydi
Smdi cevreme soruorum hep ikincide olmuyormus genelde
Hos bu isler bizim elimizde degil canm kimisi ilk cocugunda bi sorun yasamiyor ikinci cocukta bunalima girio o biraz dis etkenlere gorede degisio sahsen ben esimin ailesi ve esimden dolayi girdim biraz da

Bu arada canim konunu gördüm yazayim dedim bende kizimda yasamistim lohusalik dönemim sikintiliydi
Smdi cevreme soruorum hep ikincide olmuyormus genelde
Hos bu isler bizim elimizde degil canm kimisi ilk cocugunda bi sorun yasamiyor ikinci cocukta bunalima girio o biraz dis etkenlere gorede degisio sahsen ben esimin ailesi ve esimden dolayi girdim biraz da
Bende canim bende kv nin herseye karismasi sutumun gelmemesi hersey etkiledi hos simdi diyorum aman konussun dursunlardi ne diye zehir ettim kendime diyorum. Ama o an ki psikoloji baska bisey esim beni cok yanliz koydu dogurdum ertesi gun ise gitti gelmedi bi suru sey dun gibi aklimda ama iste bilmiyorum bu ikincide belki daha bilincli olursam daha sakin atlatabilir miyim diyorum insallah tekrarlamaz bi suru kisiyi de kirdik oyle iste ya cok seyler yasandi

Aynen canm aynen esim beni yapayalnz birakti evdeyken bile yanima gelmezdi kaynanamgilin sacma sapan kuslukleri derkenn iyice bunalima girdim ama smdi Allahin iznyle daha olgunum kizim olgunlastrdi az üzülüyorum insallah eslermz yanimzda olurlar br daha yasamayz ayni sorunlari

Kaynim smdi bzde kahve bekliolar sonra burdan devam ederz :-)

Aynen canm aynen esim beni yapayalnz birakti evdeyken bile yanima gelmezdi kaynanamgilin sacma sapan kuslukleri derkenn iyice bunalima girdim ama smdi Allahin iznyle daha olgunum kizim olgunlastrdi az üzülüyorum insallah eslermz yanimzda olurlar br daha yasamayz ayni sorunlari
Bencede bu sefer daha kolay atlatiriz gibime geliyo cunku artik insanlarin davranislarini az cok cozduk bide kizlarimiz olgunlastirdi bizi kimse icin evlatlarimizin en guzel zamanlarini kendimize zehir etmeye degmezmis kuzucum ben bunu anladm

Gerçekten oyle smdi diyorum o ilk zamanlarn kiymetini bilememisim oysa en buyuk nimet saglikla hemen eve donmekmis bunun sukru beni mutlu etmeliydi die

Gerçekten oyle smdi diyorum o ilk zamanlarn kiymetini bilememisim oysa en buyuk nimet saglikla hemen eve donmekmis bunun sukru beni mutlu etmeliydi die
Yaa bak buyumusuz kizlarimizla iyi geldin bana ayni seylere uzulmusuz ayni seylere pismanlik duymusuz

Ben herkesten uzak doğurdum kv sadece 4 gün kalıp gitti kafama takmadım onu kendi annemi de gönderdim eşimle beraber baktık bakıyoruz, ben de lohusayım şu an. Bazı günler çok depresifim ama genel olarak hafif atlatıyorum...

Ben herkesten uzak doğurdum kv sadece 4 gün kalıp gitti kafama takmadım onu kendi annemi de gönderdim eşimle beraber baktık bakıyoruz, ben de lohusayım şu an. Bazı günler çok depresifim ama genel olarak hafif atlatıyorum...
Anladim canim cok tesekkurler gule gule buyut kuzunu

Back
X