Lohusa depresyonu !!

Gamzenurelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
5
9
36
36
Arkadaşlar 20 günlük bebeğim var. Kendimi çok kötü hissediyorum. Her sabah kalktığımda kendimi yorgun bitkin halsiz hissediyorum. Mide bulantısından bir şey yiyemiyorum. İlk günler sütüm taşıyordu şimdi o kadar azaldı ki bebeğime yetmiyor mecburen mama takviyesi yapıyorum. Yanımda annem var bana hep destek olan eşim var ama ben yine de tükenmiş bitmiş haldeyim. Kendimi kötü anne olarak görüyorum. Bu halim bir ömür sürecekmiş gibi geliyor. Tecrübeli anneler ne olur yardım edin.

Merak etmeyin en ağır depresyon bile ömür boyu sürmüyor. Ben de sütüm hemen gelmediği için depresyona girmiştim. Bebeği kucağıma almak istemiyordum. Sadece süt sağmakla uğraşıyordum. Yaşadıklarınız çok normal. Ben çok zorladım kendimi iyi hissetmek için. Çok telkinledim. Ama olmayacak gibiyse hemen psikolojik yardım alın lütfen.

Yardım almayı düşündüm yalnız ilaç vermelerinden korkuyorum. Kendimi tamamen bebeğimden uzaklaştırmak istemiyorum. Çabuk geçmesi için dua ediyorum ama ne kadar sürede geçer hiç bir fikrim yok.

Bebeğinize zararı olacak ilaç verilmez emzirme döneminde merak etmeyin hiç. Geçsin diye uğraşıyorsunuz çok uzun sürmez allah yardımcı olur :)

Men bakidan yaziram 5 Ay dogum yaptim halsunasyona kadar gordum( qarabasan ruyalarimda oldu hic ilac almadim Ilk gun cok kotiydum şu ana kadar hic bi rahatsizligim olmadi(( ara ara aliyorum sebebsiz bebekden soyudugumda oldu shimdi o kadar kotu diyilim ama ara ara korku yashiyorum sanki deliricem gibi geliyor ahhh cok kotu bir durum zamana birkin cok cok kotu olsaniz psikoterapi ile bashlayin ama 1-2 aya gecer Mende depresyona dondu ama gone direniyorum gecer diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…