Doğuma Hazırlık lohusa gecelik ve pijaması.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cevizli kek

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
1.221
390
323
Ankara
arkadaşlar benim bulunduğum yerde lohusa kıyafetleri yok nerdeyse. internet üzerinden almak istiyorum..bildiğiniz ve alışveriş yaptığınız güvenilir siteler var mı?yardımcı olursanız sevinirim..

arkadaşlar benim bulunduğum yerde lohusa kıyafetleri yok nerdeyse. internet üzerinden almak istiyorum..bildiğiniz ve alışveriş yaptığınız güvenilir siteler var mı?yardımcı olursanız sevinirim..

Canı ben LOYA dan aldım gayetde kaliteli ürünler satmakta , web sitesi bulunmakta dilersen netten bir göz atabilirsin.

canım bende doğum öncesi sen gibi çok aramıştım lohusa pijaması.
ama şöyle söyliyim hiç kullanmadım 2 takım aldım birini hiç giymedim.
bence gögsünü rahat açabileceğin bir takım al.
pijamanın adı lohusa olunca fiyat 3 misline çıkıyor.

canım bende doğum öncesi sen gibi çok aramıştım lohusa pijaması.
ama şöyle söyliyim hiç kullanmadım 2 takım aldım birini hiç giymedim.
bence gögsünü rahat açabileceğin bir takım al.
pijamanın adı lohusa olunca fiyat 3 misline çıkıyor.

haklısın vallaha canım.normal gecelik 10-15 tl.lohusa geceliği 50 tl sordumda geçen gün biyerde.emzirme yastığı bebekler için 30-35 tl ne gerek var o kadar paraya.tamam gerekli bişey ama bu kadarda fiyat olmazki.hamile giysileri lohusa kıyafetleri bi güzel kazıklıyolar bizleri.

Evet önden düğmeli geceliklerin lohusa geceliğinden farkı yok hepsi kullanılabilir bencede,şahsen biz mağzasına gitmiştik bu internet sitesinin 15 tlye bile vardı ama o modelleri sitede yayınlamıyorlar,şık bişe istersen takım fiyatları 200 tlye kadar çıkabiliyor,parası biraz fazla ama seçenekte çoktu.

ben eminönünden 300 liralık 2 takımı (gecelik sabahlık ve pijama hırka takım) 75 liraya aldım :) tabi tanıdık vasıtasıyla toptancıdan :)

Back
X