Bebek Beslenmesi LOHUSA PİJEMA TAKIMI HAKK

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pimpirikli anne23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
20
15
3
37
Kızlar merhaba ;
doğum için nasıl pijema takımı almalıyım? muhtemelen sezeryan olacak altlı üstlü takım mı alsam yoksa esofman giyemem gecelik mi almalıyım bilemedim... fikirlerinizi bekliyorumm

Ebe bana ikisinden de al dedi. Ozellikle gecelik. Cunku dogum.sonrasi kontrollerde pijamayi.indr kaldr anne icin skinti

Ay bide öle şeyler var dümi kızlar bu hiç aklıma gelmemişti:)))

ben sezeryan sonrası gecelik aldım. her ameliyat sonrası gecelik giyilmesi önerilir zaten. birde her yerde beyaz var bence siyah veya koyu renkler tercih edilmeli. göğüsten süt aktımı hemen belli oluyor yada kanama hemen belli oluyor beyaz bence kullanım açısından hiç uygun değil. lohusa gecelik yerine önden düğmeli gecelikler daha kullanışlı. emzirme aparatlı olanlarda çok kullanışlı olmuyor. ben emzirme özellikli atlet çok kullandım üzerine bir hırka yada sabahlıkla ev içinde çok kullanışlı oldu. siyah , önü düğmeli gecelik bulursanız hiç kaçırmayın derim.

Canım sezeryan sonrası bi süre altın çıplak kalıyo gecelik ideal ama üşümemek için pijama takımı gerekiyo. Emzirme atletini unutma.

Alacagin gecelik cok bol olsun ameliyattan cikinca rahat olsun egilip kalkamazsin zaten yakinlarin giydirecek seni onu dugmeli olsun ki rahat emzirebilesin. Ustunede mutlaka bi hirka al kendini sicak tutman lazim yoksa ameliyat yerin cok sanci yapar.. Yazin dogurursan sakin klima acma ameliyat yerin iylesmez mutlaka sicak tutman lazim iki defa sezaryen oldum ben dr korseyi de sor 1 hafta sonra kullan yoksa gobek kalir

Kızlar merhaba ;
doğum için nasıl pijema takımı almalıyım? muhtemelen sezeryan olacak altlı üstlü takım mı alsam yoksa esofman giyemem gecelik mi almalıyım bilemedim... fikirlerinizi bekliyorumm
Ben her ikisini de aldım çok da iyi yapmışım. Çünkü sezeryanın ilk günü tuvalete tam oturamıyordum ve ilk giydiğim pijamalarımı ıslattım tuvalette sonra geceliğimi giydim. Ama bidaha doğum yapsam heralde 2 takım alt üst pijama alırdım

Back
X