- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mamayla da gayet büyür ama senin giden psikolojin zor yerine gelir. Onun şu an karnının doymaya ihtiyacı olduğu kadar mutlu bi anneye de ihtiyacı var. Yıpratma kendini.. Benim bi sütüm vardı açınca duvara fışkırıyodu, paçamdan akıyordu bilmem ne diyenlere kulağını tıka güzelce Mamayla besle.
Hepinize teşekkür ederim. Önerilen herşeyi denedim. Malesef 30 cc her zaman olmuyor ki olsa da yetmiyor 3 saatte bir 60 cc mama ancak yetiyor. Evet sonradan sütü atanlar var. İnş ben de oyle olurum. Yaşayan bilir samirim gerçekten olmayınca olmuyor.
Hahaha her mahalleye bi tane koymuşlar bunlardan. Milletin psikolojisini bozsunlar diye. Bunlar hep Amerikanın oyunuayy o sütü duvara fışkıranlardan bana da gına geldi![]()
Bana eski günlerimi hatırlattın. Evet yaşayan bilir ben seni çok çok iyi anlıyorum.Merhaba. Uzun zamandır burayi takip ediyorum. Üye olup derdimi paylaşmak bugüne kısmetmiş. 1 aylık taze anneyim. Başlıkta da belirttiğim gibi lohusa depresyonundayım. Nedeni de sut meselesi. Klasik olarak normal doğum sonrası sütüm yetmedigi icin bebeğim kilo kaybı ve sarılık için yoğun bakımda tedavi gördü. Bu surecte agir depresyon yasadim. Hemşirelerin yanlış yonlendirmesi ile bebegim slikon meme ucuna mama takvitesi ile biberon ve mamaya alıştı. Sütüm o kadar az ki yetmiyor. 3 saatte bir sagdigimda bazen hiç olmuyor en fazla olduğu da 30 cc. Mama veriyorum mecbur. Sorun şu ki herkes birsey söylüyor. emdikce gelir aç bırak emer diyorlar. Evet biliyorum birçok anne bunu yapmış ve başarılı olmuş. Süt emince geliyor tamam. Ben de denedim açlık zamanlarında. Cok ugrastim. Ama bebeğim o kadar ağlıyor ki dayanamiyorum. Ağlasın birsey olmaz diyorlar. Evet olmaz belki sonuçta ağlamaktan ölmez. Ama elimde değil yüreğim dayanmıyor. Bayağı uğraşıyorum. Hem memeyi tutamiyor henuz bilmiyor hem de sans eseri tutsa bile zaten hemen birakiyor.
Bir yandan emzirmeye çok özeniyorum onu mahrum bırakıyormuşum hissi var. Bir yandan yetememe hissi. O ağlıyor ben ağlıyorum yasayan bilir. Sütüm hiç olmasa kabullenecegim ama çok az var ve ben ne birakabiliyorum ne arttirabiliyorum. Bu arada arttırmak için her yolu deniyorum yiyorum içiyorum ama yok. Size danışmak istediğim şey bunu kabullenip az da olsa olanı verip mamaya devam etmek mi yoksa gerçekten aç da kalsa ağlamaktan çatlayacak gibi de olsa meme vermek mi? Gerçekten çok perişanım kendi boğazımı sıkasım var. Evet anne sütü çok önemli biliyorum ama ne yapayım olmayınca olmuyor.
Merhaba. Uzun zamandır burayi takip ediyorum. Üye olup derdimi paylaşmak bugüne kısmetmiş. 1 aylık taze anneyim. Başlıkta da belirttiğim gibi lohusa depresyonundayım. Nedeni de sut meselesi. Klasik olarak normal doğum sonrası sütüm yetmedigi icin bebeğim kilo kaybı ve sarılık için yoğun bakımda tedavi gördü. Bu surecte agir depresyon yasadim. Hemşirelerin yanlış yonlendirmesi ile bebegim slikon meme ucuna mama takvitesi ile biberon ve mamaya alıştı. Sütüm o kadar az ki yetmiyor. 3 saatte bir sagdigimda bazen hiç olmuyor en fazla olduğu da 30 cc. Mama veriyorum mecbur. Sorun şu ki herkes birsey söylüyor. emdikce gelir aç bırak emer diyorlar. Evet biliyorum birçok anne bunu yapmış ve başarılı olmuş. Süt emince geliyor tamam. Ben de denedim açlık zamanlarında. Cok ugrastim. Ama bebeğim o kadar ağlıyor ki dayanamiyorum. Ağlasın birsey olmaz diyorlar. Evet olmaz belki sonuçta ağlamaktan ölmez. Ama elimde değil yüreğim dayanmıyor. Bayağı uğraşıyorum. Hem memeyi tutamiyor henuz bilmiyor hem de sans eseri tutsa bile zaten hemen birakiyor.
Bir yandan emzirmeye çok özeniyorum onu mahrum bırakıyormuşum hissi var. Bir yandan yetememe hissi. O ağlıyor ben ağlıyorum yasayan bilir. Sütüm hiç olmasa kabullenecegim ama çok az var ve ben ne birakabiliyorum ne arttirabiliyorum. Bu arada arttırmak için her yolu deniyorum yiyorum içiyorum ama yok. Size danışmak istediğim şey bunu kabullenip az da olsa olanı verip mamaya devam etmek mi yoksa gerçekten aç da kalsa ağlamaktan çatlayacak gibi de olsa meme vermek mi? Gerçekten çok perişanım kendi boğazımı sıkasım var. Evet anne sütü çok önemli biliyorum ama ne yapayım olmayınca olmuyor.