- Konu Sahibi atalente35
Maşallah en son dedim ben sakat kaldımValla at gibiymisim demekki.Iyiydim ben zorlandigimi hatirlamiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah en son dedim ben sakat kaldımValla at gibiymisim demekki.Iyiydim ben zorlandigimi hatirlamiyorum
Konu sahibi arkadasim cildirdiniz heralde.
15 gunde bebek neye alisacak durun daha bismillah. Bir de kadinin bilerek kendi kokusuna alistirdigini falan soyluyorsunuz
Bir kokuya alisacaksa cocuk o kendi annesinin kokusu olur ki onu da zaten karninizdan itibaren cok iyi taniyor.
Kv kucaginda susmasinin en buyuk sebebi tutus pozisyonudur, tecrubedir yani bebek rahat ediyordur.
Ya da sizin gerginliginizi hissedip sizde agliyor olabilir. Bu kadar gerginseniz gidin evinize ama bence boyle bir nimet varken birakmayin![]()
Sakin olunn once siz gergin oldugunuz icin sizde durmak istemiyo bebegim kucukken kolikti ve cok aglardi bende gerildigim zaman esime verirdim sakinlesirdi. 15 gunluk bebek daha dunyaya adepte bile degil sizi kokunuzdan taniyor o yuzden babannesini halasini sizin yerinize koymaz endise etmeyin siz dinlenip iyilesmeye bakin evinize gittiginizde bol bol ilgileneceksiniz zaten.Merhaba.dogum yapalı 15 gün oldu.sezaryendi ve sonrası çok kötü geçti kendime gelmem uzun zaman aldı ve bu yüzden kv. Kalmak zorunda kaldım ve hala burdayım,yarı kırka kadar bırakmam diye illa inat etti benimde işime geldi ama çok sıkıldım. Bunalıma girmek üzereydim cunku dikiş yeri acısından dolayı bebeğimde ilgilenenmedim,kv.bakti ve bu süreçte ona alıştı. Şuan ben omzuma koydugumda ağlıyo,inatla kalkmak istiyo ama ona gelince duruyo.ve geveze kv.cok konuşur çocuğa da konuşarak sakinleştirir . Nasıl kendime alıştırabilirim napsam olmuyo çok ağlıyorum üzülüyorum.kv.uyarsam omzuna koyma desem, ayipmi etmiş olurum sizce.gorumcede bile duruyo bana sadce süt icn geliyo.bide bebeği öyle bi seviyoki deli oluyorum,onun sevmesi bana batiyo sanki çok abartiyo sacmaliyo severken.kibarca nasıl uyarırım kırmadan.yoksa ben mi abartıyorum
Şuan psikolojiniz iyi değil diye size öyle geliyo.Bebeğiniz en çok sizi sevecek merak etmeyin art niyetli düşünmemeye çalışın kendinizi strese sokmayın ve kimseyi uyarmayınMerhaba.dogum yapalı 15 gün oldu.sezaryendi ve sonrası çok kötü geçti kendime gelmem uzun zaman aldı ve bu yüzden kv. Kalmak zorunda kaldım ve hala burdayım,yarı kırka kadar bırakmam diye illa inat etti benimde işime geldi ama çok sıkıldım. Bunalıma girmek üzereydim cunku dikiş yeri acısından dolayı bebeğimde ilgilenenmedim,kv.bakti ve bu süreçte ona alıştı. Şuan ben omzuma koydugumda ağlıyo,inatla kalkmak istiyo ama ona gelince duruyo.ve geveze kv.cok konuşur çocuğa da konuşarak sakinleştirir . Nasıl kendime alıştırabilirim napsam olmuyo çok ağlıyorum üzülüyorum.kv.uyarsam omzuna koyma desem, ayipmi etmiş olurum sizce.gorumcede bile duruyo bana sadce süt icn geliyo.bide bebeği öyle bi seviyoki deli oluyorum,onun sevmesi bana batiyo sanki çok abartiyo sacmaliyo severken.kibarca nasıl uyarırım kırmadan.yoksa ben mi abartıyorum
Kayınvalide kendine alıştırmamış, senin gerginliğini hissedip huzursuzlanıyor yavrucak. Azıcık sakin mi olsak acaba?Merhaba.dogum yapalı 15 gün oldu.sezaryendi ve sonrası çok kötü geçti kendime gelmem uzun zaman aldı ve bu yüzden kv. Kalmak zorunda kaldım ve hala burdayım,yarı kırka kadar bırakmam diye illa inat etti benimde işime geldi ama çok sıkıldım. Bunalıma girmek üzereydim cunku dikiş yeri acısından dolayı bebeğimde ilgilenenmedim,kv.bakti ve bu süreçte ona alıştı. Şuan ben omzuma koydugumda ağlıyo,inatla kalkmak istiyo ama ona gelince duruyo.ve geveze kv.cok konuşur çocuğa da konuşarak sakinleştirir . Nasıl kendime alıştırabilirim napsam olmuyo çok ağlıyorum üzülüyorum.kv.uyarsam omzuna koyma desem, ayipmi etmiş olurum sizce.gorumcede bile duruyo bana sadce süt icn geliyo.bide bebeği öyle bi seviyoki deli oluyorum,onun sevmesi bana batiyo sanki çok abartiyo sacmaliyo severken.kibarca nasıl uyarırım kırmadan.yoksa ben mi abartıyorum