İşte yine erken yaşta evlilik ve öküz erkek kurbanı bir kadın. İyi ama neden ve neden bu kadar küçük evlendiniz ve bir de 2 çocuk yaptınız? Bu soru bu forumlarda çok soruluyor farkındayım. Zira insan anlam veremiyor. Bazı kadınlar sanki kendi kuyularını kazıyor. Durumunuza üzüldüm, gerçekten çok üzüldüm. Ama ne diyebilirim, nasıl bir çözüm sunabilirim kısmında felç oluyorum bu tarz konularda. Bir mesleğiniz var mı? Koyun bu hödüğün g.tüne tekmeyi, ne sizi ne çocuklarınızı hak etmiyor, çocuklarınızla kendinize yeni bir hayat kurun desem... Çünkü en güzeli, en temizi böyle olur... Yapabilir misiniz? Bu adam değişmez orası belli. Her türlü pislik var bünyesinde; şiddetten kumara, sorumsuzluktan vicdansızlığa kadar... Ayrılmak için tek sebep aldatmak mı yahu ayrıca? Bu adamdan ayrılmanız için size en az 10 sebep sayabilirim. Oğluma kıyamıyorum demenize de ağzım açık bakarım ancak. Bu adamın yanında kalarak güzel bir şekilde kıyıyorsunuz zaten çocuklarınıza. Huzursuz, şiddet dolu bir ortamda büyümekten kötü ne olabilir Allah aşkına?